printshare

Dynamisk servicetekniker/elektriker til automationsprojekter

HS-Tec, Esbjerg, Kolding og Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 31. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af HS-Tec søger vi flere dynamiske serviceteknikere til lokationerne i Esbjerg, Kolding og Sønderborg. Virksomheden er veldrevet og har siden start haft stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver. Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, som har sat kundeservice og personlig udvikling i højsædet, så læs mere om jobbet herunder.

Om jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Da du bliver en del af en stor familie, kan der tages individuelle hensyn, og der tages i vid udstrækning højde for dit familieliv, dine kompetencer, udviklingsområder og ønsker til arbejdsfunktioner.

Du får egen servicebil, telefon og tablet og kører ud hjemmefra til kunderne i dit nærområde. Opgaverne spænder bredt, lige fra maskinmontage, kabelføring, tavlebyg, idriftsættelser af maskiner til almindelig service og kvalitetskontrol samt test og fejlfinding.

Vil du gerne rejse og ud at se verden, eller ønsker du at blive teamleder eller få en supervisorrolle, kan dette også imødekommes. Om du ønsker at rejse 20 eller 100 dage om året, og hvordan du lægger dine timer på ugen, kan langt hen ad vejen tilpasses netop dig og dine ønsker.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være industrielektriker, automatiktekniker, maskinmester, automationsteknolog eller tilsvarende.

Det vigtigste er, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor service, nyeste teknologi og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

  • arbejder fleksibelt og selvstændigt og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører
  • har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når du står overfor en udfordring, du ikke har mødt før
  • kan læse eldiagrammer og har god mekanisk forståelse
  • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
  • har højt humør - også i travle perioder.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Gagepakken indeholder også en gulpladebil, telefon, tablet, flextid og sundhedsordning. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Om virksomheden

HS-Tec ApS er en elteknisk service- og montagevirksomhed, der udfører alle former for elektriske installationsopgaver på maskiner og i industrien. Virksomheden er autoriseret elinstallatør og kan derfor udføre opgaver på både maskinanlæg og i den faste installation.

HS-Tec er en del af Holtec-gruppen, som er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed, der agerer som totalleverandør og delleverandør af industriel automation i form af eltekniske/styringstekniske anlæg og ydelser. Holtec er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner. Der arbejdes også med Allen-Bradley og Omron i huset, og virksomheden har forhandling af industrielle robotter. Dette giver en stærk position ift. at være kundernes foretrukne partner.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere på 11 afdelingskontorer i DK, og kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder. Holtec-gruppen afvikler 1000+ projekter hvert år og er certificeret efter ISO9001:2015. Der lægges stor vægt på, at medarbejderne skal føle sig godt tilpas i virksomheden, og man er derfor opmærksom på at sikre et godt arbejdsmiljø med fokus på den enkeltes udviklingsmuligheder og ambitioner.

Læs mere om HS-Tec her eller om Holtec Automatic her.

Tip en venAndre stillinger