printshare

Financial Controller

Cashpoint, Rødovre, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 18. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er dit ønske et udfordrende job i en spændende branche i rivende udvikling? I et internationalt miljø, helt tæt på ledelsen, hvor du er en del af et fagligt stærkt team, der sikrer valid og værdiskabende rapportering? Så er jobbet som Financial Controller hos Cashpoint Denmark lige noget for dig.

Om virksomheden

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den største bookmaker på det landbaserede marked for sports betting i Danmark.

Organisationen i Danmark tæller p.t. ca. 50 medarbejdere, heraf 5 i administrationen i Rødovre, og vokser fortsat. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 400 medarbejdere og er en del af den privatejede Gauselmann-koncern. 

Til at støtte teamet i Danmark søger vi nu endnu en kollega til det administrative team. 

Om jobbet og dine opgaver

Vi søger en Financial Controller, der arbejder udviklingsrettet med virksomhedens performance, hvor navigering i data vil være en naturlig del af jobbet. Derudover tilbyder stillingen også deltagelse i blandt andet optimeringsanalyser og udarbejdelse af business cases.

Du bliver et bindeled imellem Danmark og moderselskabets internationale controllingteam i Tyskland. Din hverdag er derfor præget af et tæt samarbejde med bogholderiet og ledelsen i Danmark samt support til Group Finance i Tyskland. Du refererer til selskabets danske CFO.

Det er vigtigt, at du kan skabe overblik og, på en enkel og simpel måde, kan kommunikere og forklare "dine tal", afvigelser og observationer, som du ofte har tilvejebragt via egne analyser af data og nøgletal.

Du deltager i og varetager en lang række spændende opgaver, der til tider kan være præget af stramme deadlines. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

  • udarbejdelse og opfølgning på forecasts
  • finansiel månedsafslutning og planlægning af budgetprocessen
  • optimering af processer, standarder og modeller for controlling, som sikrer kontinuerlige forbedringer
  • analyser, rapporter og evaluering på opstillede KPI’er
  • fagligt ansvar for finansbogholderiet
  • assistance til revisionen ifm. årsregnskaber
  • ad hoc-opgaver inden for business og financial controlling.

Dine faglige kompetencer og profil

I dag varetager du sikkert en stilling som Financial eller Business Controller. Din baggrund kan også være fra et revisionskontor, hvor du nu ønsker at prøve kræfter med en intern rolle i en økonomiafdeling med internationalt udsyn og dermed aktivere dine kompetencer fra et nyt perspektiv.

Teoretisk kan du være uddannet cand.merc.aud., HD(R), cand.merc. i økonomistyring eller lignende.

Vigtigste personkarakteristika, som kendetegner dig, er, at du er struktureret, detaljeorienteret og har en systematisk tilgang til opgaveløsning.

Dansk og engelsk beherskes på et sikkert niveau. Har du kendskab til SAP, er det en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en virksomhed i vækst. Du vil få en bred kontaktflade i et uformelt arbejdsmiljø med stor grad af frihed under ansvar, herunder også mulighed for hjemmearbejde. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som afdelingens udvikling.

Omdrejningspunktet for Cashpoints produkt er sport, og sport er en stor del af identiteten og kulturen hos Cashpoint. Vi forventer ikke, at du er en "sportstosse", men du vil opleve en hverdag i et miljø, hvor weekendens sportsresultater bliver diskuteret over frokostbordet om mandagen. Der er heldigvis 5 dage i ugen med plads til meget andet end sport.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

_____________________________________________________________

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

www.gauselmann.de

Tip en venAndre stillinger