Dynamisk konstruktionsingeniør, byggeri

EsbjergPubliceret 13. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk konstruktionsingeniør (gerne certificeret), der vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en konstruktionsingeniør til at styrke virksomhedens konstruktionsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 18 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Virksomheden udnytter de muligheder, teknologien tilbyder, og anvender bl.a. de nyeste FEM- og 3D-tegneprogrammer. Som konstruktionsingeniør får du selvstændigt ansvar for egne konstruktionsprojekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i sagerne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

  • uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 3 års erfaring med projektering af bærende konstruktioner. Er du certificeret statiker eller har ønske om at blive det, er det et plus
  • god til at arbejde selvstændigt og struktureret og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
  • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
  • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med projektering af bærende konstruktioner i forbindelse med industri, domicilbyggeri, undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du vil have kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

  • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
  • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
  • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
  • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk

 

Tip en venAndre stillinger