Kvalitetschef

Bramidan, Bramming, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Er du klar til at forbedre og udvikle QHSE-området med et særligt fokus på kvalitet og processer i en dynamisk produktionsvirksomhed? Så søger vi på vegne af Bramidan A/S en kvalitetschef, der kan drive forandringer samt definere og implementere nye processer. 

Om Bramidan A/S

Bramidan A/S er én af verdens største producenter af ballepressere til affald. Virksomhedens hovedkontor og produktion ligger i Bramming. Herudover har selskabet egne og associerede virksomheder forskellige steder i Europa og USA. Produktionen bygger på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, udnyttelse af robotter ifm. svejse- og malearbejde, en stærk forsyningskæde og digitalisering.

Læs mere om Bramidan A/S her.

Om stillingen

Som Bramidans nye kvalitetschef bliver du ansvarlig for at sætte dagsordenen for kvalitetsområdet i hele virksomheden med fokus på at definere og skabe robusthed i forretningsprocesserne. Målet er, at den nye synlighed og fokusering på kvalitetsarbejdet vil blive en integreret del af virksomhedens samlede værdiskabelse i forhold til såvel produkter som interne processer. 

Som kvalitetschef vil du være en nøglespiller og have et hovedansvar for definition, udvikling og vedligeholdelse af Bramidans kvalitetsstyringssystem. Du skal opsætte KPI’er for hele kvalitetsområdet, definere processer for indgangs- og udgangskontrol, varetage løbende sagsbehandling og opfølgning på afvigelser, gennemføre audits, opbygge rapportering etc. 

En naturlig del af stillingen er samarbejde med bl.a. supply chain-organisationen, salg, service og R&D. Stillingen stiller derfor krav til, at du som person er team- og løsningsorienteret og kan betragte operationelle udfordringer fra et helhedsperspektiv. Men det er lige så vigtigt, at du formår at have et naturligt hands-on-approach, hvor du også kommer ud på produktionsgulvet, hvor tingene sker og får implementeret de nødvendige procedurer og kontroller. 

I forhold til at få succes i stillingen er det afgørende, at du har en proaktiv tilgang til rollen som kvalitetschef og forandringsledelse. Konkret betyder det, at du kontinuerligt har fokus på at identificere de næste udviklingstrin på kvalitetsrejsen hos Bramidan, så det matcher virksomhedens strategiske udvikling. Det indebærer også, at du har en nøglerolle i at uddanne organisationen i håndtering af afvigelser og identificering af root cause, så dette bliver en integreret del af organisationskulturen.

Dine primære opgaver: 

  • udvikling af kvalitetsstyringssystemet
  • udvikle og vedligeholde nødvendig kvalitetsdokumentation (f.eks. kontrolplaner, FMEA, procesplaner, målemetodikker, arbejdsinstruktioner osv.)
  • træning og undervisning af medarbejderne omkring kvalitet og HSE-området
  • deltagelse i og planlægning af interne og projektrelaterede audits
  • udarbejdelse af kvalitets- og procesprocedurer
  • opsætning og monitorering af KPI’er
  • udvikling og udarbejdelse af QHSE-rapporter og relevante dashboards
  • udføre leverandøraudits og -godkendelser
  • klargøre Bramidan til en fremtidig ISO-certificering.

Om dig - din baggrund/erfaring

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overliggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene.

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig ingeniør, kvalitetstekniker etc., men vigtigst af alt så har du relevant erfaring inden for hele QHSE-området med særligt fokus på kvalitet. Erfaring fra en produktionsvirksomhed, gerne inden for stålindustrien, samt en god tegningsforståelse vil være en stor fordel i stillingen. 

Som person er du åben og udadvendt og forstår at arbejde på tværs af organisationen. Du bliver en del af mange forskellige projekter, nogle af kortere og andre af længere varighed, hvorfor dine projektledelsesegenskaber er særligt vigtige i forhold til udfyldelse af stillingen. 

Du er struktureret, analytisk og handlingsorienteret, og du magter både at agere hurtigt i hverdagen og samtidig være vedholdende i forhold til omgivelserne. Du har en positiv tilgang til samarbejdet med andre mennesker og sætter pris på at være en del af et mindre team. Du har gode kommunikationsevner i engelsk og dansk og evner at træffe selvstændige beslutninger. 

Virksomheden tilbyder

En alsidig og udviklende rolle i en udfordrende funktion, hvor du i meget stort omfang er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed med en stærk medarbejderkultur. Du får engagerede kollegaer og kan forvente en uformel omgangstone, med vægt på gensidig respekt og godt humør, samt korte beslutningsveje. 

Bramidan A/S tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende operationelle udfordringer inden for kvalitet, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Derudover tilbyder virksomheden en konkurrencedygtig lønpakke.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til konsulent, Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret8. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktJonas Jørgensenjj@pay-back.dk31528191

Arbejdsstedets adresseIndustrivej 69, 6740 Bramming, DanmarkÅbn i Google Maps