Automationsspecialist til Gram Equipments Data & Teknologi-team dedikeret til fremtidens automatiseringsteknologier

Gram Equipment A/S, Kolding, Pay-Back specialist rekruttering ApS

På vegne af Gram Equipment A/S i Kolding søger vi en automationsspecialist til udvikling af fremtidens teknologier i en globalt førende virksomhed. Forestil dig at blive en del af et voksende team, hvor teknologi, passion og udvikling er i fokus. Hvis tanken om at forbedre og udfordre dagens teknologi vækker din interesse, så læs mere om denne mulighed for at blive en del af Data & Teknologi-teamet dedikeret til nye automatiseringsteknologier.

Om jobbet

Ud af Gram Equipments 550 medarbejdere arbejder 40 i automationsafdelingen. Teamet er globalt og består af engagerede medarbejdere, der p.t. er fordelt på sites i Kolding (hovedparten), Tyrkiet, Kina og USA. Med reference til Global Head of Automation vil du som automationsspecialist indgå i det nyoprettede Data & Teknologi-team, der skal fokusere på udvikling af fremtidens teknologier til virksomheden.

Da Gram Equipment er den førende producent inden for iscremeindustrien, har man en stærk dedikation til altid at være på forkant med nye og innovative digitale løsninger. Data & Teknologi driver innovation og standardisering af automatiseringsløsninger. Teamet sidder sammen med de 3 andre teams: Hardware, Software og Standardprodukter i automatiseringsafdelingen på førstesalen i nogle indbydende, lyse lokaler i det nybyggede domicil i Kolding nær motorvejen. 

Som automationsspecialist vil du udføre forskellige opgaver. Fra at designe og implementere visionære projekter til at undersøge nye løsninger og udvikle ny teknologi vil din læringskurve pege opad. Andre opgaver vil inkludere:

  • brug af maskinlæring til at optimere produktionslinjer
  • vedligeholdelse af virksomhedens automatiseringsværktøjskasse og standarder
  • VPN-løsninger
  • analyse af data
  • udvikling og vedligeholdelse af websteder på SharePoint.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som softwareingeniør, automationsingeniør, maskinmester eller lignende med erfaring inden for højniveau PLC- og HMI-programmering. Du trives i en rolle, der forpligter dig til at anvende ekspertise og teknologi i dine daglige opgaver. Du nyder at dykke ned i tekniske detaljer samt at arbejde praktisk. Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • mindst 5 års erfaring inden for automationsbranchen
  • erfaring med visionsystemer og opstillinger
  • arbejde med data og analyse af data
  • erfaring med netværksdesign og konfiguration
  • programmeringsfærdigheder inden for PLC og gerne højniveau-sprog.

Har du erfaring med programmeringsprojekter i forbindelse med udvikling af større og komplekse procesanlæg især i fødevareindustrien, er det et stort plus. 

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale. 

Personlig profil

Det er altafgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø. 

Din arbejdsform er struktureret, systematisk og organiseret samtidig med, at du evner at udfordre det bestående og finde nye, kreative løsninger. Dine kollegaer betegner dig som samarbejdsorienteret, en Ole-opfinder-type og en god sparringspartner. 

Som person er du udadvendt, vedholdende, og du kommunikerer åbent og ærligt på alle niveauer i organisationen og med eksterne partnere. Du har en naturlig gennemslagskraft, der bygger på din konstruktive tilgang til opgaverne, og ikke mindst dit gode humør. 

Gram Equipment A/S tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende, solid virksomhed i vækst, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du kan se frem til fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen, en populær massageordning, en frokostordning, en aktiv personaleforening og sociale arrangementer i løbet af året. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige personlige og faglige udvikling. Særlige begivenheder og milestones bliver selvfølgelig fejret med is!

Læs mere om Gram Equipment A/S her

Ansøgning    

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og indkalder derfor kandidater til samtaler løbende. 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret15. april 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseNordager 2-6, 6000 Kolding, DanmarkÅbn i Google Maps