VVS-ingeniør/-tekniker, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en alsidig VVS-ingeniør/-tekniker, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med vokseværk. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en ildsjæl til at styrke virksomhedens installationsafdeling.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projekterende ingeniør får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling.

Som VVS-ingeniør/-tekniker bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligforeninger og sygehuse. Du får en spændende hverdag med opgaver, der omfatter rådgivning, medprojektering og tilsyn inden for VVS. Opgaverne kan skifte mellem deltagelse i projekteringsopgaver, design og gennemførsel af byggeprojekter. Du får ansvaret for beregninger og projektering, og dit ejerskab følger projektet fra start til slut.

Du er

  • uddannet ingeniør eller installatør inden for projektering af installationer og har minimum 5 års erfaring som projekterende ingeniør/installatør og har et godt kendskab til 3D, IKT og BIM
  • ambitiøs, ansvarsbevidst, pligtopfyldende og har et højt humør, der bidrager positivt til det gode kollegiale miljø og sammenhold
  • god til at arbejde selvstændigt og struktureret, er fleksibel og kan have flere bolde i luften
  • udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft vokseværk og en solid indtjening. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

  • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, du fagligt kan sparre med, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
  • et udfordrende job i et dynamisk miljø præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
  • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
  • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension, sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger