printshare

Country Manager Danmark

Bramidan A/S, Bramming, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 2. maj 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du lede et kompetent og markedsorienteret salgs- og serviceteam og eksekvere Bramidans ambitiøse salgsstrategi, i form af løsninger og koncepter til effektiv affaldskomprimering til de danske virksomheder?  

Bramidan har stor succes som leverandør til mange af Danmarks industri- og produktionsvirksomheder og detailkæder. En position virksomheden ønsker at sætte endnu mere fokus på ved at udnytte det væsentlige potentiale, der findes i markedet.

Ledelse af strategiske salgsprocesser, kompetente sælgere og serviceteam i nyudskilt, dansk forretningsenhed

Med reference til Bramidans CCO er dit ansvar at fortsætte væksten og løfte omsætningen og lønsomheden. Det gør du sammen med dit salgs- og serviceteam, som består af 32 medarbejdere.

Du leder teamet i processen med at åbne dørene og skabe relationer til potentielle kunder. Her indgår du operationelt i et samarbejde med dit team, der positionerer Bramidan som den foretrukne samarbejdspartner inden for innovative løsninger til affaldshåndtering via komprimering.

En anden vigtig opgave, udover ledelse, er at understøtte sælgerne i de strategiske dialoger og forhandlinger med kunderne omkring lønsomhedsanalyser, kontraktuelle forhold m.v. En proces der inddrager og understøttes af Bramidans stærke interne specialistkompetencer.

Som Country Manager er dine primære opgaver at

  • samle virksomhedens salgs- og serviceteam samt processer i en ny og styrket forretningsenhed
  • fastholde og udbygge relationer med interne interessenter og nøglekunder
  • levere afrapportering på forretningsenhedens økonomi, produktudvikling og infrastruktur
  • være profilen i den danske miljøbranche inden for virksomhedens kerneområde
  • udvikle salgs- og servicestrategien for realisering af fremtidige vækstmål.

Det er afgørende, at du tager ejerskab for den samlede forretningsenhed. Det betyder, at du interesserer dig for hele vær­dikæden, udarbejder og eksekverer på en vækststrategi målrettet Salg & Service og løbende markerer dit forretnings­områdes relevans i dit samarbejde med interessenter både inden for og uden for Bramidan.

Om dig

For at få succes i jobbet skal du være en udadvendt og kommercielt orienteret person med solid ledelseserfaring, herunder med løsnings-/konceptsalg BtB. Du har bevæget dig i et produktionsmiljø og har solgt koncepter og totalløsninger. Erfaringen fra løsningssalg kan komme fra mange forskellige brancher, men vi foretrækker, at du har et godt kendskab til samspillet imellem en salgs- og serviceorganisation.

Herudover er det vigtigt, at

  • du er en inspirerende ledertype, der lægger vægt på ordentlighed, forstår at knytte relationer både internt og eksternt, og som er i stand til at give den nødvendige ledelsesmæssige sparring til dine medarbejdere
  • du besidder en god portion naturlig autoritet, hvor du via synlighed og tilgængelighed udfylder lederrollen
  • du fungerer godt i en intern kommunikationsform, der kan beskrives som jordnær, men også direkte, ambitiøs og entusiastisk
  • du forstår vigtigheden af at arbejde systematisk, analytisk og strategisk, så vækstmålene for hvert segment indfries.

Din teoretiske baggrund kan være en videregående uddannelse af kommerciel eller teknisk karakter. Samtidig har vi behov for, at du har gode engelskkundskaber og er fortrolig med IT, herunder CRM-systemer - gerne Navision.

Vi søger blandt de bedste og vil udfordre dig

Du får det kommercielle ansvar for at videreudvikle Bramidan i Danmark og får samtidig muligheden for at skabe en succes blandt højt profilerede kunder.

Vi søger blandt de bedste! Til gengæld tilbydes attraktive ansættelsesforhold, der modsvarer stillingens krav, herunder firmabil og bonusordning. Yderligere giver vi dig interessante muligheder for personlig og faglig udvikling via dit tætte samarbejde med Bramidans øvrige Country Managere i et internationalt miljø, der drives af passion, sammenhold, vindermentalitet og ikke mindst engagement.

Arbejdssted vil være i Bramming. Din bopæl er maksimalt 1 times kørsel fra Bramming.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 55 56 66.

Om virksomheden

Bramidan A/S er én af verdens største producenter af ballepressere til affald. Virksomhedens hovedkontor og produktion ligger i Bramming. Herudover har selskabet egne og associerede virksomheder forskellige steder i Europa og USA. Produktionen bygger på et solidt fundament af dygtige medarbejdere, udnyttelse af robotter ifm. svejse- og malearbejde, en stærk forsyningskæde og digitalisering.

Vil du vide mere om Bramidan A/S - så tryk her for at se video. Læs mere om Bramidan A/S her.

Tip en venAndre stillinger