printshare

Automatiktekniker

C&D Foods, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 20. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk vedligeholdsteam, hvor sikkerhed, kvalitet, procesforståelse, systematisk fejlfinding, oppetid og samarbejde er vigtige nøgleord? Så er denne stilling hos C&D Foods måske noget for dig!

Om stillingen

Vi søger en automatiktekniker/elektriker til en attraktiv stilling, uden rejsedage, i en spændende og ekspansiv produktionsvirksomhed i kontinuerlig drift. Du bliver en del af automationsteamet i vedligeholdsafdelingen, der vedligeholder virksomhedens eksisterende produktionslinjer og arbejder med projekter.

Din arbejdstid vil være lørdag og søndag fra 06.40 til 19.00. Om lørdagen skal du arbejde med reaktivt vedligeholdelsesarbejde på produktionslinjerne samt planlægning af det vedligeholdelsesarbejde, der skal udføres om søndagen, hvor maskinerne står stille. Fordelingen af opgaverne vil cirka være 70% mekanisk og 30% elektrisk. Dine primære opgaver:

  • fejlfinde og optimere på produktionslinjerne
  • planlægge og udføre planlagt vedligeholdelsesarbejde
  • indkøring af maskiner efter service
  • vidensdeling med kollegaer.

Din baggrund

Du har en baggrund som automatiktekniker, industrielektriker eller lignende. Du har gerne praktisk erfaring med reparation af og fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg. Inden for det tekniske område vil der både være arbejde af elektrisk og mekanisk karakter. Det vil være en fordel, hvis du har fornuftig erfaring med PLC fejlfinding på ladderniveau.

Derudover forventer vi, at du

  • har erfaring med industrielle installationer
  • er stabil og har erfaring med planlægning af eget arbejde
  • kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Arbejdsugen er på 24 timer, men du aflønnes for 37 timer. Stillingen kræver ingen rejsedage.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

C&D Foods (Denmark) A/S er en del af den irske koncern C&D Foods, der med produktionsenheder i 7 lande er én af de største private label-producenter af hunde- og kattemad i Europa. På fabrikken i Esbjerg er der omkring 300 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 mio. DKK. C&D Foods i Esbjerg er koncernens største producent af hunde- og kattemad i aluminiumsbægre.

Tip en venAndre stillinger