Maskiningeniør - specialist i maskinkonstruktion

KVM, Kjellerup, Pay-Back specialist rekruttering ApS

KVM A/S er en førende aktør inden for asfaltanlæg og betonstensmaskiner med mere end 50 års erfaring i at levere effektive maskiner til industrien. Vi søger nu en dygtig maskiningeniør til at deltage i udviklingen af virksomhedens produkter til asfaltbranchen, der vil bidrage til at fastholde positionen som markedsleder gennem ny teknologi og nyskabende innovation.

Stillingen og dine opgaver

I rollen som maskiningeniør vil du arbejde med udvikling af helt nye løsninger samt vedligeholde og udvikle produktionsporteføljen. Dit arbejde vil have en direkte indvirkning på kundernes effektivitet, driftssikkerhed, miljøforhold og økonomi. 

Hos KVM A/S bliver du en del af en velfungerende, kompetent teknisk afdeling, der arbejder som et team og har fokus på, at resultaterne skabes sammen. Du skal derfor, udover at være specialist, også evne at arbejde godt og konstruktivt sammen med kollegaerne i teamet.

Du kan se frem til at blive udfordret fagligt med konstruktion af komplicerede tekniske løsninger til asfaltbranchen, hvor du får mulighed for at sætte dine specialistkompetencer i spil. 

Dine primære opgaver inkluderer:

  • maskinkonstruktion i 3D samt fremstille produktionsgrundlaget
  • beregnings- og analyseopgaver - herunder af stålkonstruktioner og svejsninger
  • opfølgning på leverandører og KVMs egen produktion i Kjellerup
  • videreudvikling af virksomhedens omfattende produktprogram til asfaltbranchen
  • interagere direkte med både danske og internationale kunder/leverandører i en projektorienteret arbejdsproces.

KVM A/S tilbyder muligheden for at tilpasse jobindholdet i overensstemmelse med dine kvalifikationer samt udviklingsønsker.

Din profil 

Vi forventer, at du er uddannet maskiningeniør og ser gerne, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund. Du er vant til at arbejde med udvikling af løsninger i en international atmosfære. Som person er du struktureret med gode planlægnings- og samarbejdsevner, og du formår at arbejde selvstændigt med komplekse problemstillinger.

Vi søger en kandidat med følgende faglige kvalifikationer:

  • erfaring med udvikling af teknisk tunge løsninger
  • bred teknisk viden og interesse for maskiner og nyeste teknologi
  • stærke færdigheder inden for 3D CAD-design
  • gerne kendskab til Ansys FEM/CFD
  • gode dansk- og engelskkundskaber. 

KVM A/S tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer i både udvikling og produktion. Produktionen er fysisk placeret i forbindelse med teknisk afdeling, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i værkstedet og hos kunderne.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om KVM A/S

KVM designer, fremstiller og installerer maskiner, styringer og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 150 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Læs mere her.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret4. oktober 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktJonas Jørgensenjj@pay-back.dk31528191

Arbejdsstedets adresseIndustrivej 22-24, 8620 Kjellerup, DanmarkÅbn i Google Maps