Forretningsorienteret revisor

HerningPubliceret 5. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For vores kunde Kreston SR søger vi en forretningsorienteret revisor.

Om teamet

Hos Kreston SR i Herning ser man det som den helt afgørende opgave at være med til at udvikle kundernes forretning - i tæt samarbejde med kunderne og med stort engagement og på et højt fagligt niveau. I al beskedenhed går det ret godt på det område, så kontoret har travlt og er på udkig efter en proaktiv og erfaren revisor.

Din profil

Du er sikkert uddannet revisor og har en cand.merc.aud. eller en HD med i bagagen. Har du ikke det, skal du nok forvente at skulle i gang med, eller have færdiggjort en HD.

Du er desuden:

  • ambitiøs - på kundernes vegne
  • serviceorienteret og drives af at skabe gode resultater

  • udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer

  • klar til at engagere dig i nye kunder og starte nye samarbejder op

  • ansvarsfuld, selvstændig og skarp på de digitale værktøjer.

Du vil kæmpe for kunderne. Både for at skabe en positiv udvikling sammen med dem, men også når der er behov for hurtig og effektiv assistance. Har du erfaring som både revisor og fra en virksomhed uden for revisionsbranchen, kan det være en fordel - men det er ikke et must.

Dine arbejdsopgaver

De almindelige revisionsopgaver kender du allerede rigtig godt, og dem skal du også varetage hos Kreston SR. Men derudover skal du være en stærk dynamo i forhold til at udvikle dine kunders forretning - det forventer både de og Kreston nemlig.

Dine muligheder

Du kommer ind i et team, der har en uformel omgangstone og fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Og også ind på et revisionskontor med masser af initiativer i pipeline og ambitioner om at opbygge Hernings bedste revisorvirksomhed. Kort sagt, der er masser af muligheder for udvikling hos Kreston SR. Dine muligheder er noget, du selv er med til at definere ud fra dine personlige mål og de resultater, du er med til at skabe i dagligdagen.

Du tilbydes

Kreston SR tilbyder dig:

  • løn efter kvalifikationer

  • samtaler vil blive afholdt løbende

  • arbejdssted: Herning.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. senior rekrutteringskonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

Tip en venAndre stillinger