Dynamisk projektleder, byggeri

EsbjergPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For INGENIØRVÆRKET i Esbjerg søger vi en dynamisk projektleder, der gerne vil udfordres og være en del af en succesfuld virksomhed med store ambitioner. For den rette vil der være en unik mulighed for medejerskab. INGENIØRVÆRKET har stor ordretilgang med mange nye, spændende og udviklende projekter. Derfor søger vi endnu en projektleder med baggrund som konstruktionsingeniør eller installationsingeniør, der kan styre projekteringen fra start til slut og sikre tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Om INGENIØRVÆRKET og stillingen

INGENIØRVÆRKET er et dynamisk ingeniørhus med 12 medarbejdere, der dækker alle byggeriets faggrupper. Ambitionerne er store, og der er spændende opgaver på et fagligt højt niveau og vokseværk i dobbelt gazelle-tempo på såvel top- som bundlinje. Firmaets stærke vækst bygger på en professionel håndtering af byggesagerne, hvor der er styr på tingene, og hvor de mange byggesager trods stor travlhed håndteres solidt og ordentligt.

Hos INGENIØRVÆRKET får du ansvar og stor indflydelse på processen samt varierende og fagligt udfordrende opgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med både offentlige/private bygherrer, arkitekter, entreprenører, myndigheder og interne kollegaer. Som projektleder får du mulighed for at arbejde på tværs af faggrænser og er tæt på kunderne.

INGENIØRVÆRKET er en teknisk moderne virksomhed med fokus på sammenhold, teamspirit og godt købmandskab. Man er tæt på sine kunder, og der er meget kort fra tanke til handling. Som projektleder bliver du en nøgleperson i virksomheden, hvor du får selvstændigt ansvar for egne projekter, der varierer fra industri- og domicilbyggeri til undervisningsfaciliteter, boligselskaber og sygehuse. Det forventes, at du sikrer et højt fagligt niveau i projekterne samt formår at kommunikere professionelt med relevante interessenter.

Om dig

Du er

 • uddannet ingeniør inden for projektering af installationer eller konstruktioner og har erfaring med projektering samt projektledelse
 • god til at arbejde selvstændigt og målrettet og løser de udfordringer, som opstår med udgangspunkt i "kundens bedste"
 • ambitiøs og vil gerne selv bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af organisationen
 • forhandlingsvant, forstår tværfaglige problemstillinger og kan have flere bolde i luften
 • hands-on ifm. projektet og den tilhørende økonomi og har måske også et købmandsgen        
 • er ansvarsbevidst og pligtopfyldende omkring dine opgaver og har et højt humør, der bidrager positivt til et godt kollegialt miljø
 • er udadvendt og kan føre en god dialog med virksomhedens samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale på højt niveau.

Har du erfaring med projektledelse af større byggerier, er det et plus.

Du tilbydes

Du tilbydes ansættelse i et ingeniørhus, der de sidste år har haft dobbelt gazelle-vækst på såvel top- som bundlinje. Det er en bundsolid og veldrevet virksomhed med spændende og udviklende byggeprojekter i alle størrelser til en voksende portefølje af faste kunder.

Endvidere tilbydes du

 • et spændende job i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en yderst positiv stemning og gode kollegaer, hvor du får meget stor medindflydelse på egen arbejdssituation
 • et udfordrende job i et dynamisk miljø, præget af godt humør, hjælpsomhed, effektivitet og faglighed
 • ​​en firmakultur, som er præget af en flad organisation, højt prioriteret medarbejdertrivsel, hurtige beslutninger samt en sund balance mellem arbejde og fritid
 • ​en ugentlig arbejdstid på 37 timer samt en attraktiv løn inkl. pension og sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, studieture mv.

Desuden er der for den rette ildsjæl mulighed for medejerskab. Virksomheden præsterer høje vækstrater og solide afkast og står på et meget spændende sted, hvor du kan være en central spiller i virksomhedens næste væksteventyr.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 / cp@pay-back.dk eller Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 / jj@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger