Konstruktionsingeniør

Byggeteknisk virksomhed, Østjylland, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Vil du være med til at udvikle projekter lige fra idéfase til projektafslutning? Og ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for industrisegmentet? Så har vi drømmejobbet til dig! 

Om virksomheden og jobbet

Vi søger en bygningsingeniør med speciale i konstruktioner til en udfordrende stilling, hvor du bliver et centralt omdrejningspunkt i byggerier inden for virksomhedens kompetenceområder. Du kommer til at arbejde med projekter inden for forskellige former for byggerier, der kræver, at du er fagligt ambitiøs og selvstændig i dit arbejde.

Virksomheden har skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder over hele landet igennem de seneste 50 år. Man arbejder ud fra en ambitiøs vækststrategi og har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning. Du bliver en del af hele processen lige fra den indledende idéfase til selve projektudviklingen og frem til projektafslutningen. 

Du vil komme til at arbejde med kvalitetsbyggerier, og du bliver en del af et miljø med mange spændende opgaver og en positiv pipeline. 

Din baggrund - fagligt og personligt

Du er faglig kompetent og har lyst til at være en del af et team, som gør projekter til virkelighed! Du vil få et tæt samarbejde med byggelederne og de relevante beslutningstagere. Det giver en smidig og effektiv projekteringsproces, hvor du kan fokusere på det faglige. Du ser dig selv som en dygtig rådgiver, er handlekraftig og løsningsorienteret og har både den teoretiske og kreative faglighed, der gør, at du kommer i mål med projekterne. 

  • Du er uddannet diplom- eller civilingeniør og har minimum 5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Du har lyst til at involvere dig i projekterne lige fra idéfasen til projektudviklingen og frem til projektafslutningen. 
  • Medindflydelse på valg af det statiske system samt optimering af byggemetoder.
  • Du skal beskæftige dig hovedsageligt med KK1 projekter, da projekterne primært er inden for lager- og industrisegmentet, og ved KK2 projekter samarbejdes der med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du har erfaring med projektering af bygningskonstruktioner. 
  • Du har interesse og lyst til såvel skitsering som detailprojektering samt optegning i Revit, dog ikke et krav.
  • Du har projekteringserfaring inden for beton- og stålbyggeri og en god statisk forståelse.
  • Som person er du ansvarlig, systematisk og energisk.
  • Du trives i et team og er god til at kommunikere med kollegaer fra andre afdelinger i huset.

Derudover lægges der vægt på, at du er i stand til selvstændigt at projektere byggerier, at du er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kollegaer og har en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Virksomheden tilbyder dig

Du bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens flotte og inspirerende lokaler i Østjylland. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er virksomhedens stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor "frihed under ansvar" er en selvfølge. 

Såfremt du har et ønske om at blive certificeret statiker, så bakker virksomheden gerne op om den proces. 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret9. april 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktJonas Jørgensenjj@pay-back.dk31528191

Arbejdsstedets adresseIkke oplyst