Applikationsingeniør til international virksomhed i vækst

BrammingPubliceret 27. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For Cold Jet i Bramming søger vi en applikationsingeniør med masser af drive og teknisk knowhow.

Om virksomheden

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.  

Cold Jet er ekspert i miljøvenlige og bæredygtige løsninger og med mere end 10.000 anlæg over hele verden, er virksomheden markedsledende inden for sit felt. Det danske kontor og den danske produktionsenhed ligger i Bramming, hvor du vil få 27 kollegaer.

Om stillingen og dine opgaver

Hos Cold Jet er der travlt! Virksomheden er i vækst og fremtidsudsigterne meget lovende. For at styrke den fortsatte udvikling søges en applikationsingeniør til ES & IBS (Engineered Systems and Integrated Blasting System).

Som applikationsingeniør bliver du Cold Jets tekniske rådgiver i en rolle, der er lige dele teknisk rådgivning, salgssupport og projektledelse. Du deltager i salgsmøder som den tekniske rådgiver for at støtte op om sælgerne. Her leverer du kompetent faglig viden om Cold Jets produkter og applikationer samt udarbejder tilbud. Desuden tilfører du værdi til kunden ved at designe, udvikle og agere nærmeste sparringspartner i implementeringsfasen af Cold Jets løsninger.

Du får mulighed for at følge projekterne fra tidligt design til endelig implementering, hvor de faglige udfordringer løses ved teamorienteret samarbejde på tværs af landegrænserne. Du er bindeled mellem kunde, salg, innovation og produktion, og du sørger for at inddrage interessenterne i processen. Dine primære ansvarsområder vil være:

  • facilitere og lede projekter hvor kundens ønsker imødekommes og konverteres til funktionelle produktkrav og færdige løsninger
  • udarbejdelse af projektplaner og gennemførelse af disse i samarbejde med engineering og produktionen
  • sikre at projekterne gennemføres i forhold til aftalte specifikationer og inden for den givne tids- og økonomiske ramme
  • gennemgang, vurdering og afklaring af specifikationer med kunderne, herunder vurdering af tekniske tegninger og specifikationer
  • teknisk support til kunden i forbindelse med installationsarbejdet
  • vedligeholdelse af projektdokumentation.

Der vil være forventet rejseaktivitet på cirka 50 dage årligt primært i Tyskland.

Din profil

Du har en uddannelse som ingeniør på bachelor- eller masterniveau eller har tilegnet dig en tilsvarende viden gennem din karriere. Du har herigennem erfaring med CAD SolidWorks (eller lignende).

Du er selvkørende og får tingene til at ske gennem konstruktiv dialog og samarbejde med kollegaer på alle organisatoriske niveauer og har bevist, at dine projektledelsesegenskaber er helt i top. Da du vil have megen kundekontakt, skal dine sproglige egenskaber inkludere både engelsk og tysk. Endelig er du altid ærlig og overholder dine aftaler, og dit gode humør bidrager til den gode stemning i teamet.

Cold Jet tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen. Gagepakke på et attraktivt niveau - efter aftale - med pensionsordning og sundhedssikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.                                

Om Cold Jet

Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du på www.coldjet.com

Tip en venAndre stillinger