Revisor med partnerpotentiale til veldrevet revisionskontor

Dansk Revision, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

På vegne af Dansk Revision Esbjerg søger vi en revisor med partnerpotentiale, der brænder for ledelse, udvikling og den tætte dialog med egne kunder. Drømmer du om at arbejde i en lokalforankret, solid og veldrevet virksomhed, hvor man sætter samspillet mellem job og fritid højt? Så læs videre her!

Om jobbet

Dansk Revision Esbjerg er et partnerdrevet, lokalt forankret revisionskontor. Du vil få 26 kollegaer, der som dig beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos Dansk Revision Esbjerg hjælper man primært små og mellemstore virksomheder, både personligt drevne samt selskaber. Her assisteres med alt fra bogholderi og regnskab til rådgivning og erklæringsopgaver inden for revision. Dansk Revision Esbjerg er ejet af 4 partnere, der alle er godt lokalt forankret i byen. Man har en god tilgang af spændende nye kunder, hvilket er årsagen til, at man ønsker at udvide ejerkredsen med en partner.

Dansk Revision Esbjerg er en del af en landsdækkende kæde med 28 kontorer og ca. 450 medarbejdere fordelt over hele Danmark, som gør, at den faglige kvalitet altid er i top. Dansk Revision Esbjerg er partnerejet, hvilket sikrer stabilitet og den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv.

Se mere her.

Hvad forventer vi af dig?

Du er en erfaren revisor med nogle års erfaring fra revisionsbranchen med direkte kundekontakt. Enten er du registreret eller statsautoriseret revisor, eller også er du SR-studerende eller på vej til det.

  • Du har arbejdet med rådgivning, regnskabsudarbejdelse, skat, moms, revision og andre erklæringsopgaver.
  • Du har godt kendskab til IT, herunder Officepakken og har et digitalt mindset med henblik på effektivisering af arbejdsgange.
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at overholde deadlines.
  • Du er god til vidensdeling og tager del i oplæring og coachingen af medarbejdere i et positivt læringsmiljø. 

Din arbejdsdag vil til tider blive dynamisk, og du skal derfor være god til at kunne strukturere din tid. Omvendt tilbydes høj fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø, hvor man altid hjælper hinanden i mål. 

Hvad tilbyder Dansk Revision Esbjerg?

Som partner eller kommende partner, er det din opgave at være med til åbent at drøfte selskabets nuværende situation, udvikle kontoret og sætte retningen for fremtiden. 

Du tilbydes:

  • egen kundeportefølje og direkte kundekontakt
  • frihed under ansvar og god work-life balance
  • stor indflydelse på hverdagen og strategien, da du er med i ledelsesbeslutninger som partner
  • mulighed for løbende ajourføring af viden og specialisering i et interessefelt
  • flere sociale aktiviteter gennem en aktiv personaleforening
  • yderst attraktiv gagepakke med ejerandel, overskudsdeling og benefits.

Der er højt til loftet, en positiv, afslappet omgangstone med plads til sjov, og man vægter den gode kemi på kontoret. Det forventes, at du tilsvarende vil tage del i sammenholdet.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret11. april 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseSmedevej 33, 6710 Esbjerg V, DanmarkÅbn i Google Maps