Sales Manager - unik mulighed med teknisk løsningssalg i en vækstvirksomhed med internationalt udsyn

Virksomhed, Esbjergregionen, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Om virksomheden

Vores kunde er en mindre virksomhed og producent af komplette maskinløsninger til det globale marked. Virksomheden står over for eksekveringen af en ambitiøs vækststrategi, er kendt for sin ekspertise i teknologiske løsninger af særdeles høj kvalitet og har markeret sig som en anerkendt samarbejdspartner med et stærkt fundament, der bygger på mange års erfaring, unikke produktegenskaber og betydelige konkurrencemæssige fordele. En innovativ tilgang til produktudvikling har resulteret i avancerede løsninger, der skiller sig ud på markedet globalt og imødekommer specifikke kundebehov. 

Om stillingen

Som Sales Manager vil du være ansvarlig for at skabe kommercielle resultater ved at identificere og udvikle nye internationale kunderelationer. Du vil spille en nøglerolle i at accelerere virksomhedens vækst gennem strategisk kunde- og markedsudvikling. Dette inkluderer udvikling og vedligeholdelse af din kundeportefølje samt eksekvering af salgsstrategier, der sikrer opnåelse af både kort- og langsigtede kommercielle mål. Der forventes 40-60 rejsedage årligt.

Som Sales Manager refererer du til virksomhedens CEO og indgår i koordinationen og tæt samarbejde mellem salg, teknik, produktion og økonomi. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Skabe salgsvækst via nye kunder med fokus inden for segmenter, der kan medføre genkøb.
  • Vedligeholde og udvikle salget i porteføljen af eksisterende kunder.
  • Bidrage til løbende udvikling af salgsstrategi og salgsstruktur.
  • Direkte udførende i forhold til salg, prisoptimering, markedsudvikling, kundekontakt m.v.
  • Koordination med tekniske funktioner omkring kundetilpasning af produkter.

Den ideelle kandidat

Du har sikkert en relevant kommerciel eller teknisk uddannelse, har gode IT-kompetencer og erfaring i leadgenerering gennem digitale kanaler herunder LinkedIn.

Herudover har du følgende kompetencer:

  • solid erfaring inden for B2B-salg af tekniske produkter 
  • kan navigere i salgsprocesser i store, komplekse virksomheder med mange interessenter
  • besidder en dynamisk, resultatorienteret arbejdsstil og kombinerer dette med en analytisk og struktureret tilgang til opgaver og problemstillinger
  • er engageret i at nå salgsmål og skabe vækst 
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale - tysk er en fordel, men ikke et krav.

Virksomheden er beliggende i Esbjergregionen. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maksimalt 1 times kørsel fra Esbjerg.

Vi tilbyder en unik mulighed

Vi tilbyder en rolle i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor der er rig mulighed for personlig udvikling og betydelig indflydelse. En konkurrencedygtig lønpakke inkluderer bl.a. et attraktivt incitamentsprogram. 

Vi søger blandt de bedste og stiller høje krav til dig. Til gengæld får du muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne samt de ledelsesmæssige kompetencer til at nå målene.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret30. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktTonny Langtl@pay-back.dk60 888 444

Arbejdsstedets adresseIkke oplyst