Nysgerrig elektronikingeniør

MacArtney Underwater Technology, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

For MacArtney Underwater Technology søger vi en hardware-nysgerrig elektronikingeniør til udvidelse af teamet i Esbjerg. Brænder du for elektronikudvikling, og kan du se dig selv finde den bedste tekniske løsning på en kompleks udfordring 6 km. under havoverfladen? Så er du den helt rigtige kandidat til dette job.

Stillingen

Du har her en unik mulighed for at få et job i en international nicheorienteret virksomhed med stor succes, der leverer produkter og løsninger af meget høj teknisk kvalitet til kunder over hele verden. Du vil hurtigt værdsætte det positive arbejdsmiljø og det, at du har muligheden for at følge produkterne fra salg til levering. Du vil blive en integreret del af engineeringafdelingen, som består af et solidt team af syv dedikerede medarbejdere.

Ansvarsområde

Stillingen byder på en stor bredde og variation i arbejdsopgaverne, der spænder fra analyse og design til konstruktion af apparater, afprøvning af prototyper og kundeintegration. Du vil få ansvaret for at implementere elektronik på både komponent- og systemniveau, primært inden for undervandsteknologi, i samarbejde med dine kollegaer i afdelingen. Dit hovedfokus vil være på hardwaredelen. Skulle du også have interesse for softwareudvikling i C (embedded) og C# (GUI), kan dette også honoreres, men hovedvægten vil som sagt være på HW. Du vil arbejde tæt sammen med det interne elektronikværksted (PCB/mechatronics) og dine kollegaer i engineeringafdelingen.

Ansvarsområdet inkluderer følgende opgaver:

 • udvikling af elektroniske systemer, herunder:
  - design af elektroniske kredsløb, specielt embedded elektronik
  - design af apparater og større sammenhængende systemer
  - instrumenterings- og kommunikationsløsninger
 • test og kvalitetskontrol af egne såvel som prædesignede systemer
 • deltagelse i projektmøder med datterselskaber og kunder
 • lejlighedsvis teknisk support internt samt til kunder
 • deltagelse i accepttest hos kunden
 • opfølgning på trends og gældende standarder inden for området.

Din profil

Vi søger en pragmatisk person, der trives i et dynamisk miljø. Du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og stræber altid efter at løse opgaver præcist og korrekt. Du er i stand til at holde styr på dine opgaver og er altid klar til at give en hånd med. Du har et positivt mindset til samarbejde med både kunder og kollegaer. Vi lægger desuden vægt på ansvarlighed, kvalitetsbevidsthed og evnen til at arbejde selvstændigt.

Din baggrund

 • Bachelor, kandidat eller master i elektronik
  (eller anden relevant uddannelse inden for elektronik eller automation).
 • Minimum 3 års erfaring med elektronikdesign.
 • Praktisk erfaring med elektronikproduktion og industrielt apparatdesign vil være en fordel.
 • Erfaring med elektronikdesign (kredsløbs-, apparat- og systemniveau).
 • Erfaring med mekatronisk design (apparatdesign inkl. kontrolinterface).
 • Erfaring med PCB-design (leaded/SMD).
 • Dansk og engelsk beherskes på højt niveau, både skriftligt og mundtligt.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en international virksomhed, hvor MacArtneys team sørger for grundig oplæring i rollen. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar. Stillingen er fuldtid og arbejdslokationen er i Esbjerg (Hjerting).

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Hvordan søges stillingen

Send venligst din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på e-mail.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om MacArtney
MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978, med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Italien (IT), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN) samt Singapore (SG). Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 19 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret16. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseGammel Guldagervej 48, 6710 Esbjerg V, DanmarkÅbn i Google Maps