Financial og Business Controller

ReSource, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

På vegne af vores kunde, ReSource, søger vi en erfaren og engageret Financial og Business Controller med hovedvægten på finansiel controlling. ReSource oplever en kraftig vækst, og du vil spille en afgørende rolle i virksomhedens økonomiske styring og forretningsudvikling.

Om ReSource

ReSource driver Danmarks første storskala plastaffaldssorteringsanlæg med en kapacitet til at behandle 160.000 tons plast om året. Virksomheden bidrager væsentligt til at opfylde Danmarks og EU's genanvendelsesmål for plastaffald. Med avanceret sorteringsteknologi sikrer ReSource fuld sporbarhed fra affaldsindsamling til slutprodukt, og virksomheden har et stærkt fokus på bæredygtighed og miljømæssige standarder. Se mere om ReSource her

Dine ansvarsområder

Som Financial og Business Controller vil du have en bred vifte af ansvarsområder.

Økonomistyring: Overvågning af virksomhedens økonomiske ydeevne, herunder budgettering, forecasting og finansiel rapportering.

Rapportering og analyse: Udarbejdelse af nøjagtige og rettidige finansielle rapporter, analyser og perioderapportering til interne interessenter, ledelse og aktionærer.

Budgettering og forecasting: Udvikling og vedligeholdelse af budgetter og finansielle forecasts i samarbejde med afdelingsledere og direktionen.

Risikostyring: Identifikation af økonomiske risici og muligheder samt udvikling af strategier for at håndtere risici og udnytte muligheder.

Compliance og governance: Sikre overholdelse af procedurer, regnskabsstandarder og corporate governance-krav.

Business controlling: Optimering af processer, standarder og modeller for controlling, analyser og rapportering af KPI'er, udvikling og optimering af processer og systemer til indsamling af produktions- og kommercielle data samt sikring af valide datagrundlag vedrørende mål og KPI'er.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og erfaring

  • En mellemlang eller videregående uddannelse inden for økonomi, finans eller lignende, f.eks. HD eller cand.merc.
  • Minimum 4 års erfaring med controlling og rapportering i en produktionsvirksomhed.
  • Struktureret med et analytisk mindset og flair for at gennemskue processer.
  • Dygtig bruger af Excel og erfaring med eller interesse for Business Intelligence (BI).
  • Evnen til at skabe overblik over data, analyser og observationer og udarbejde brugbar rapportering.
  • Analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt fokus.
  • Evnen til at agere i en dynamisk organisation med mange interessenter og Group Finance placeret i udlandet.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og engagement. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som bl.a. består af en fast løn, fri telefon og bærbar computer.

Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver i et team af dygtige kollegaer, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på fælles succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 88 84 44 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret21. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktTonny Langtl@pay-back.dk60 888 444

Arbejdsstedets adresseVeldbæk Industrivej 18, 6705 Esbjerg Ø, DanmarkÅbn i Google Maps