Automation Specialist med ansvar for PLC-softwaren på end-of-line-udstyr

Esbjerg Mejeri, Pay-Back specialist rekruttering ApS

Er du nysgerrig på ny teknologi, og brænder du for at arbejde med kvalitetsløsninger på high-end maskiner, så er du måske Esbjerg Mejeris nye medlem til automationsteamet. Der investeres massivt i Esbjerg Mejericenter, og ambitionerne er store, så derfor er der brug for flere dygtige medarbejdere. Maskinparken og de tekniske løsninger, der er valgt, er fra allerøverste hylde med fokus på meget høj oppetid og optimalt vedligehold. Til denne nyoprettede stilling vil du blive ansvarlig for softwaren til alt end-of-line-udstyret. Vil du være med til at forme morgendagens mejeri, samtidig med at du udvikler dig professionelt? Så passer du perfekt ind i teamet. 

Om virksomheden og jobbet

Esbjerg Mejericenter består af to lokationer, Cocio Chokolademælk og Arla mejeriet på Kvaglundvej. Det er ét af Arla Foods’ mest profitable mejerier, og ca. 400 medarbejdere holder mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af automationsteamet på 5 personer, der sammen med 40 dygtige kollegaer fra IT-afdelingen og vedligeholdsafdelingen tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at Esbjerg Mejeri når de fastlagte produktionsmål. 

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvist være softwaremæssige optimerings- og projektopgaver, men du skal også være klar til at bruge en mindre del af din tid på driftssupport, da der kan opstå problemer med udstyret, som elektrikerteamet ikke kan løse.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatiktekniker, industrielektriker, elinstallatør, elingeniør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, optimering og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du

  • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
  • har evnen til at samarbejde internt/eksternt med et naturligt fokus på den gode løsning
  • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
  • er handlekraftig, kvalitetsbevidst og har en god økonomisk sans
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau
  • har erfaring med programmering i Siemens - har du også kendskab til frekvensomformere og servosystemer, er dette også et plus.

Som et aktivt medlem af det tekniske team, bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe af softwareudviklere og teknikere, som samarbejder tæt med de andre afdelinger på mejeriet. 

Du tilbydes

Et spændende job i en innovativ virksomhed i vækst. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. 

På Esbjerg Mejeri bliver du en del af en teknologisk produktionsfacilitet, der er under kraftig udvidelse, og hvor alle aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø. Læring er en naturlig del af jobbet, og du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder og lære nyt hver dag.

Ydermere tilbydes du en attraktiv 37 timers gagepakke med funktionæransættelse, sundhedssikring, kantineordning og en aktiv personaleforening med 2-3 årlige arrangementer. 

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende, varierende arbejdsopgaver i et team med godt sammenhold og høj faglighed. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret1. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseKvaglundvej 84, 6705 Esbjerg Ø, DanmarkÅbn i Google Maps