Værkfører

EsbjergregionenPubliceret 4. januar 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For kunde i Esbjergregionen, en veldrevet mellemstor produktionsvirksomhed, søger vi en kompetent, engageret og motiverende værkfører.

Om dig og jobbet

I rollen som værkfører for plastekstrudering bliver du ansvarlig for en produktion med 25 medarbejdere. Du refererer til fabrikschefen og bliver en nøgleperson for fabrikkens udvikling og performance, KPI-styring, målnedbrydning, eksekvering og optimering.

Væsentligste arbejdsopgaver og fokusområder

  • Drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for ekstruderingslinjerne.
  • Sikre at produktionsplanerne følges og produktionsmål opnås.
  • Sætte retningslinjer for medarbejderne via opfølgning på dit personale og performancemøder.
  • Udvikle og styrke samarbejdet i dit team og motivere dine medarbejdere.
  • Løbende fokus på effektivitet og strukturering, optimering og forbedring.

Du leder og motiverer dine medarbejdere ved at være synlig og dygtig til at eksekvere på en tillidsfuld og empatisk måde. Igennem din faglighed, dit engagement, gode humør, evnen til at samarbejde, en god portion struktur og en vis pondus, får du dit team med og når dine mål.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du medbringer erfaring fra en stilling som værkfører eller produktionsleder, hvor du har haft personaleansvar.

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse f.eks. som maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Det er et krav, at du medbringer erfaring fra en lignende stilling som leder i en produktion. Da produktionen foregår i døgndrift 7 dage om ugen, skal du være indstillet på en vis fleksibilitet ift. arbejdstiden - når nødvendigt.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv atmosfære i en ambitiøs virksomhed i kraftig vækst.

Arbejdssted: Esbjergregionen.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger stillingen via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venAndre stillinger