printshare

Teknisk Key Account Manager - automationsprojekter

Holtec Automatic A/S, Esbjerg, Kolding eller Odense, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 9. marts 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic A/S, søger vi en teknisk Key Account Manager til automation. Er det dig, der kan identificere kunden, tage den indledende dialog og køre projektet frem til, at opgaven kan overdrages til én af Holtecs projektledere? Har du en automations-/elteknisk baggrund kombineret med et kommercielt mindset, så er det lige dig, vi søger.

Stillingen kan besættes med udgangspunkt fra afdelingen i Esbjerg, Kolding eller den kommende afdeling i Odense.  

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret ingeniørvirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 130+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet er bredt, eksempelvis maskinfabrikker, OEM-fabrikanter samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Tønder og tavleproduktion i Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du arbejder primært i området omkring Esbjerg, trekantområdet og Fyn med proaktivt, struktureret og selvstændigt projektsalg, hvor du har det overordnede budget- og kundeansvar. I samarbejde med Holtecs afdelingsleder og salgsteamet, definerer du kundesegmenter og udarbejder en plan for realisering af de opstillede salgsmål. Kundernes opgaver kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver på flere tusinde timer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange af projekterne er tale om udvikling af prototyper, hvor dedikeret projektledelse er en stor del af opgaven.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • analysere og segmentere markedet
 • i samarbejde med afdelingslederen, definere og lægge en strategi for bearbejdning af nye og eksisterende kunder
 • brainstorming, ideudvikling og teknisk sparring med kunder omkring nye opgaver/projekter
 • udarbejde tilbud i samarbejde med Holtecs projektledere
 • opfølgning på tilbud og dialog med kunder omkring tilretning og igangsætning af opgaver.

Dit høje personlige drive er således nøglen til din succes.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende virksomhed. 

Om dig

Den ideelle kandidat er en udadvendt teknisk profil, der elsker teknik og har en softwareudvikler- eller konstruktørbaggrund. Dansk og engelsk beherskes i skrift og tale, ligesom IT beherskes ubesværet.

Vi forventer, at du

 • har et væsentligt kendskab til industriel automation
 • er udadvendt, er en selvstarter og har erfaring med B2B-salg
 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig og kvalitetsbevidst
 • har erfaring med projektsalg, udarbejdelse af tilbud og høj grad af forretningsforståelse. 

Virksomheden tilbyder

Holtec tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og omhandler bl.a. fast løn, sundhedsordning, pensionsordning, bilordning efter statens takster og telefon samt IT-udstyr til hjemmekontor.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger