Salgschef med en baggrund som maskiningeniør

Akkerman, København, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 16. april 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af vores kunde Akkerman, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret salgschef med en baggrund som maskiningeniør, der kan udvikle salget af ingeniørydelser primært på Sjælland.

Om virksomheden

Akkerman har siden 2013 leveret ingeniørydelser til industrielle virksomheder i Danmark og resten af EU. Akkerman kombinerer strategisk forretningsforståelse med specialiserede ingeniørkompetencer, og virksomheden varetager herigennem en afgørende rolle for sine kunder som ekstern leverandør af ingeniørydelser. Akkerman er et 100% danskejet selskab med mere end 100 ingeniører og programmører ansat i Odesa, Kyiv, Lviv og Kharkiv, hvor Akkerman har kontorer. Se mere om Akkerman her.

Om jobbet

Vi søger en hands-on salgschef, der gennem stort drive og engagement vil få ansvaret for eksekvering af Akkermans salgsstrategi på Sjælland. Som salgschef kommer du til at arbejde med salg til eksisterende kunder, rådgivning på højt teknisk niveau samt løbende udvikling af kundeporteføljen. Det vil være gennem opsøgende nysalg og relationssalg, du udbygger kundeporteføljen. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

Hovedopgaverne vil være

  • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter, hvor du bliver budgetansvarlig for salgsmål
  • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder
  • forretningsudvikling gennem bearbejdning og udvikling af nye kunder inden for udvalgte segmenter
  • struktureret opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Du skal forvente at besøge hovedkvarteret i Odesa 1-2 gange årligt, når det ikke længere frarådes at rejse til Ukraine.

Om dig - din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har erfaring med teknisk salg og rådgivning, og at du er uddannet maskiningeniør.

Personlige kvalifikationer:

  • gode kommunikationsevner og forhandlingsevner
  • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem rådgivning
  • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
  • initiativrig, resultatorienteret og selvstændig.

Din bopæl er i København.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du i meget stort omfang er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får den nødvendige oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens direktør, som assisterer dig i salgsarbejdet. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med meget attraktivt indtjeningspotentiale, bil på gule plader, hjemmekontor m.v.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Tip en venAndre stillinger