printshare

Salgskoordinator

Allison A/S, Bramming, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 23. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Allison A/S i Bramming søger vi en serviceorienteret salgskoordinator til kunde- og projektrelaterede opgaver.

Allison er en førende producent og leverandør af skønhedsplejeprodukter til ansigt, hår og krop. Virksomheden er privatejet og har eksisteret siden 1970. Hovedkontoret ligger i Esbjerg/Bramming og beskæftiger cirka 50 dedikerede og specialiserede medarbejdere. Allison er en del af Nopa Nordic-gruppen, har stærke grønne værdier og er i 2021 blevet certificeret i FN’s 17 bæredygtighedsmål.

For at styrke projektorganisationen, søger vi en salgskoordinator, der vil være knudepunktet og tovholderen i feltet mellem kunder, salgsteamet og projekter.

Dine arbejdsopgaver

Din overordnede opgave er at sikre, at Allisons kunder opfatter virksomheden som deres foretrukne samarbejdspartner. Det indebærer blandt andet at:

 • have daglig kundekontakt og svare på kundehenvendelser
 • koordinere salgsarbejdet sammen med Allisons Key Account Managers
 • lede kundeprojekter og koordinere i det interne projektarbejde
 • følge op på kundeordrer og salgsforecasts
 • håndtere kundeforespørgsler og udarbejde tilbud
 • oprette og vedligeholde stamdata
 • deltage i produktudvikling og sortimentsudvidelser.

Stillingen indeholder meget projektarbejde, og det er derfor vigtigt, at du har erfaring med at have en koordine­rende rolle. Det er nemlig dig, der holder sammen på alle trådene og sikrer, at projekterne kommer i mål. Du vil få et dybt indblik i Allisons forretningsgang, da du kommer til at arbejde sammen med stort set alle afdelinger i virksomheden.

Du vil få en grundig oplæring af dine dygtige kolleger i salgsteamet, som består af i alt 9 engagerede medarbejdere. Du vil få tildelt en håndfuld faste kunder på tværs af sælgerne, og sammen servicerer I kunderne og driver kundeprojekterne. Dine kunder bliver en dagligvarekunde og et mix af specialkunder fra både Danmark og de øvrige nordiske lande.

Din baggrund

Du har flere års erfaring med kundekontakt og projektstyring fra dagligvarebranchen eller fra en produktions­virksomhed. Det er en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk på et højt niveau. Du er rutineret bruger af MS Outlook, Na­vision og Excel.

Din personlighed

For at trives i jobbet er det vigtigt, at du som person:

 • er løsningsorienteret og konstruktiv
 • kan håndtere projekter, der strækker sig over lang tid, og som kan ændre karakter undervejs
 • kan bevare overblikket over store kundesortimenter med mange delelementer
 • holder af et miljø, hvor to dage aldrig er ens, og hvor du sjældent har nået alle opgaver på listen, når du går hjem
 • er vant til at have en positiv dialog med kunden, også de dage hvor tingene "går skævt".

Virksomheden tilbyder

En spændende og selvstændig stilling med ansvar og masser af udviklingsmuligheder. Du får lov til at præge din egen arbejdsdag, og du får et indgående kendskab til bæredygtige personlige plejeprodukter og emballageløsninger. Virksomheden har en flad organisationsstruktur, som gør dagligdagen og omgangstonen uformel og afslappet, men stadig meget ambitiøs.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Allison og Nopa Nordic-gruppen

Allison leverer nogle af de stærkeste brands og private brands i Norden inden for personlig pleje. Hos Allison ligger det i deres natur at være passioneret for de produkter, de skaber. Og det er i naturen, de finder inspiration til at vælge den rigtige kombination af kvalitetsingredienser for at levere smukke resultater, som folk kan se og føle. Allisons DNA er trygt, grønt og godt, hvilket gør, at virksomheden er førende inden for økologiske og naturlige produkter.

Allison har to lokationer - én i Bramming, hvor virksomheden huser administration og salg, og én i Esbjerg, hvor produktionen og R&D ligger.

Nopa Nordic-gruppen

Allison er en del af koncernen Nopa Nordic-gruppen, som består af Nopa Nordic A/S i Hobro og Allison A/S i Esbjerg/Bramming. Nopa Nordic er Nordens førende producent af grønne og bæredygtige vaskemidler, rengøringsmidler og opvaskemidler. Sammen er Allison og Nopa Nordic en stærk samarbejdspartner inden for beauty- og husholdningsprodukter. Koncernen beskæftiger i alt 210 medarbejdere, hvoraf 50 er ansat i Allison, og 160 er ansat i Nopa Nordic. Læs mere om virksomhederne på: www.allison.dk og www.nopanordic.com.

Tip en venAndre stillinger