printshare

Servicetekniker/tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Holtec Automatic Nord, Hobro, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 21. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

På vegne af Holtec Automatic Nords afdeling i Hobro, søger vi en servicetekniker/tavlebygger/elektriker til spændende automationsprojekter, da virksomheden har stor tilgang af nye kunder og interessante opgaver.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 140+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her.

Om jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Afdelingen i Hobro vil være udgangspunktet for dit arbejde, som vil være en blanding af tavlebyg, lettere tegningsarbejde og af og til "brandslukning" hos kunder og planlagte idriftsættelser af maskiner og almindelig service og kvalitetskontrol.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du kan være automationsteknolog, automatikmekaniker, elektriker, industrielektriker eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor idé, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer endvidere, at du:

  • arbejder fleksibelt og selvstændigt og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører igen
  • har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når en produktionslinje står stille
  • har erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til selv at planlægge din dag
  • kan læse el-diagrammer og kan foretage ændringer og tilpasninger i CAD- programmer
  • taler og skriver dansk på et højt niveau samt engelsk på rimeligt niveau
  • højt humør - også i travle perioder.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe på over 10 medarbejdere bestående af konstruktører, softwareudviklere og teknikere i Hobro, som samarbejder tæt med de andre afdelinger i Holtec-gruppen.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger