Revisor/revisorassistent til veldrevet revisionskontor

Dansk Revision, Esbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

På vegne af Dansk Revision Esbjerg søger vi en revisor eller revisorassistent, der brænder for den tætte dialog med egne kunder og kan sikre den gode kundeoplevelse og opbygning af langvarige relationer. Drømmer du om at arbejde i en lokalforankret, solid og veldrevet virksomhed, hvor man sætter samspillet mellem job og fritid højt? Så læs videre her!

Om jobbet

Dansk Revision Esbjerg er et partnerdrevet, lokalt forankret revisionskontor. Du vil få 26 kollegaer, der som dig beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos Dansk Revision Esbjerg hjælper man primært små og mellemstore virksomheder, både personligt drevne samt selskaber. Her assisteres med alt fra bogholderi og regnskab til rådgivning og erklæringsopgaver inden for revision. Dansk Revision Esbjerg er ejet af 4 partnere, der alle er godt lokalt forankret i byen. 

Dansk Revision Esbjerg er en del af en landsdækkende kæde med 28 kontorer og ca. 500 medarbejdere fordelt over hele Danmark, som gør, at den faglige kvalitet altid er i top. Dansk Revision Esbjerg er partnerejet, hvilket sikrer stabilitet og den lokale forankring og kendskabet til det lokale erhvervsliv.

Se mere her.

Hvad forventer vi af dig?

Du er kundeminded, nysgerrig og har lyst til at udvikle dig sammen med dine kunder. Du har en stor aktie i at udvikle og sætte dit præg på din fremtidige arbejdsplads. Som revisor/revisorassistent får du nemlig din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher, som du har direkte kontakt med. Alt afhængig af din uddannelse, erfaringsniveau og jobønsker, vil man kunne strikke en jobbeskrivelse og kundeportefølje sammen, der helt sikkert vil kunne udfordre dig.

Det betyder, at du kommer hele vejen rundt om kunden, når du arbejder med: 

 • rådgivning og sparring med dine kunder
 • budgetudarbejdelse og prognoser i samarbejde med kunderne
 • skatteassistance og rådgivning om økonomiske forhold
 • afstemning og assistance med udarbejdelse af årsrapporter mv.
 • moms og afgifter.

Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling og sikkert en HD-R i rygsækken. Du er skarp, lærenem, omstillingsparat, ansvarsbevidst og ærekær omkring dine opgaver. Du arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at overholde deadlines.

Hvad tilbyder Dansk Revision Esbjerg?

Du tilbydes:

 • mulighed for at arbejde med en bred vifte af kunder og opgaver
 • direkte ansvar for egne kunder og deres økonomiske sundhed
 • kontinuerlig faglig udvikling og støtte til videreuddannelse
 • et positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø med god work-life balance
 • gode, hjælpsomme kollegaer og en aktiv personaleforening
 • konkurrencedygtig lønpakke og personalegoder.

Der er højt til loftet, en positiv, afslappet omgangstone med plads til sjov, og man vægter den gode kemi på kontoret. Det forventes, at du tilsvarende vil tage del i sammenholdet.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret11. april 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseSmedevej 33, 6710 Esbjerg V, DanmarkÅbn i Google Maps