printshare

Teamleder til hold af erfarne mødebookere

Dansk Salgsoptimering, Højbjerg, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 27. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du bruge telefonen effektivt, og kan du stå i spidsen for ét af Danmarks stærkeste hold af mødebookere? Så har du her alletiders mulighed for at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst!

Er det dig? Så læs videre, for vi søger en teamleder for Dansk Salgsoptimering i Højbjerg.

Om jobbet

Dansk Salgsoptimering er en ung, succesfuld virksomhed i stor vækst, og derfor søger man nu en teamleder for et hold af 8 erfarne mødebookere. Alt mødebooking er B2B, og arbejdstiden ligger i hverdage mandag-fredag i tidsrummet 8-16 (fredag 8-13) på Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg. Grunden til Dansk Salgsoptimerings succes er, at man har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde. Man er nu vokset tilpas meget til, at det er nødvendigt at få en teamleder ind til at stå for den daglige ledelse af det erfarne hold på 8 mødebookere.

Det forventes, at man i denne stilling selv kommer til at ringe 60% af tiden, og 40% af tiden vil være ledelse/administrativt arbejde.

Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med at bruge telefonen som arbejdsredskab, er drevet af at skabe resultater og ikke lader dig slå ud af et afslag. Derudover forventer vi, at du har erfaring med rollen som teamleder.

Vi forventer, at:

  • du har minimum 3 års erfaring med mødebooking/ledelse
  • du er en empatisk leder, der kan motivere dit hold
  • du er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
  • du er videbegærlig og frisk på at blive udfordret og smiler i telefonen
  • du er stabil og engageret.

Virksomheden tilbyder

  • Høj fast løn.
  • Gode karrieremuligheder i en vækstende virksomhed.
  • Gode, erfarne kollegaer til at bakke dig op.
  • Et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring.
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard tlf. 239 239 74, ks@pay-back.dk.

Om virksomheden

Dansk Salgsoptimering er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Hos Dansk Salgsoptimering bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en fast høj løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere lige så meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, også til egne sælgere, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Dansk Salgsoptimerings koncept går ud på at strukturere og optimere salget for virksomheder, hovedsageligt i brancherne byggeri, industri og transport. Man kan tage hånd om alle aspekter af salgsprocessen for en virksomhed, fra identificering af kundeemner og udarbejdelse af værditilbud, til booking, afholdelse og opfølgning på møder.

Tip en venAndre stillinger