printshare

Konstruktør – specialist i maskinkonstruktion

KVM A/S, Kjellerup, Pay-Back specialist rekruttering ApSPubliceret 12. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at udvikle fremtidens asfaltfabrikker over hele verden med udgangspunkt hos vores kunde KVM A/S i Kjellerup?

KVM er markedsledende inden for asfaltanlæg og betonstensmaskiner og har mere end 50 års erfaring i at producere effektive maskiner. Den position skal ansættelsen af en række nye nøglepersoner i udviklingsafdelingen være med til at fastholde ved at skabe helt nye løsninger baseret på nyudviklede teknologier og fremsynet innovation baseret på det eksisterende brede produktprogram.

Stillingen og dine opgaver

Med fokus på at tænke ud af boksen skal du i samarbejde med det øvrige udviklingsteam vedligeholde og videreudvikle det eksisterende produktprogram og skabe helt nye løsninger for virksomhedens kunder, så de sikres en effektiv, driftssikker og økonomisk produktion.

Produktionen er fysisk placeret i forbindelse med teknisk afdeling, og du er derfor også en del af at få den teoretiske løsning ført ud i livet i samarbejde med produktionen.

I teknisk afdeling er der flere underafdelinger med bl.a. el og styring. Den opslåede stilling vil være en del af den gruppe, der tager sig af den mekaniske konstruktion.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • maskinkonstruktion i 3D og fremstilling af produktionsgrundlaget
 • opfølgning med leverandører og egen produktion
 • udvikling af virksomhedens omfattende produktprogram
 • deltagelse i kundetilpassede projektopgaver
 • medvirkende i kundeprojekter
 • leverandørkontakt.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet som produktionsteknolog eller tilsvarende og har eventuelt også en relevant håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring med arbejdsopgaver af ovenstående karakter. Du tiltrækkes af udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau og arbejder engageret med 3D CAD.

Du har en bred teknisk viden og interesse for teknik og maskinudstyr, der sammen med en praktisk tilgang til opgaverne er bærende for dine løsninger.

 • Du behersker dansk og engelsk.
 • Du er åben og udadvendt.
 • Du arbejder struktureret og har styr på både de store linjer og detaljerne.
 • Du tager ejerskab og er proaktiv.
 • Du har let ved at kommunikere - både forståeligt og inspirerende.
 • Du er robust og vedholdende; men evner samtidig at være løsningsorienteret.

Virksomheden tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Organisationen er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer i både udvikling og produktion.

Løn forhandles efter kvalifikationer - herunder personalegoder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om KVM A/S

KVM fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 150 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Læs mere om KVM A/S her.

Tip en venAndre stillinger