Ansvarlig for kreditorbogholderi

Company Management SupportPubliceret 11. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansvarlig for kreditorbogholderi i international vækstvirksomhed 

Nu har du muligheden for at blive ansvarlig for at implementere et nyt globalt Payment Management-system i vores kommende kreditorbogholderi. Har du en projektleder gemt i maven, og elsker du procesoptimering, så bliv en del af den grønne sektor i en international kontekst.

 

Din rolle    

Som ansvarlig for kreditorbogholderiet bliver du en del Company Management Support-teamet, der består af 14 dedikerede kolleger. Vi har en stor ambition om at gå fra mange manuelle processer til en automatisering af vores bogholderi, og derfor har vi brug for en ny kollega med gode bogføringsfærdigheder i bagagen, og som også vil elske at arbejde med procesoptimering og at få et nyt IT-system til at leve.

Din rolle kan inddeles i to:

På den korte bane:

Du får ansvaret for alle betalinger og det faglige ansvar for, at medarbejderne i teamet er klædt godt på til at kunne håndtere nye banker. Derudover får du ansvaret for at udarbejde procesbeskrivelser for betalinger i nye lande i samarbejde med procesafdelingen. Da det nye Payment Management-system endnu ikke er valgt, vil du på den korte bane også hjælpe til i teamet med betalinger, optimeringer, ressourceplanlægning m.m.

På den lange bane:

Når der er truffet et valg af udbyder, bliver du ejer af det nye Payment Management-system på det operationelle niveau. Din fornemmeste opgave bliver at implementere det nye globale system, som skal optimere arbejdsgangene i vores kreditorbogholderi. I øjeblikket er vores arbejdsgange præget af mange manuelle processer, der varierer fra bank til bank. Disse arbejdsprocesser skal strømlines, så alle vores udenlandske banker leverer ind i det samme system, og her vil du spille en helt central rolle.

Dine arbejdsopgaver indebærer blandt andet:

 • Oprette kreditorer i vores nuværende ERP-system (BC365)
 • Validering af nuværende bankkonti
 • Tænke proces og optimering i vores nuværende arbejdsgange
 • Oplære teamet i det nye Payment Management-system
 • Ressourceansvarlig: Har teamet det rette antal medarbejdere, der kræves i takt med vores vækst?
 • Løbede ad hoc-opgaver

Dine kompetencer og præferencer

Din personlighed er vigtig, og vi leder efter en proaktiv, energisk og løsningsorienteret person. Du er nysgerrig af natur og tænker i optimering i stedet for i "sådan plejer vi jo at gøre". Du nyder at arbejde i et højt tempo og at skabe resultater gennem kontinuerlig sparring med dine kolleger. Din baggrund gør det muligt for dig hurtigt at tage ansvar for kreditorbogholderiet og bidrage til Obtons fortsatte succes.

Kvalifikationer:

 • Du skal være regnskabsuddannet
 • Du skal have indgående kendskab til kreditorbogholderi
 • Du har gerne +5 års erfaring med lignende opgaver
 • Du skal kunne begå dig på engelsk

 

Vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 300 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når vi når dem.

Obton har et godt og stærkt kollegialt sammenhold, hvor alle har evnerne og lysten til at bidrage til vores fortsatte succes. Igennem værdierne flid, glæde, vindementalitet, handlekraft og ordentlighed vil vi sammen arbejde for en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Company Management, Charlotte Spendrup Seehausen på tlf. 25810692. Du kan læse mere om os på www.obton.com og på vores karriereportal www.obton.com/karriere.

 

Ansøgningsfrist

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage dit CV og din ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart 1. december 2021 eller hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Investor Relations Manager

Company ManagementPubliceret 11. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

INVESTOR RELATIONS MANAGER TIL VÆKSTVIRKSOMHED

Brænder du for investorpleje og kommunikation i topklasse? Så er du måske vores nye investor relations manager i Obton.

 

Du får en spændende dagligdag

Som investor relations manager skal du arbejde med en række K/S-selskaber, der forvalter investeringer i solcelleparker rundt omkring i Europa. Du får en løbende og tæt dialog med vores investorer, og det er din opgave, at de holdes velinformeret om driften og udviklingen af solcelleparkerne og de tilhørende selskaber. Du bliver en del af et stærkt team, som vægter sparring og samarbejde højt, således vi kommer succesfuldt i mål med opgaverne.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • Ansvarlig for håndtering af dine K/S-selskaber
 • Afvikling af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i de enkelte selskaber
 • Regnskabs- og afvigelsesforklaring
 • Sikre en professionel information og kundeservice til de investorerne

 

Du har en solid erfaring og evner at skabe tryghed

Obton søger en erfaren og kompetent kollega, der:

 • Har min. 8 års erfaring med kunderelationer
 • Har min. 8 års erfaring med økonomiarbejde, og har du erfaring med håndtering af netop investeringsaktiver som solceller, vindmøller eller ejendomme, så vil det være et stort plus
 • Har forstand på investeringer og finansiering

Som person er du imødekommende og god til at bevare overblikket, når tingene går stærkt, eller der opstår nye udfordringer. Din naturlige gennemslagskraft, proaktivitet og seriøsitet sætter dig i stand til troværdigt at sikre, at investorerne får den nødvendige viden om og tryghed for, at deres investeringer håndteres professionelt. Din baggrund gør dig i stand til at sætte dig ind i Obtons selskaber, og du formår at kommunikere og argumentere på et passende niveau, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere, eller kolleger. Du tager ansvar for dine selskaber og udviklingen heri, og du engagerer dig i selskabernes såvel som virksomhedens fortsatte succes.

 

Ansvar og indflydelse

Du får her en unik mulighed for at få en nøgleposition i en vækstvirksomhed. Her kan du kombinere din talmæssige faglighed med kommunikation og samarbejde på højt plan for at sikre den mest professionelle rapportering for vores investorer. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med gode kolleger samt gode arbejdsvilkår og sociale rammer. Lønnen forhandles individuelt alt efter din erfaring og kompetencer og består af en fast løn, pension, sundhedsforsikring, m.v.

 

Vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde

Obton har et godt og stærkt kollegialt sammenhold, hvor alle har evnerne og lysten til at bidrage til vores fortsatte succes. Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet. Vores vision er, at vi sammen skaber en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Udover et unikt og spændende job i en dynamisk organisation, kan du som medarbejder hos Obton ligeledes se frem til:

 • Stort fokus på medarbejdertrivsel og ledelse
 • Faglig og personlig udvikling
 • Et godt kollegialt fællesskab med personaleforening og flere sociale arrangementer
 • En god onboarding-proces så vi sikrer, at du kommer godt fra land

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage din CV/ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Company Management, Rasmus Laursen på telefon: 2970 2627.

Tip en venDetaljer

Projektkoordinator

Company ManagementPubliceret 11. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Projektleder ved én af Europas største investorer i solenergi

Mestrer du at få alle ender til at mødes, og kan du holde overblik over mange opgaver på samme tid? Så grib denne unikke mulighed, og sæt både din finansielle og økonomiske forståelse og dit store struktur-gen i spil.

"Vi oplever en eksplosiv vækst lige nu - vi får mange nye solcelleprojekter i nye lande. Her er du fx med til at gennemskue finansielle strukturer og selskabsstrukturer, ensrette processer og til at håndtere dokumenter på tværs af landegrænser," fortæller Senior Manager Johnny Bertelsen.

 

Velkommen til!

Obton er et dansk investeringshus med speciale i at skabe høje og stabile afkast gennem investeringer i solenergi. Siden 2009 har vi skabt positive resultater for vores investorer ved at udvælge og lokalisere projekter med stabile cash flows, som er uafhængige af det øvrige finansmarked.

I dag er vi den største danske udbyder af investeringer i solenergi med over 900 solcelleparker under administration. Vi forvalter samlet set investeringer for over DKK 17,7 mia. på vegne af mere end 3.600 investorer.

Vi deler kontorer med vores søsterselskab Koncenton, der investerer i boligejendomsprojekter, og vi er tilsammen mere end 300 kolleger. Her venter dig en dynamisk hverdag på vores storrumskontor i Prismet i Aarhus C, hvor den gode stemning hersker. Udover dette har vi kontorer flere steder rundt i Europa, så du vil blive en del af en virksomhed med international stemning.

 

Sæt struktur på driften af solcelleparker

Du får 50 kolleger i vores Company Management-afdeling i ind- og udland, hvor vi bl.a. har et tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling. I afdelingen er vi opdelt efter lande, og her får du ansvar for dine egne selskaber (solcelleparker). Det bliver din fornemmeste opgave at drive alle selskaberne inden for den aftalte økonomiske ramme og sikre, at alle kontraktuelle forpligtelser bliver opfyldt - herunder bankforpligtelser, forsikringskontrakter m.m.

Du får ansvar for flere projekter på samme tid, men vi tilpasser antallet af projekter efter, hvor mange opgaver hvert enkelt projekt indeholder.

Mere konkret kommer du til at:

 • samle al dokumentation og information. Du sikrer, at stamdata er opsat korrekt i vores IT-system, ligesom du strukturerer dokumentationen til den kommende regnskabssæson.
 • fungere som projektleder og sikre, at alt går efter planen - og at tingene bliver gjort både på lokalt og globalt plan.
 • vedligeholde kontrakter og sørge for, at rapporteringer bliver leveret til tiden.
 • sparre og koordinere med dine udenlandske kolleger.
 • udarbejde "speedguides" - en one-pager pr. kontrakt, hvor de vigtigste forpligtelser og data fremgår.

 

Vær med til at udvikle os - og dig selv

"Du kan roligt glæde dig til en hverdag i højt tempo. Der arbejdes målrettet og selvstændigt med masser af frihed under ansvar," slutter Johnny.

 

Erfaren koordinator med gennemslagskraft

Som person har du en stærk selvdisciplin, en sund kritisk sans og et stort drive, som kommer til udtryk gennem din strukturerede og analytiske arbejdstilgang.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende punkter:

 • Du har en relevant finansiel eller økonomisk uddannelse, som fx cand.merc., Financial Controller eller en HD(R).
 • Du har 4-8 års erfaring fra en lignende rolle med koordinering og finansiel og økonomisk indsigt.
 • Du har en god portion datadisciplin og ansvarsfølelse, for du passer selskaberne, som var det din egen investering.
 • Du har et godt kendskab til Excel.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk.

 

Vil du med på holdet?

Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet.

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage dit CV og din ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi gør venligst opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende, hvorfor du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Company Management, Johnny Bertelsen på telefon: 7874 1246.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

Budget Analyst

Financial Modeling and BudgetingPubliceret 5. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Budget Analyst til nyoprettet stilling

Vil du være med til at sikre Obtons fortsatte succes inden for investering i solenergi? Hvis du er passioneret omkring budgettering og økonomiske modeller, har du nu mulighed for at blive en del af et vinderhold og fortsætte din karriere hos en af Europas største investorer inden for solenergi.

Du bliver en del af Financial Modeling and Budgeting-teamet, som på nuværende tidspunkt består af to dedikerede kolleger. Teamet arbejder på tværs af afdelinger og projekter, hvilket betyder, at du vil få en bred kontaktflade i organisationen.

 

Dine væsentligste arbejdsopgaver

Dit primære ansvar bliver at ajourføre budgetterne på vores solprojekter og sikre, at de indeholder de nyeste informationer, således at vores afdeling for Solar Performance kan levere det bedst mulige beslutningsgrundlag til vores investorer.

Derudover vil din hverdag byde på følgende:

 • Assistere vores driftsafdeling med løbende vedligehold af budgetter på alle vores eksisterende projekter
 • Assistere vores driftsafdeling med opsætning af modeller til bankrapporteringer
 • Assistere vores indkøbsafdeling med udarbejdelse af budgetter på nye projekter
 • Assistere med at vedligeholde Excel-baserede økonomiske modeller, som anvendes på tværs af flere af vores afdelinger

 

Det forventer vi af dig

Du er struktureret, arbejder systematisk og har et analytisk mindset. Du vil hurtigt blive ansvarlig for egne opgaver, og derfor er det også vigtigt, at du kan sætte agendaen for teamsamarbejdet på den enkelte opgave, for at nå i mål.

Generelle forventninger til kompetencer og erfaringer:

 • Du har en baggrund som cand.merc., der har givet dig en dybere regnskabsforståelse, eller en HD (R) med et par års erfaring indenfor regnskab
 • Du er flydende i dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt)

Det vigtigste er dog, at du har gode Excel-kundskaber, en interesse for at udvikle modelleringskompetencer i Excel, samt en interesse for budgetudarbejdelse. Hvis du har kendskab til VBA-programmering, vil det være en fordel.

 

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 300 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Obton har et godt og stærkt kollegialt sammenhold, hvor alle har evnerne og lysten til at bidrage til vores fortsatte succes. Igennem værdierne flid, glæde, vindementalitet, handlekraft og ordentlighed vil vi sammen arbejde for en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Mie Marie Mørch Wærens, mmm@obton.com eller tlf. 25800928. 

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

 

Ansøgningsfrist

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage dit CV og din ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart den 1. december 2021 eller hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Studentermedhjælper

Transaction & IntegrationPubliceret 30. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Studentermedhjælper til bæredygtig virksomhed i Aarhus

Vi søger en studentermedhjælper til at supportere vores Transaction & Integration Management Team i gennemførelsen af store solcelleprojekter

Vil du være med til at sikre Obton’s fortsatte succes indenfor investering i Solenergi? Hvis du er passioneret omkring transaktioner i en international kontekst, har du nu muligheden for at blive en del af et vinderhold og kickstarte din karriere i en af Europas største investorer inden for Solenergi.

 

Alsidigt studiejob med ansvar og mulighed for at løfte egne opgaver

Som én af Europas største aktører på solcellemarkedet, leder Obton efter en studentermedhjælper til vores Transaction & Integration Team, der kan bidrage i Transaktionsprocessen. Dette er helt fra projektets opstart og indtil projektet er fuldt integreret i driften.

Du bliver en del af vores Transaction Management team, som understøtter og leverer værdifuld sparring til vores Acquisition og Development-afdelinger i hele transaktionsprocessen samt sikrer en forankring i organisationen i transitions- og integrationsfasen.

Primære opgaver

 • Du vil bidrage i udarbejdelsen af business cases på solcelleprojekter, der skal præsenteres for vores investeringsudvalg
 • Du vil bidrage på diverse ad hoc-opgaver under hele processen med erhvervelse, omstrukturering og refinansiering af projektet
 • Du vil assistere i overdragelsen af projektet til de andre teams inden for transaktion, økonomi og kommerciel, når projektet er ført til ende

Generelle forventninger til kompetencer og erfaring

 • Du er på det første eller andet år af din Cand. Merc. eller lignende
 • Interesse for Corporate Finance og/eller Erhvervsjura
 • Flydende engelsk (skriftligt og mundtligt)
 • Proaktiv og resultatorienteret med et øje for detaljen  

Din personlighed er vigtig, og vi leder efter en proaktiv, energisk og udadvendt person. Du nyder at arbejde i et hurtigt tempo, og skaber resultater gennem kontinuerlig sparring med kolleger og eksterne rådgivere.

Det forventes, at du er sikker i en international kontekst, og du kommunikerer på en professionel måde, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger.

 

Studenternetværk - vi investerer i din fremtid

Et studiejob kan være med til at sætte skub i din karriere, og hos Obton ønsker vi at give vores studentermedhjælpere muligheden for at støtte hinanden på denne rejse, ligesom vi ønsker at tage aktivt del i din udvikling og trivsel. Derfor har vi skabt et netværk, hvor du har mulighed for at lære de +20 andre studerende i virksomheden at kende. Du kan få sparring og nye venskaber samt inspiration, viden og læring gennem forskellige foredrag. Vi ønsker nemlig, at netværket skal give værdi både fagligt og socialt.

 

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende studenterjob sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 300 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes. Igennem værdierne flid, glæde, vindementalitet, handlekraft og ordentlighed vil vi sammen arbejde for en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Investment Manager, Pia Raunkjær pra@obton.com eller tlf. 2580 0921.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

 

Ansøgningsfrist

Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart 1. november 2021 eller hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Transaction Manager

M&A and FinancingPubliceret Thursday, September 30, 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Transaction Manager

For Obton A/S

Do you want to join a winning team playing in the "champions league" of solar power investments? Are you passionate about international transactions and crazy about processes and details?  And do you have the courage to challenge yourself and your career in one of Europe's 10 largest investors in solar energy - Obton has already invested close to 2BN EUR in PV projects? Then apply for the open position as Obton's new international Transaction Manager.

 

Due to global growth, we are looking for a new colleague to join the M&A and financing department, as an international Transaction Manager, for our office in Aarhus.

Primary tasks

 • Participate in contract negotiations
 • Review and drafting of contracts, reports and other legal and corporate documents related to projects’ acquisition and financing
 • Assist with the closing of transactions, helping with the accomplishment of conditions precedent and conditions subsequent
 • Follow up on contractual obligations and assure correct communication with the relevant teams in charge of the risk management and company management
 • Analyze of Legal Due Diligence reports and follow up
 • Assist with the change of control procedures carried out with international financial institutions
 • Communication with an international network of lawyers, advisors and financial institutions
 • Support in general the legal-transaction team

 

General expectations of competences and experience

 • Experience required within international transactions (M&A, contracts etc.)
 • Preferably a legal background
 • Preferably experience within renewable energy
 • Willing to relocate to Aarhus Denmark - or driving distance from here - if not already based here (spouses will be positively considered)
 • Great communicative skills in English both written and verbally (Not necessarily Danish speaking but with interest to learn Danish. Other additional languages will be positively considered)
 • Focused in detail and very accurate and structured
 • Focus on business

Your personality is important, and we are looking for a person with drive and commitment and who can act fast and do it with a smile. You must thrive on a mix of regular routine tasks and be self-driven alongside with being confident in an international context. We expect you to adapt to changes, being proactive, capable of working under pressure and to take responsibilities to assure the correct completion of tasks and loving continuous challenges.

A young and ambitious team, with skills as well as high motivation to contribute to the company’s continued success, characterizes the culture in Obton.

You can expect an exciting job in a dynamic organization with focus on the well-being of the employees. At Obton our corporate culture is defined by our 5 values: Dedication - Joy - Empowerment - Competitive spirit - Proper Work Ethics  

Besides, you can expect:

 • Professional development
 • Flexible work hours
 • Being part of a growing up team with high professional colleagues
 • Employer-paid health insurance

 

Application

The position will be closed as soon as possible, so do not hesitate to send your application via the link.

Please note that we do not receive applications nor CV’s via email due to GDPR.

Always feel free to contact us for further details; we look forward to hearing from you.

 

Contact details:

Teresa Conde Muñoz

Transaction Manager

Mobil: +45 2555 4048

 

Obton is an investment and development company that targets land and rooftop owners, developers and financial institutions with the goal of building a broad and risk-diverse portfolio of assets in the field of renewable energy. In 2015, the subsidiary KONCENTON was founded - specializing in creating value for investors through management and development of commercial and residential properties. In all OBTON and KONCENTON has 300 employees and manage investments for more than 4.500 Danish investors.

Mission and vision: ‘We give people new opportunities - and a high and stable yield’.

Read more about OBTON at www.obton.com

Tip en venDetaljer

Financial Controller

Company ManagementPubliceret 28. september 2021
Ansøgningsfrist 23. oktober 2021

Financial Controller hos førende grøn vækstvirksomhed

Som én af Europas største aktører på solcellemarkedet leder vi efter en erfaren profil, der vil spille en central rolle i opbygningen af et nyt team i Obton.

 

Selvstændig rolle med stort ansvar

Som Financial Controller bliver dit vigtigste succeskriterium at sikre, at vi kan rapportere på et højt niveau samt levere kvalitet til interne og eksterne stakeholders. Obton har en international profil, og derfor har vi stakeholders verden over. Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af årsregnskaber på vores solcelleprojekter samt ansvarlig for validering af vores politikker og procedurer på området.

Du får et tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen samt på tværs af virksomheden. Vi søger en profil, der er ambitiøs og kan se sig selv i en virksomhed i rivende vækst, hvor mulighederne for at præge arbejdsgange og processer vægtes højt. 

Vi ved godt, at den perfekte kandidat ikke nødvendigvis findes, men vi drømmer om, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående kompetencer:

 • Du er nysgerrig og kan lide at udfordre.
 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver.
 • Du elsker at skabe struktur og at effektivisere arbejdsgange.
 • Du kan genkende dig selv i vores fem kerneværdier: Vindermentalitet, flid, handlekraft, glæde og ordentlighed (og vi kan se dem i dig).

Dine kompetencer vil komme i spil i bl.a. disse opgaver:

 • Sikre kvalitet i regnskaberne og bogføringen.
 • Udarbejde afvigelsesforklaringer, så du sikrer, at regnskaberne er retvisende.
 • Arbejde med Stakeholder Management både internt og eksternt (f.eks. eksterne revisorer og banker).
 • Gennemskue legale strukturer, så du kan skabe dig et billede af virksomhedernes opbygning.

I samarbejde med eksterne samarbejdspartnere skal du sikre kvalitet i regnskaberne og bogføringen af selskaberne bag solcelleparkerne, således dine kolleger kan bruge den information til at rapportere for vores investorer.

 

Struktureret med sans for detaljen

Arbejdsopgaverne er mange og alsidige, og så dukker de op præcis, når det passer dem. Derfor er det især din evne til at skabe orden og have fuldstændig styr på stumperne, der giver os ro i maven. For at få succes i rollen skal du trives i et kommercielt og dynamisk forretningsmiljø og samtidig være struktureret, følge op og tage ansvar for at løse opgaverne inden deadlines. Dernæst skal du mestre dansk og engelsk på højt niveau.

 

Din baggrund

Du har formentlig en baggrund som cand.merc. og erfaringer med lignende opgaver. Hvis du tidligere har beskæftiget dig med økonomiske nøgletal, investeringer og/eller finansiering, er det en fordel.

 

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 280 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Project Manager, Peter Bjerregaard, på pbj@obton.com eller tlf. 9282 5283.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

 

Ansøgningsfrist

Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at ansætte til opstart hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Risk Manager

Transaction ManagementPubliceret 24. september 2021
Ansøgningsfrist 16. oktober 2021

Risk Manager til nyoprettet stilling

Nu har du muligheden for at sætte dit helt eget aftryk på Risk management området i én af Europas største aktører på solcellemarkedet. Obton er en vækstvirksomhed, der arbejder for den grønne omstilling. Til den mission har vi brug for en Risk Manager, der skal bidrage i etableringen af en ny risikofunktion. Lyder det som noget for dig? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Du bliver en del af Transaction Management teamet, hvor dit primære ansvar vil være at sikre at Obton og vores fonde har et godt og opdateret overblik over risikolandskabet ud fra et forretningsmæssigt synspunkt, for derigennem at sikre et godt og retvisende beslutningsoplæg for ledere og stakeholders. 

Primære opgaver

 • Udarbejdelse og implementering af ny Risk management model og rapportering for både Obton samt etablerede og nye fonde
 • Ansvarlig for tilsynsrapportering for FAIF og AIF
 • Ansvarlig for at risikopolitikken i fondsprospekterne overholdes
 • Udarbejdelse og håndhævelse af risikopolitik for Obton
 • Promovere vigtigheden af interne kontroller og derigennem en forankret Risk management kultur i hele værdikæden
 • Foretage relevante risikosimuleringer
 • Scenarieopbygning og planlægning
 • Etablere kontrolmiljø igennem relevante tilsynsopgaver
 • Skabe løbende overblik over risici og muligheder for afdækning eller minimering

Generelle forventninger til kompetencer og erfaring

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • 5+ års erfaring i en lignende Risk management rolle
 • Kendskab til FAIF/AIF-lovgivning er en fordel - men ikke et krav
 • Flydende engelsk (skriftligt og mundtligt)
 • Proaktiv og selvstændigt mindset
 • Gode samarbejdsevner

Din personlighed er vigtig, og vi leder efter en proaktiv, energisk og selvstændigt arbejdende person. Du er ikke bange for at tage initiativ og ansvar. Derudover forventes det, at du kommunikerer på en professionel måde, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger. Du formår at arbejde i et højt tempo og samtidig møde dine kollegaer med et smil.

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 280 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Obton har et godt og stærkt kollegialt sammenhold, hvor alle har evnerne og lysten til at bidrage til vores fortsatte succes. Igennem værdierne flid, glæde, vindementalitet, handlekraft og ordentlighed vil vi sammen arbejde for en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Risk & Control, Mark Wodstrup Betzer, mwb@obton.com eller tlf. 3073 6008.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere 

Ansøgningsfrist

Synes du, at ovenstående lyder som et spændende karriereskridt, og har du de rette menneskelige og faglige kvalifikationer, så ser vi meget frem til at modtage din CV/ansøgning via nedenstående knap "ansøg". Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart 1. december 2021 eller hurtigst muligt. 

Tip en venDetaljer

Transaction & Integration Specialist

Tranaction ManagementPubliceret 23. september 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Transaction & Integration Specialist til gennemførelsen af store solcelleprojekter

Vil du være med til at sikre Obtons fortsatte succes indenfor investering i solenergi? Hvis du er passioneret omkring transaktioner i en international kontekst og formår at bevare overblikket, men zoome ind på detaljen har du nu muligheden for at blive en del af et vinderhold og fortsætte din karriere i en af Europas største investorer inden for solenergi.

Som én af Europas største aktører på solcellemarkedet, leder Obton efter en Transaction & Integration Specialist, der kan bidrage i Transaktionsprocessen - fra den spæde opstart og indtil projektet er fuldt integreret i driften.  

Du bliver en del af vores Transaction Management team, som understøtter og leverer værdifuld sparring til vores Acquisition og Development-afdelinger i hele transaktionsprocessen samt sikrer en forankring i organisationen i transitions- og integrationsfasen.

Som Transaction & Integration Specialist tager du ejerskab over dine "leverancer " i transaktions- & Integrations processen og er en stor bidragsyder til succesen for de konkrete solcelleprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med en Transaction Manager, der har det overordnede projektansvar. Du vil typisk for en periode ad gangen være tilknyttet et eller to større projekter.

Primære opgaver

 • Du vil bidrage i udarbejdelsen af business cases på solcelleprojekter, der skal præsenteres for vores investeringsudvalg.
 • Du vil arbejde tæt sammen med en Transaction Manager under hele processen med erhvervelse, omstrukturering og refinansiering af projektet med fokus på finansielle, regnskabsmæssige og kommercielle spørgsmål.
 • Du vil i restrukturerings- og refinansieringsprocessen bidrage til, at vi kontinuerligt har overblik over projektfremdrift såvel som performance sammenholdt med business casen
 • Du vil assistere i overdragelsen af projektet til de andre teams inden for transaktion, økonomi og kommerciel, når projektet er ført til ende. Du vil i tæt samarbejde med Project Transition-teamet være med til at sikre, at den korrekte dokumentation af master- og transaktionsdata opdateres i de relevante systemer, inden de overdrages til andre afdelinger i organisationen.

Generelle forventninger til kompetencer og erfaring

 • Cand Merc eller lignende
 • 1-3 års erfaring fra Corporate Finance eller Business Consulting
 • På hjemmebane i det finansielle og fortrolig med investeringsrelaterede spørgsmål
 • Kendskab til vedvarende energi (f.eks. solcelleanlæg eller vindmøller) er en fordel - men ikke et must
 • Flydende engelsk (skriftligt og mundtligt)
 • Proaktiv og resultatorienteret med et øje for detaljen i såvel transaktions- samt integrationsfasen.

Din personlighed er vigtig, og vi leder efter en proaktiv, energisk og udadvendt person. Du nyder at arbejde i et hurtigt tempo, og skaber resultater gennem kontinuerlig sparring med kolleger og eksterne rådgivere

Det forventes, at du er sikker i en international kontekst, og du kommunikerer på en professionel måde, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger.

Din baggrund gør det muligt for dig hurtigt at få dybt kendskab til Obtons projekter, og du tager ansvar for dine delopgaver i forbindelse med transaktionen og integrationen af vores solcelleprojekter, deres udvikling samt performance og bidrager til Obtons fortsatte succes.

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 280 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet. Vores vision er, at vi sammen skaber en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Investment Manager, Pia Raunkjær pra@obton.com eller tlf. 2580 0921.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

Ansøgningsfrist

Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart 1. december 2021 eller hurtigst muligt.

 

Tip en venDetaljer

Senior Transaction Manager

Transaction ManagementPubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Erfaren transaction manager til gennemførelse af store solcelleprojekter

Som én af Europas største aktører på solcellemarkedet, leder Obton efter en erfaren profil, der kan tage ejerskab for og være drivkraften bag, at vores solcelleprojekter bliver håndteret fra den spæde opstart, og indtil de er fuldt integreret i driften.

Du bliver en del af vores Transaction Management team, som understøtter og leverer værdifuld sparring til vores Acquisition og Development-afdelinger i hele transaktionsprocessen. Du skal koordinere processen med de relevante interne og eksterne interessenter og sikre en professionel håndtering af transaktionen hele vejen til endelig ’closing’ er gennemført, og solcelleparken overdrages til vores driftsafdeling.

Som Transaction Manager tager du ejerskab og er en stor bidragsyder til succesen for de konkrete solcelleprojekter - vi kan kalde dem for "dine projekter". Her er du omdrejningspunktet og styrer processen fra start til slut. Du er ansvarligt for dit eget geografiske område og bliver understøttet af enten en eller flere kolleger fra vores Transaction & Integration team og/eller Project Transition team.

Primære opgaver

 • Sammen med vores Acquisition eller Development-afdelinger vil du udarbejde business cases på solcelleprojekter, der skal præsenteres for vores investeringsudvalg. Ydermere vil du være tovholder for den løbende opdatering på projektet og ansvarlig for at igangsætte eventuelle justeringer, således projektet følger planen og kan overleveres til driftsafdelingen.
 • Du vil være den primære support til Acquisition eller Development-afdelinger under hele processen med erhvervelse, omstrukturering og refinansiering af projektet med fokus på finansielle, regnskabsmæssige og kommercielle spørgsmål.
 • Du får ansvaret for at koordinere og indhente ekspertviden fra andre afdelinger i huset (f.eks. legal, finans, skat, drift og regnskab) til projektet, således det bliver ledt professionelt gennem vores transaktionstragt.
 • Du vil være ansvarlig for at sikre en fuld overdragelse af projektet til de andre teams inden for transaktion, økonomi og kommerciel, når projektet ført til ende.
 • Sammen med Project Transition teamet vil du være ansvarlig for at sikre, at den korrekte dokumentation af master- og transaktionsdata opdateres i de relevante systemer, inden de overdrages til andre afdelinger i organisationen.

Generelle forventninger til kompetencer og erfaring

 • 4-5 års erfaring inden for M&A, Due Diligence og/eller projektfinansiering
 • På hjemmebane i det finansielle og fortrolig med investeringsrelaterede spørgsmål og projektfinansiering
 • Kendskab til vedvarende energi (f.eks. solcelleanlæg eller vindmøller) er en fordel - men ikke et must
 • Flydende engelsk (skriftligt og mundtligt)
 • Proaktiv og resultatorienteret
 • Projektledelse med gode kommunikations- og forhandlingsevner

Din personlighed er vigtig, og vi leder efter en proaktiv, energisk og udadvendt person. Du nyder at arbejde i et hurtigt tempo, og skaber resultater gennem kontinuerlig sparring med kolleger og eksterne rådgivere

Det forventes, at du er sikker i en international kontekst, og du kommunikerer på en professionel måde, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger.

Din baggrund gør det muligt for dig hurtigt at få dybt kendskab til Obtons projekter, og du tager ansvar for din portefølje af solcelleprojekter, deres udvikling samt performance og bidrager til Obtons fortsatte succes.

Det er vigtigt, at du er en god team-player, da du vil interagere med flere parter for at realisere det fulde potentiale for projekter i "din pipeline".

Bliv en del af et vinderhold

Du får et spændende, afvekslende og udfordrende job sammen med engagerede og dygtige kolleger. Vi har et motiverende arbejdsmiljø, og vi møder hinanden med et smil, selvom vores hverdag kan være hektisk. Vi sidder i et åbent kontorlandskab i Prismet i Aarhus sammen med vores søsterselskab Koncenton. Tilsammen er vi over 280 medarbejdere. Vi er en dynamisk virksomhed med fart over feltet både fagligt og socialt. Vi arbejder benhårdt for at nå vores mål, men vi tager os til gengæld også tid til at fejre, når det lykkes.

Vi investerer i vores medarbejdere og bestræber os konstant på at udvikle vores kompetencer og udnytte nye muligheder. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere investerer i vores virksomhed gennem flid, glæde, handlekraft, ordentlighed og vindermentalitet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Investment Manager, Pia Raunkjær pra@obton.com eller tlf. 2580 0921.

Læs mere på www.obton.com og www.obton.com/karriere

Ansøgningsfrist

Vi venter naturligvis på den rigtige kandidat, og hvis det er dig, så skal du ikke tøve med at søge. Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til opstart 1. november 2021 eller hurtigst muligt.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.