Company Manager, italienske projekter

Company ManagementPubliceret 18. november 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Ansøg

Company Manager til driftscontrolling på italienske projekter

Vil du arbejde hos en af Europas største investorer i solenergi? Grib denne unikke mulighed og sæt din skarpe økonomiske forståelse og store struktur-gen i spil.

"Du kommer med på en rigtig spændende udviklingsrejse hos et firma med vækst på programmet. Her er du fx med til at optimere vores processer," fortæller Senior Manager Johnny Bertelsen.

Velkommen til!

Obton A/S er et dansk investeringshus med speciale i at skabe høje og stabile afkast gennem investeringer i solenergi. Siden 2009 har vi skabt positive resultater for vores investorer ved at udvælge og lokalisere projekter med stabile cash flows, som er uafhængige af det øvrige finansmarked.

I dag er vi den største danske udbyder af investeringer i solenergi med over 700 energiprojekter under administration. Vi forvalter samlet set investeringer for over 14,3 mia. kr. på vegne af mere end 3.100 investorer.

Vi deler kontorer med vores søsterselskab Koncenton, der investerer i boligejendomsprojekter, og vi er tilsammen ca. 180 kolleger. Her venter dig en dynamisk hverdag på vores storrumskontor i Prismet i Aarhus C, hvor den gode stemning hersker.

Sæt struktur på driften af solcelleparker

Du får 40 kollegaer i vores Company Management-afdeling, hvor vi bl.a. har et tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling. I afdelingen er vi opdelt efter lande og du bliver en del af det italienske team.

Her får du ansvar for dine egne selskaber (solcelleparker). Det bliver derfor din fornemmeste opgave at drive alle selskaber inden for den aftalte økonomiske ramme, og sikre, at alle kontraktuelle forpligtelser bliver opfyldt - herunder fx forsikringsaftaler, jordlejekontrakter samt evt. afholdelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Du får ansvar for flere projekter på samme tid, men vi tilpasser antal projekter alt efter, hvor mange opgaver hvert enkelt projekt indeholder.

Mere konkret kommer du til, at:

  • fungere som projektleder, og sikre, at alt går efter planen - og at tingene bliver gjort, både på lokalt og globalt plan
  • gennemføre årsafslutning og afstemning af koncernregnskaber med afvigelsesforklaringer samt udarbejde likviditetsbudgetter, budgettering og forecast
  • sparre med dine udenlandske kolleger og samarbejdspartner
  • strukturere al selskabsinformation og dokumenter herunder udarbejde "speedguides" - en one-pager pr. kontrakt, hvor de vigtigste forpligtelser og data fremgår.

Vær med til at udvikle os - og dig selv

"Det er en spændende, ansvarsfuld rolle, hvor du ikke kan undgå at lære nyt. Og her er ikke langt fra idé til handling, så du er i dén grad også med til at sætte dit præg på vores udvikling," uddyber Senior Manager Johnny Bertelsen.

Erfaren controller med gennemslagskraft

Som person har du en stærk selvdisciplin, en sund kritisk sans og et stort drive, som kommer til udtryk gennem din strukturerede og analytiske arbejdstilgang.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende punkter:

  • Du har en relevant økonomisk uddannelse, som fx cand.merc, financial controller eller en HD(R).
  • Du har 3-5 års erfaring fra en lignende rolle med økonomisk fokus, hvor du har arbejdet som fx revisor, revisorassistent eller finance- eller business controller.
  • Du har en god portion datadisciplin og ansvarsfølelse - for du passer selskaberne, som var det din egen investering.
  • Du har et godt kendskab til Excel.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk - italiensk er ikke et krav.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 72 45 90 05. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 15. november 2020.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

AnsøgTip en venAndre stillinger