Fiskepasser til Forsøgscenter Hirtshals

BioMar, Hirtshals publiceret 9. oktober 2017 10:06:08

Har du lyst til at arbejde med levende fisk i opdræt og indgå i et team på 8 som sammen driver BioMar’s forsøgscenter i Hirtshals?            

                                                     

Fodring og pasning af fisk samt deltagelse i forsøg

Som fiskepasser i BioMar arbejder du med levende fisk, hvor du yder en indsats for at sikre den daglige drift i forsøgscentret og dermed betingelserne for vores mange forsøg. Opgaverne du har ansvaret for vil inkludere:

  • Fodring af fisk

  • Rengøring og vedligehold af kar og faciliteter

  • Håndtering af levende fisk under transport, opvejninger, sorteringer

  • Deltagelse i store prøvetagningsprogrammer

  • Registrering af forsøgsdata, brug af PC til elektronisk registrering

 

Et team på 8 personer i Hirtshals

Du bliver en del af Forsøgscenter Hirtshals som er en del af BioMar’s globale udviklingsafdeling, der leverer viden til BioMar’s mere end 1000 medarbejdere globalt. Teamet i Hirtshals består af 8 kolleger som sammen driver forsøgscentret i Hirtshals og sætter en ære i at skabe de bedste betingelser for vores fisk og forsøg.

 

Vi ser gerne, at du er en holdspiller, er omhyggelig og har interesse for fisk i opdræt

Arbejdet med levende fisk og med forsøg kræver, at du som person er omhyggelig, har ordenssans og en høj integritet. Derudover har du overblik og overskud i situationer, hvor tingene spidser til. Du kan lide at samarbejde med andre mennesker om opgaverne og har en vilje til at blive ved til opgaven er løst. Vi forestiller os, at du:                       

  • Er en holdspiller

  • Har interesse for og gerne erfaring med fisk i opdræt

  • Kan forstå og tale engelsk på middel niveau

Da forsøgsanlægget kan kræve en akut indsats, er det nødvendigt, at du kan være på stedet inden for 20 minutter i uger med vagttjeneste. Du vil have vagttjeneste hver 5.-6. uge, hvilket også inkluderer arbejde i weekender.

Hvis du synes denne stilling lyder som en spændende mulighed, så send os din ansøgning ved hjælp af ansøgningsknappen nedenfor. Vi ser ansøgninger igennem og tager kandidater ind til samtale løbende og opfordrer dig derfor til at søge hurtigst muligt og senest inden 7. november 2017.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst:

Svend Jørgen Steenfeldt, +45 21 45 11 10 (sjs@biomar.dk)

 

Bliv en del af BioMar familien

Hos BioMar er vi dedikerede til at udvikle og levere effektive, bæredygtige og sunde foderløsninger til akvakulturen. Innovation og partnerskaber er vigtige elementer i alt, hvad vi gør og vi er stolte over, at vores meget kompetente medarbejdere deler vores langvarige engagement. På nuværende tidspunkt har vi 13 foderfabrikker i Norge, Chile, Danmark, Skotland, Spanien, Frankrig, Grækenland, Tyrkiet, Kina og Costa Rica. Groft anslået er en ud af fem opdrætsfisk produceret i Europa, Syd- eller Central Amerika opdrættet på BioMar fiskefoder. På globalt plan producerer vi foder til omkring 80 lande og til mere end 45 forskellige fiskearter. BioMar A/S er et datterselskab i BioMar koncernen, hvor moderselskabet BioMar Group A/S er 100 % ejet af danske Schouw & Co, som er noteret på børsen i København.

 

Tip en venSe andre stillinger hos BioMar