printshare

Søger salgskonsulent på Fyn.

Xsystems, XsystemsPubliceret 23. marts 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Salgskonsulent med stort drive søges til virksomhed i vækst.

Xsystems, Fyn.

Vi stræber alle efter at befinde os i et godt arbejdsmiljø, og med dig ombord kan du være med til at give vores kunder netop det.

Xsystems er en salgsvirksomhed, som lige nu søger en salgskonsulent med en god energi, der er drevet af det gode salg og med interesse i at kunne tilbyde vores kunder et forbedret arbejdsmiljø.

Repræsentér en virksomhed, der er drevet af at tilbyde muligheder, vi kan stå inde for.

Som salgskonsulent for Xsystems bliver din primære arbejdsopgave at arrangere og afholde kundemøder, hvor du skal fungere som salgskonsulent og herefter præsentere de muligheder, vi hos Xsystems kan tilbyde arbejdspladsen.

Du bliver selvstændigt arbejdende og vil få ansvaret for en stor eksisterende kundeportefølje, som du skal booke og afholde kundemøder med, i dit eget distrikt. Du får også muligheden for selv at tilrettelægge din arbejdsdag, hvor du får en kontaktflade med et bredt branchesortiment. At kunne danne og opretholde en tryg kundekontakt er derfor en vigtig del af arbejdet. Der er ikke to kunder, der er ens - heller ikke løsningerne, du kan finde til dem.

Du kan derfor se frem til en yderst alsidig hverdag med følgende arbejdsopgaver:

Præsentere og sælge vores produkter indenfor det fysiske arbejdsmiljø (herunder unikke ergonomiske redskaber, indeklimaforbedring og optimalt lys på arbejdspladsen)

Konsulterende møder, rådgivning og udarbejdelse af skræddersyede løsninger

Mødebookinger og afholdelse af kundemøder

En stor motivation for at lukke et salg og med et stærkt bagland i ryggen

Xsystems vil give kunderne det bedste arbejdsmiljø, så det skal du selvfølgelig også have! Vi kan tilbyde dig en dagligdag med kollegaer, der har mange forskellige kompetencer, men hvor samarbejde er i højeste kurs. Du får også en salgssupport i ryggen, som udelukkende har én opgave; at samarbejde med dig og sørge for at fylde din kalender med kundemøder. Du skal derfor gøre det, du er bedst til - nemlig at skabe værdi hos kunderne.

Vi søger derfor en profil med:

Et stærkt drive for at gå målrettet efter at lukke et salg

Flair for at skabe og vedligeholde gode kunderelationer

Lysten, energien og motivationen for at give kunderne et bedre arbejdsmiljø

Salgserfaring, som er et stort plus, men vi kigger hovedsageligt på din motivation og personlighed

Hos Xsystems sørger vi desuden for de bedste forudsætninger for din opstart gennem et pre-boarding-forløb, inden du starter, og herefter et onboarding-forløb med din egen salgscoach i de første 3-6 måneder. Du vil blive undervist af egne fagfolk, så du bliver klædt godt på og føler dig tilpas og sikker i at vedligeholde og skabe kunderelationer.

Udover at dyrke dine kompetencer og en hverdag med frihed under ansvar tilbyder vi fast løn, pensions- og sundhedsordning samt at være med i en vækstende virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

Lyder det som noget for dig?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, så tøv ikke med at sende allerede i dag. Har du spørgsmål, så kontakt endelig vores Sales Manager Andreas Vandsø på 41933045 eller Rasmus Würtz på 25243804, alternativt på andreas@xsystems.dk

Der vil blive afholdt samtaler løbende, og vi venter gerne på den helt rigtige!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tip en venAndre stillinger