printshare

Forhandlerkonsulent til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Sika Footwear A/S Publiceret 8. april 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sika Footwear søger forhandlerkonsulent til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Er du helt fremme i skoene? Så har vi jobbet til dig!

Sika Footwear søger en forhandlerkonsulent, der kan sælge og rådgive om sikkerheds- og arbejdssko til vores københavnske og nordsjællandske forhandlere inden for byggeri, håndværk og industri.

Er det dig? Så kridt skoene, og send os en ansøgning!

Er du modig og nysgerrig på en spændende jobmulighed? Som forhandlerkonsulent hos Sika Footwear er din fornemste opgave at tage god hånd om vores forhandlere, opbygge et godt samarbejde og skabe en helt igennem unik tillid til dem.

Du er moden og modig og klar på at yde den bedste service for vores forhandlere samt uddanne dem i vores produkter og give dem et godt kendskab til vores marked.

Du er i stand til at sætte dig i forhandlerens sted, tage ejerskab over skræddersyede løsninger til deres forretning, og du skal kunne skabe billeder af de muligheder, du ser hos dem.

Det skal du lave som forhandlerkonsulent hos Sika Footwear Med direkte reference til Sales Manager Jakob Nielsen vil dine primære opgaver være at:

 • Planlægge, afholde og følge op på salgsbesøg hos forhandlere
 • Fastholde og udvikle samarbejdet med eksisterende forhandlere
 • Vinde slutkunder sammen med forhandlere
 • Skabe kontakt til nye, potentielle forhandlere
 • Spille vores forhandlere stærke på deres digitale platforme med vores markedsføringsløsninger
 • Deltage i events, messer og in store-dage ved forhandlere
 • Arbejde i systemer som Targit, SuperOffice og andre digitale salgsværktøjer

Teamwork, sparring og kammeratskab Er nøgleordene i det yderst professionelle og topengagerede salgsteam, som du vil blive en del af.

Du vil få 13 eksterne kolleger, som kører i hvert sit salgsområde fordelt over hele landet. Det er et stærkt team med en høj anciennitet, der hjælper hinanden og kender hvert et sålaftryk i Sika Footwears sortiment.

Det forventer vi af dig Som forhandlerkonsulent hos Sika Footwear ser vi gerne, at du:

 • Er modig, nysgerrig og helt fremme i skoene
 • Har erfaring med at skabe relationer gennem salg
 • Er god til at skabe tillid
 • Formår at skabe værdi og resultater på egen hånd og sammen med det øvrige salgsteam
 • Har en åben og ærlig tilgang til såvel kunder som kolleger
 • Viser engagement, gåpåmod og højt humør
 • Er bosiddende i Storkøbenhavn eller Nordsjælland

Det kan du forvente af os Som forhandlerkonsulent i salgsteamet hos Sika Footwear vil du blive en del af en virksomhed, der brænder for at levere gode og sikre sko til mennesker, der hjælper andre mennesker.

På hovedkontoret lidt uden for Herning vil du få mange dygtige og engagerede kolleger inden for kundeservice, marketing, økonomi, indkøb og logistik. De er aldrig længere væk end et telefonopkald og er altid klar til at hjælpe. Vi tror nemlig på, at sammen er vi stærkere.

Sika Footwear - fodtøj skabt til arbejde Sika Footwear udvikler, producerer og leverer sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til det arbejdende folk inden for en lang række brancher. Behovene varierer, men det samme gælder for dem alle: Skoene skal passe til både fødderne og det arbejde, der udføres. Og sådan har det været lige siden 1870.

Sika Footwear producerer selv mærkerne Sika og Brynje og er de danske forhandlere af Elten, Cofra, Dunlop og Tretorn. Sortimentet dækker bredt og indeholder alt lige fra træsko, sko, sandaler, støvler og tilbehør.

Alt det praktiske Løn: Som forhandlerkonsulent får du en fast løn, bonus, bilordning, pensionsordning, fri telefon, tablet og bærbar.

Samtaler: Jobsamtaler afholdes løbende, som vi modtager henvendelser fra kvalificerede ansøgere.

Opstart: Så hurtig som mulig; men vi venter gerne på den rette person.

Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Sales Manager Jakob Nielsen på 40 70 19 16.

Ansøg via linket.

Tip en venAndre stillinger