Eftermarkedselev

Taastrup (Roskildevej), ERA BILER A/S

Har du interesse for biler og trives du i hverdag med fart over feltet og godt humør? Vil du kickstarte din karriere i autobranchen og lære af de bedste? Så er der her en spændende mulighed for dig!  

Hos ERA BILER Taastrup søger vi en eftermarkedselev, handelsuddannelse Auto, som skal være med til at sikre vores gæster får en mindeværdig oplevelse. 

VI TILBYDER:
Vi tilbyder en elevplads i et professionelt arbejdsmiljø, hvor du vil få opbygget dine faglige kompetencer og ligeledes få grundlagt en god praktisk forståelse for mærket Toyota. Dine dygtige kollegaer vil altid være til rådighed og vil agere sparringspartnere, så vi i fællesskab kan udvikle os.  

Uddannelsen som eftermarkedselev tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af perioden få et indgående kendskab til bilbranchen - lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, kundemodtagelse, fakturering, samt deltagelse i den daglige værkstedsplanlægning.

Uddannelsen har tre opholde af 14 dages varighed hos Business College Syd - læs mere om uddannelsen og adgangskrav her: Business College Syd: Handelsassistent Auto i Mommark (bcsyd.dk)

HVEM ER DU:

  • Imødekommende og udadvendt
  • Har lysten til læring og udvikling
  • God til at samarbejde
  • Ansvarsbevidst

 

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN  

ERA BILER Taastrup er autoriseret forhandler og værksted for Toyota, og vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads". 

Som medarbejder hos ERA BILER vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.  

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN?  

Hvis ovenstående lyder som en spændende udfordring for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Send din ansøgning via linket "Søg stillingen" i vores rekrutteringsportal. Samtaler afholdes løbende, og tiltrædelse sker efter aftale. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Værkstedschef Michael Haudrup på telefon 8881 9127 eller på mail: michau@erabiler.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret20. juni 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktVærkstedschef, Michael Haudrup88819127

Arbejdsstedets adresseRoskildevej 323, 2630 Taastrup, DanmarkÅbn i Google Maps