Reservetjenere

Smag&SmilPubliceret 5. maj 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Reservetjenere

Til Danmarks førende aktør indenfor oplevelser søges smilende & serviceminded reservetjenere og - medhjælpere til Smag & Smil, Ørbækvej, Rolundvej, Frimurerlogen og Nature Energy Park.

 

Jobbeskrivelse

Vi søger medhjælpere pg reservetjernere, der brænder for at skabe oplevelser og servicere vores gæster med smil og et glimt i øjet. Med omdrejningspunktet at begejstre gennem oplevelser afvikler vi hvert år hundredvis af forskellige events, herunder fester, konferencer, messer, shows og superliga fodbold, hvor vi forestår bespisning til vores mange gæster. Jobbet kræver, at du er fleksibel, byder ind på ledige vagter og mødestabil.

Som reservetjener forventer vi, at du har erfaring fra servicebranchen. Servering til selskaber, konferencer, bodsalg til messer, shows og koncerter.

 

Som medhjælper forventer vi, at du kan hjælpe med opgaver i form af opstilling og klargøring af vores lokaler, opvask, lokalevagter mv.

 

Profil

Vi vægter erfaring højt, men vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for gæsterne, og for at videreudvikle både dig selv og dit arbejde.

 

Arbejdsopgaver

Opgaverne spænder bredt inden for servering, opstilling, klargøring til events, opvask, selskaber, konferencer, bodsalg til messer, shows og koncerter. Det du ikke har erfaring med, lære vi dig!

 

Vi forventer

•     Erfaring fra servicebranchen

•     Ejerskab og medansvar

•     Du er initiativrig og har lyst til at indgå i et team.

•     Du deler ud af dit gode humør

 

Vi tilbyder

•     En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart

•     Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt

•     Faglige og personlige udviklingsmuligheder

•     Løsarbejder ansættelse med gode forhold

•    Løn efter overenskomst 

 

Ansøgningsfrist

Vi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning snarest.

 

Interesseret?

Send din ansøgning og relevante bilag til Head of Operation John Nielsen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på tlf.nr. 92439196 eller send en mail: joni@ose.dk 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Odense Sport og Event Odense Sport og Event-koncernen (OS&E) er skabt via sammenlægning af en lang række selskaber, der alle er væsentlige regionale aktører indenfor deres respektive områder af oplevelsesindustrien. Koncernens forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk leverer de den samme kerneydelse: Oplevelser og unikke øjeblikke!

Koncernens mest profilerede selskab er Odense Boldklub. OS&E har i dag ca. 150 fastansatte og ca.  300-400 reserver og omsatte for over 300 mio. kr. i 2019. OS&E ejes af den stærke 3C-koncern, der ejes af den fynske erhvervsmand Niels Thorborg. 

 

 

Tip en venAndre stillinger