Redaktører i Radio4

Radio4 Aarhus Publiceret 4. juli 2019

Vil du være med til at bygge Danmarks stærkeste redaktion? Vi søger nogle stærke redaktører, som hver dag kan være med til at udpege de historier og væsentlige debatter, som skal præge dagsordenen og radioens flader.

RADIO4 går i luften 1. november med nyheder og aktuelt indhold fra hele landet.

Vores ambition er at skabe det stærkeste hold af reportere og redaktører, der sammen skal afdække misforhold i samfundet, pege på løsninger på komplekse problemer og understøtte debat og samtale - i hele Danmark. Vil du være med til at opbygge et nyt mediehus præget af energi, nye tanker, involvering og engagement - så lyt med her:

Om jobbet

Som redaktør på RADIO4 er du med til at udvælge de historier, som skal sætte dagsorden i morgenfladen og på tværs af platforme hen over døgnet. Du har en væsentlig rolle ved at motivere og engagere det nyhedshold, som skal sammensætte dagens udvalg af store og mindre historier. Redaktøren har enten ansvar for enkelte store satsninger, time-nyhedsudsendelserne eller selve morgenfladen i et tæt samarbejde med redaktionschefen.

Redaktørerne er reporternes fyrtårne i den daglige dækning og de bidrager til at træffe de rigtige valg i en travl hverdag. Redaktørerne sidder også for bordenden ved større journalistiske satsninger og begivenheder.

Om dig

  • Du har en journalistisk baggrund og har erfaring med faglig redaktionel ledelse
  • Du har et godt overblik og har greb om at sammensætte et program eller en flade
  • Du er erfaring med digitale medier og har et godt blik for brugerinvolvering
  • Systematisk, struktureret og god til at planlægge - du har styr på detaljen
  • Du har et godt humør og er med til at skabe et kreativt redaktionelt miljø
  • Du trives under travlhed og pressede deadlines
  • Du har en skjult entreprenør i maven og en passion for det du laver
  • Du ønsker at være en del af et fællesskab, som står sammen og kæmper for at udkomme med det stærkeste indhold

Om os

RADIO4 er en radiokanal, der fra 1. november skal udkomme på FM, DAB, som streaming og som podcast. Mediehuset har vundet udbuddet af FM4 og er derfor offentligt finansieret de kommende otte år. Indholdet og mediehuset drives på public service-vilkår.

Mediehuset får hovedsæde på Banegårdspladsen i Aarhus og får også en samfunds- og politik-redaktion i centrum af København/Christiansborg. Dit arbejdssted bliver i Aarhus.

Ansættelsesvilkår og aflønning fastlægges efter aftale og på baggrund af kompetencer.

Vi sætter stor pris på forskellighed og opfordrer derfor alle køn, etniciteter, overbevisningerne og alverdens trosretninger til at søge jobbene hos os.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingerne og os kan du kontakte:

Redaktionschef Viktor Lykke Reddersen på mobil: 30246181 eller mail: vilre@radio4.dk

Vi modtager gerne ansøgninger hurtigst muligst og indkalder løbende til samtaler, hvorefter rekrutteringsprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet.

Tip en venAndre stillinger