Dygtige serviceelektrikere til Aarhus

Århus, MariendalPubliceret 12. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Mariendal er på udkig efter 1-2 dygtige elektrikere til vores serviceafdeling i Aarhus

Er du en dedikeret elektriker med interesse for service og nybyggeri? Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Så har vi en interessant mulighed til dig, som du ikke må gå glip af. Vores serviceafdeling har travlt, og der er flere spændende ordre på vej - så derfor søger vi 1-2 dygtige serviceelektrikere til vores afdeling i Aarhus.

Jobbet; 

I dagligdagen får du tæt kontakt til vores kunder, hvor du skal være deres ’TRUSTED ADVISOR’. Som serviceelektriker skal du rådgive og orientere om den korrekte faglige tilgang til hver enkelt opgave.

Du vil opleve en stor alsidighed i dit arbejde med frihed under ansvar, hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og sammen med en makker. Dine arbejdsopgaver vil primært være relateret til nybyggeri og mindre serviceopgaver.

Dig som person;

Du er uddannet elektriker og har erfaring fra branchen, gerne erfaring fra et job som servicemontør i lignende stilling. Du trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor du samtidigt er god til at bevare overblikket. Som medarbejder er du kvalitetsbevidst, selvstændig og ansvarsbevidst. Du ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum.

Vi tilbyder dig;

  • Ansættelse i en velrenommeret og 100 år gammel virksomhed med spændende projekter i støbeskeen 
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Ansættelsesforhold, der følger overenskomsten
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum

Ansøgning;

Har du lyst til at være en del af vores hold af mariendalere, løse spændende og udfordrende opgaver samt levere topkvalitetsservice? Så er dette din chance - send os din ansøgning allerede i dag via linket.

Har du spørgsmål til stillingen er du altid velkommen til kontakte Servicechef Christopher Andkjær på +45 40 70 33 18

Om Mariendal; 

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El, Sikring og Automation. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Tip en venAndre stillinger