Executive Assistant til CEO

 Publiceret 12. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Til vores CEO i KOMPAN A/S søger vi en analytisk stærk Executive Assistant - en kollega som er ambitiøs og brænder for at udvikle, understøtte og føre strategiske projekter ud i forretningen

Tæt samarbejde med og støtte til CEO 

Vi søger en ambitiøs profil til at støtte vores CEO og Board of Directors i eksekveringen af gruppens ambitiøse internationale vækststrategi. Du vil være tæt på alle væsentlige beslutningsprocesser og via det tætte samarbejde få mulighed for at bidrage til store projekter og forandringer.   Du får således en unik mulighed for at gå i "ledelseslære" via den hands-on erfaring, du vil opbygge gennem den daglige opgaveløsning.  Den rette kandidat vil opnå yderligere erfaring og indsigt i forretningsudvikling, strategiske projekter og lederskab.

Nøgleopgaver

Din vigtigste opgave vil blive at støtte CEO og Board of Directors på følgende områder:

  • Drive en række vigtige opgaver og projekter inden for eksekvering af og opfølgning på strategiske tiltag, f.eks. analyser af konkurrenter, undersøge nye forretningsmuligheder samt understøtte de aktiviteter, der allerede er defineret i den nuværende strategi. Herunder hjælpe med den nuværende forretningsudvikling m.v.
  • Gennemføre analyser og forberede præsentationer til dialog og beslutning i direktionen, bestyrelsen og andre ledelsesfora 
  • Bidrage til projektledelse og projektunderstøtning
  • Ad hoc-støtte til CEO og ledelsen

Erhvervsøkonomisk baggrund og stort drive

Vi forestiller os, at du har gennemført en erhvervsøkonomiske kandidatuddannelse med særdeles gode resultater med specialisering inden for enten finansiering eller afsætning.  Du har 3-5 års relevant erhvervserfaring. Formentlig erfaring med ledelsesrådgivning, projektledelse, forretningsudvikling eller en anden form for ledelsesstøtte i en international virksomhed eller i et konsulenthus. 

Du har en solid forretningsforståelse, gode analytiske evner og stiller store krav til din egen indsats. Du er robust, selvkørende og i stand til at udfordre data og input, du får fra organisationen og ledelsesteamet. Som følge af din vedholdenhed, din strukturerede arbejdsstil og dit overblik evner du at prioritere og overholde deadlines. 

Du er god til at skabe relationer og kan arbejde på tværs af geografiske og organisatoriske grænser. Du er superbruger i Excel og PowerPoint og arbejder ubesværet med udtræk og analyser fra moderne ERP-systemer, ligesom du kan kommunikere og præsentere dine oplæg på både dansk og engelsk.

Let’s Play!

Vi tilbyder dig et afvekslende job KOMPAN A/S. Vi ved, at det er vores medarbejdere, som driver virksomheden fremad, og vi arbejder derfor målrettet med at skabe rammer, der støtter op om den gode arbejdsplads.

Lyder det som et job for dig, så send os dit CV og en kort beskrivelse af, hvorfor det er dig, vi søger. Vi indkalder til samtaler løbende. Ansøgningsfrist er snarest muligt. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

KOMPAN

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

KOMPAN legepladser holder til slitage fra både vejr og brug samt ser godt ud i mange årtier. Vi bruger materialer i højeste kvalitet, som alle kommer igennem test i vores workshop i Odense, hvor vi også udvikler og tester de nye produkter.  

Tip en venAndre stillinger