Sales Support Medewerker

Sales Support, KOMPAN Holland

Wil jij bijdragen aan de verkoop van onze speel-, sport- en fitnessoplossingen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Sales Support medewerker voor KOMPAN Benelux.

KOMPAN is wereldwijd marktleider in speel-, sport- en fitnessoplossingen voor verschillende sectoren. 

KOMPAN Benelux in Heerewaarden is op zoek naar een Sales Support Medewerker (40 uur) om ons te helpen groeien en te bouwen aan gelukkigere en gezondere gemeenschappen.

Het leveren van goede ondersteuning aan collega's en klanten

Als Sales Support Medewerker ben je hoofdverantwoordelijk voor het verantwoord en effectief uitvoeren van sales support werkzaamheden. Daarbij werk je samen met de verkoopadviseur in zijn/haar rayon om vastgestelde bedrijfs- en afdelingsdoelen te bereiken.

Bovendien behoren tot je verantwoordelijkheden:

 • Informeren en adviseren van zowel je directe collega's/verkoopadviseur als onze Installatiepartners en klanten.
 • Het voorbereiden/opstellen van (complexe) offertes.
 • Voorbereiden en verwerken van orders voor levering (Fabriek in Tsjechië) en installatie (partners in Nederland en België).
 • Factureren na oplevering van het project.
 • Bewaken van doorlooptijd en voortgang van diverse projecten; en zelfstandig actie ondernemen waar nodig.
 • Vastleggen van klantgegevens en communicatie in het juiste CRM-programma (Microsoft Dynamics 365).
 • Gerealiseerde speel- en sportplekken bezoeken - maar vooral uitproberen!

Het is ook belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, productinformatie en veiligheidsnormen.

Je hebt een belangrijke rol in het team en draagt bij aan een optimale en positieve samenwerking tussen afdelingen.

Een gepassioneerde verkoper met een hands-on mentaliteit

Je hebt een passie voor sales, een positieve instelling en een hands-on mentaliteit. Verder heb je zakelijk inzicht en ben je bereid en nieuwsgierig om te leren over complexe verkoopprocessen. 

Verder stellen we ons voor dat je beschikt over:

 • Een uitgaande, 'can do' houding met een welverdiende reputatie om dingen voor elkaar te krijgen. Een gevoel van urgentie is belangrijk.
 • Goede algemene IT-vaardigheden, waaronder Microsoft Office, Outlook en Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Minimaal MBO niveau 4 / HBO niveau.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een gezellig team met zeer goede primaire en secundaire voorwaarden (Inclusief 41,5 vrije dagen per jaar) passend bij de functie.   
 • KOMPAN kenmerkt zich door een open, no-nonsense cultuur en biedt medewerkers ruimte en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

KOMPAN - Wie zijn wij?

Wij zijn een wereldwijde leverancier van speel-, sport- en fitnesstoestellen. Wij ontwerpen en creëren inclusieve speeltuinen, sport- en fitnessruimtes voor alle leeftijdsgroepen en vaardigheden. Onze speelplekken zijn vanaf de basis ontworpen om de gezondheid en het leren van kinderen te verbeteren en al onze producten bieden een overtuigend ontwerp, een hoge speelwaarde, compromisloze veiligheid, unieke innovatie en duurzame kwaliteit.

Wil je met ons meespelen?

KOMPAN heeft verkoopkantoren in 23 landen, distributeurs in meer dan 60 landen en ongeveer 1.800 gepassioneerde medewerkers wereldwijd, die allemaal werken aan ons doel om gezondere en gelukkigere gemeenschappen te creëren. 

Als je voor ons werkt, maak je deel uit van energieke activiteiten en professionele speelsheid, waar je je ideeën kunt delen en je carrière kunt ontwikkelen terwijl je het leven van mensen van alle leeftijden helpt verrijken door middel van spel en beweging over de hele wereld. 

Je gaat deel uitmaken van een internationaal team dat functieoverschrijdende en interculturele samenwerking voorstaat. We geloven dat culturele verschillen ons in staat stellen om de beste kwaliteit en resultaten te behalen, maar vinden het ook belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op het werk. We zijn aan het groeien en zoeken mensen die met ons mee willen groeien. 

Klik op de onderstaande link om te solliciteren. 

Heb je vragen of wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Steven van der Belt stebel@kompan.com

Let’s Play!

Onze website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe openstaande vacatures. Als je met ons mee wilt spelen op andere gebieden, moedigen we je aan om regelmatig onze openstaande vacatures in de gaten te houden:

https://www.kompan.com/en/int/about/working-at-kompan

Vertel een vriend

Publisheddonderdag 9 november 2023

Application deadlineZo snel mogelijk.

ContactSteven van den Beltstebel@kompan.com

Workplace addressLangestraat 37A, 6624 AA, Heerewaarden, Netherland