Crowd Safety - Frivillig

Event Safety, Event SafetyPubliceret 25. oktober 2016
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Event Safety søger frivillige inden for Crowd Safety, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Vi sørger for, at gæsterne trygt kan samles til f.eks. koncerter og guider og yder omsorg, når det er nødvendigt. Vi har et højt fagligt niveau og går aldrig på kompromis med kvalitet eller udstyr.

Læs mere om Crowd Safety her: https://eventsafety.dk/blivcrowdsafety 

Din profil
Du ønsker at være en professionel frivillig og har hjerte på rette sted og lyst til at lære. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service og sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du har overskud, er nysgerrig, opsøgende og socialt anlagt - og så du har fritid i overskud. Du har selvfølgelig en interesse for at hjælpe andre og levere verdensklasse service. Din baggrund eller erfaringer er ikke afgørende - det er din indstilling derimod. 

Hvem er vi?
Vi er resultatet af fusionen mellem sikkerhedsorganisationerne i Muskelsvindsfonden og Skanderborg Festivalklub (Smukfest). Alt overskud fra begge organisationer går til velgørende formål. De to moderorganisationer er hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser på eksempelvis Grøn, Cirkus Summarum, og Smukfest. Samtidigt servicerer vi eksterne kunder og medvirker til at udvikle branchen generelt.

Kommende uddannelser
Næste uddannelse til Crowd Safety fra 14.. til 16. juni og fra 28. til 30. juni 2024. Begge weekender skal du møde til uddannelse fredag aften og du er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 16.00. Uddannelsen afholdes i Skanderborg/Aarhusområdet og vi dækker dine omkostninger til (offentlig)transport, sørger for forplejning og et sted at sove. Tjek din kalender, at begge weekender er ledige. Alternativt vil uddannelsen være i 2025. 

Vi gælder os til at modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du ønsker at være rivillige i Event Safety samt hvad du kan og vil bidrage med.

Når vi har modtaget og læst din ansøgning, indkaldes du til et informationsmøde. Vi gennemfører de næste informationsmøde i Skanderborg den 28. maj og i Korsør den 29. maj - begge dage fra kl. 17 - 21. Du vil blive indkaldt det sted, du geografisk bor tættest på.

Send din ansøgning afsted med det samme - vi rekrutter og udvælger løbende.

Tip en venAndre stillinger