Event Vagt - Frivillig

Event SafetyPubliceret 25. oktober 2016
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Event Safety søger frivillige Event Vagter, som kan skabe tryghed på nogle af de største events i Danmark. Vi leverer Crowd Safety løsninger til events året rundt. Vi sørger for, at gæsterne trygt og sikkert kan gå til koncert - og træder til, hvis noget skulle gå galt. Vi leverer service på et højt niveau og klarer det meste med et smil.

 

Din profil Du er en professionel frivillig med hjerte på rette sted og lyst til at lære. Du er kompromisløs i din indstilling til at levere den bedste service med et smil.

Du er god til at lytte, opsøgende, socialt anlagt - og du har fritid i overskud. Du har selvfølgelig lyst til, at bidrage til gode konceert- og event oplevelser for vores kunders gæster og frivillige. Vi har stiller ingen krav til baggrund eller erfaring fra sikkerhedsbranchen. Hos os er din positive indstilling og lysten til at lære vigtigst. Vi ved, at vi opnår de bedste resultater, når personer med forskellig erfaring blandes.

 

Hvem er vi

Vi er resultatet af fusionen mellem sikkerhedsorganisationerne i Muskelsvindsfonden og Smukfest. Alt overskud fra organisationensarbejde går til velgørende formål. De to moderorganisationer er hovedaftagere af integrerede sikkerhedsydelser på eksempelvis Grøn, Cirkus Summarum, og Smukfest. Samtidigt servicerer vi eksterne kunder og medvirker til at udvikle branchen generelt.

Event Safety uddanner også Førstehjælpere, som varetager præ-hospitale opgaver ved events. Du kan læse mere om uddannelsen til Førstehjælper her: https://www.eventsafety.dk/bliv-frivillig/blivfoerstehjaelper

 

Lidt om at være frivillig Event Vagt

Hos Event Safety er tålmodighed og evnen til at lytte meget mere værd end de store overarme. Uddannelsen indeholder blandt andet konfliktløsning, kommunikation, jura, førstehjælp og selvforsvar. Uddannelsen har fokus på dialogbaseret løsninger og er meget praktisk betonet med scenarietræning.

Uddannelsen ejes af Dansk Live, der er en brancheorganisation for danske spillesteder og festivaler. Event Safety er godkendt til at uddanne Event Vagter i henhold til denne uddannelse. 

Vi går ikke på kompromis, når vi rekrutterer og uddanner vores Event Vagter. Vi er på udkig efter frivillige, der kan skabe tryghed og god atmosfære - blandt et hvert publikum. Du skal være indstillet på at prioritere og skabe plads til Event Safety. På vores on-line forum kan du altid se, hvor vi har opgaver ved events. Du vælger selv, hvilke opgaver du tilmelder dig - og vi fortæller dig, hvor du er med (nogle gange er der ikke plads til alle tilmeldte). Vi forventer at se dig som frivillig på minimum seks arrangementsdage om året, men du er velkommen på så mange, som har tid og lyst til.

 

Datoer for kommende uddannelse:

Det næste uddannelsesforløb starter marts 2022. Uddannelsen gennemføres i Skanderborg du skal kunne deltage alle dage begge weekender fra fredag den 4. marts til og med søndag den 6. marts og fra fredag dem 25. marts til og med søndag den 27. marts 2022. Vi starter fredag kl. 18.00 og er på uddannelsesstedet indtil søndag kl. 16.00 begge weekender. Vi dækker din omkostninger med (offentlig) transport, sørger for forplejning samt et sted at sove. 

Vi vil gerne modtage en motiveret ansøgning fra dig, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvorfor du søger og hvad tænker at du kan bidrage med.

Vi glæder os meget til at høre fra dig snart.

Tip en venAndre stillinger