Projektleder til landmåling

 Publiceret 18. september 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

PROJEKTLEDER TIL LANDMÅLING

Bliver du motiveret af et arbejdsmiljø, som sætter barren højt? Ny teknologi, intelligente løsninger og en virksomhed i vækst? Så er jobbet som projektleder hos Spotland noget for dig.

 

HVAD KAN VI TILBYDE

Spotland er en teknologidrevet virksomhed, som løser store og små projekter ved at kombinere nyeste teknologier med stærke og dedikerede kompetencer. Vi forener teori og praktik og sørger for, at projekter lykkes effektivt, succesfuldt og til kundernes tilfredshed - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Jobbet som projektleder indenfor landmåling har mange berøringsflader. Du bliver ansvarlig for enten et større projekt eller flere mindre. På projekterne skal du sikre, at arbejdet bliver udført indenfor den aftalte økonomi, tid og kvalitet. Ledelsesopgaven består også i at motivere og lede medarbejderne på de forskellige projekter. I samarbejde med øvrige projektledere og area managers skal du sikre, at projekterne er bemandet med de rette kompetencer og skabe en fælles kultur og holdånd.

Tilgangen til vores opgaveløsning er innovativ og ændrer sig løbende, hvilket betyder, at der er rig mulighed for udvikling - både personligt og fagligt. Vi arbejder med nogle af landets største anlægsprojekter, men løser også opgaver for kommuner, forsyningsselskaber og rådgivere.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Ansvarlig for at igangværende projekter afvikles effektivt og professionelt - og at den rette bemanding er til stede
  • Ansvarlig for at indkalde og afvikle månedsmøder med area manager med det formål at evaluere opnåede resultater, samt afholde landmålingsopstartsmøder på nye projekter
  • Sikre at der arbejdes i henhold til Spotlands regler vedr. CMR- og HSE-politikker
  • Sørge for at Spotlands budget overholdes på projektet ift. fakturering, effektivitetsmål og omkostninger
  • Kontrollere at der indsamles og afleveres landmålingsdata iht. indgåede aftaler med kunden - gribe rettidigt ind hvor projekter afviger fra aftalen
  • Være teamplayer og udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

Du vil referere direkte til area manageren.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

I Spotland er vi sociale og udviklingsorienterede - du skal derfor være en holdspiller. Jobbet som projektleder kræver, at du er udadvendt og kan kommunikere med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Vi ser gerne, at du har mellem 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som landmåler, entrepriseleder eller projektleder. Anlægserfaring er klart et plus.

Vi sætter en ære i, at vores kunder oplever et godt arbejdsflow, når det gælder kvalitet, tidsplan og økonomi. Vi forventer derfor, at du er ansvarsbevidst og behovsorienteret, og dermed er i stand til at tage selvstændigt initiativ og tænke løsningsorienteret. Vi forventer, at du har erfaring med Office pakken specielt Excel samt programmet Autodesk Civil 3D eller MicroStation.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Area Manager, Ole Breiner, på tlf.:  2174 7288. Har du ingen spørgsmål så send din ansøgning med det samme. Vi læser din ansøgning med stor interesse og indkalder de bedste kandidater til samtaler løbende. Vi forventer stillingerne besat hurtigst muligt.

 

Hos Spotland er vi specialister i landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring. Spotland er en del af Barslund Group, som består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen vil du indgå i et stort fællesskab med mange engagerede kollegaer.

Læs mere om Spotland på www.spotland.dk eller besøg os på de sociale medier

Tip en venAndre stillinger