OB søger praktikanter

Odense Sport & Event Publiceret 19. oktober 2022
Ansøgningsfrist 1. december 2022

OB søger praktikanter til Hospitality & Event.

Til foråret 2023, søger vi en engageret praktikant til salgsafdelingen, som har kontor på Nature Energy Park. Vi søger en praktikant som vil være med til at arrangere samt afvikle events, klargøre VIP loungerne til kampdage, kundeservice til vores sponsorer, indhente statistik på arrangementer, få et indblik i vores CRM-system og meget mere.

Som praktikant hos OB vil du deltage i planlægning, kontakt og markedsføring til sponsorer samt bidrage i det administrative arbejde der er forbundet til arbejdsopgaverne. Du vil også få muligheden for at stå for et arrangement, hvor du selvstændigt, med støtte fra salgsafdelingen, får prøvet kræfter med forskellige discipliner som gennemførelsen af arrangementet kræver.  

I løbet af praktikperioden vil du få et kendskab til hvordan en fodboldklub fungerer bag kulissen og hvordan man gennemfører en hjemmebane kamp i superligaen i OB-regi, samt hvordan man arbejder med sponsorer på flere niveauer. 

I dette efterår har Mads Svane været i praktik i Odense Boldklub, hvor han har fået værdifuld, praktisk erfaring til hans uddannelse. Mads har i løbet af efteråret hjulpet til i salgsafdelingen på Nature Energy Park, hvor han blandt andet har arrangeret sponsorevents, -turneringer og meget andet.

- På min kandidat er der teorier og modeller og alt muligt, men det jeg har lært i min skole, det kan jeg ligesom tage med her i praktikken. Jeg tænkte meget over det, når jeg fordybede mig i studiet, men her giver det ligesom mening. Jeg føler, at jeg har kunnet bruge min teori i praksis, og når jeg kigger tilbage på studiet, så har det virket langhåret, men når man gør det i praksis, så er det en naturlig del af dagligdagen, som man opdager, at det man har siddet og arbejdet med i studiet, siger Mads Svane.

Skriv til os.

Vil du have lov til at bruge dine kompetencer, du har lært på studiet samtidigt udvikle dem. Så tøv ikke med at skriv til os.

Vi sørger en praktikant med tiltrædelse den 9. januar 2023. I praktikperioden skal man forvente at der ligger timer udenfor normal arbejdstid, da vi har hjemmekampe i weekenden og arrangementer om aften.

Til efteråret søger vi også praktikanter, og hvis du drømmer om at komme i praktik i OB, er du velkommen til at sende en mail til asis@ose.dk med din ansøgning og CV.

Tip en venDetaljer

OB søger praktikanter til kommunikation & marketing

Odense Sport & Event Publiceret 14. september 2022
Ansøgningsfrist 30. november 2022

Vil du være med til at udvikle Odense Boldklub som praktikant i klubben? 

I Odense Boldklub samler vi uge efter uge flere tusinde dybt passionerede fans og tilskuere til vores arrangementer, men vi vil meget gerne blive endnu bedre, og det kan du hjælpe med! I OB arbejder vi hver dag med over 50.000 følgere på Facebook og mere end 30.000 følgere på Instagram, og hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med så bredt et felt af modtagere, så hører vi meget gerne fra dig. 

Vi søger lige nu to praktikanter, der kan hjælpe os med kommunikation og marketing, så vi i fællesskab kan sprede budskabet om vores kampe og arrangementer. Du vil blive en del af et team på fire-fem personer, men vi er mange flere kollegaer på kontoret, som også vil være sparringspartnere i praktikperioden. 

Jobbet er alsidigt, og afhængigt af dine talenter kan arbejdsopgaverne kan eksempelvis være at: 

Skrive fængende tekster til hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier 

Optage og redigere videoer 

Udarbejde visuelt materiale og grafik 

Drive digitale kampagner i vores app og på sociale medier 

Arbejde med leadgenerering på forskellige kanaler 

Analyse af data til kommercielt brug 

Arbejde med hjemmesideoptimering - herunder SEO 

Kvalifikationer 

Vejen til en praktikplads i OB kan være forskelligartet, men vi synes, det vil være spændende, hvis du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, digital konceptudvikling, e-handel eller lignende, og derudover vil det være et plus, hvis du kan sætte hak ved et eller flere af nedenstående evner: 

Kan skrive kreative tekster til både ob.dk og SoMe 

Har et godt øje for, hvad der fungerer visuelt og har kendskab til Adobe-pakken 

Har erfaring med at filme og redigere videoer 

Har interesse og vilje for at optimere kampagner, så de ender ud i salg 

Arbejder selvstændigt og detaljeorienteret 

Kan tage ansvar for egne opgaver 

Vi kigger efter to forskellige praktikanter, så vi forventer ikke, at du kan sætte hak ved alle punkterne, men vi er meget åbne for spændende ansøgninger i forskellige retninger. I forbindelse med arbejdet vil du selvfølgeligt få licens til den software, der kræves for at udføre opgaverne. 

Opstart 

Vi søger praktikanter med opstart i februar 2023 og gerne frem til og med sæsonens sidste kamp i juni. Arbejdsbyrden og antal timer aftaler vi individuelt, men vi tager selvfølgelig højde for eventuelle studiedage, som du skal deltage i. 

Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder til gengæld en lækker frokostordning. 

Ansøgningsfristen er lørdag den 30. november 2022, men vi indkalder løbende til samtaler, og vi ansætter, så snart vi finder den rette kandidat. 

 

Interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til kommunikationschef, Rasmus Nejstgaard, på ran@ob.dk

Hvis du synes, at det lyder som en spændende praktikplads for dig, så søger du stillingen her.  

Tip en venDetaljer

Vi søger frivillige skribenter

Odense Sport & Event Publiceret 5. juli 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Har du en sportsjournalist i maven, er du god til at formulere dig skriftligt, og har du et godt kendskab til OB, så er det måske dig, vi står og mangler i vores kommunikationsteam! 

I OB samler vi uge efter uge mange tusinde dybt passionerede fans og tilskuere, men vi vil meget gerne blive endnu bedre, og det kan du hjælpe med, da vi søger frivillige skribenter. 

Du kan gå med en drøm om at blive sportsjournalist, du studerer måske allerede kommunikation, eller også er du en stribet fan, der brænder for OB og kommunikation. Mulighederne er mange, og din egen motivation kan være med til at præge rammen. 

Vi søger frivillige skribenter, der primært skal indgå i vores weekendteam, hvor kampdækning af Akademiets kampe, Reserveligakampe og superligakampe er højest prioriteret. Vi forlanger ikke, at du er uddannet journalist, men vi forventer, at du er stærk til skriftlig kommunikation. 

Engagementet er frivilligt, og du vil naturligvis selv kunne bestemme, hvornår du bidrager. Sparring og værdifuld erfaring til CV’et er en del af pakken, og du vil også få adgang til hjemmekampene på Nature Energy Park. 

Interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til kommunikationsmedarbejder, Nicolai Løvgret, på nil@ob.dk.  

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.