ASSISTERENDE KØKKENCHEF

Smag&SmilPubliceret 18. maj 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Formål med stillingen:

Assisterende køkkenchef med daglig ledelse af køkken personale, afvikling og klargøring til a al carte, events, selskaber og fine dining.

Beskrivelse af Stillingen og arbejdsopgaver:

Ansvarlig for og i samarbejde med "Executive Headchef" daglig drift af køkkenet på ørbækvej, herunder a la carte restaurant, konferencer og større selskaber, pop up, Events og mad ud af huset. Udvikling og følge tidens trends. Sørge for kokkene er klædt på til opgaverne via briefing og møder.

Ansvar og beføjelser:

Ansvarlig for souschefer, kokke, catere, elever, og reservekokke. Eventuelle ledelsesmæssige opgaver:

Driftsmøder, herunder arrangementsmøder, køreseddelsmøder, egenkontrol, rengøringsplan, varebestilling, kalkulation af menuer.

Væsentlige referencer/kontakter og samarbejdsrelationer:

 Executive Headchef, Assisterende Køkkenchef, Souschefer, Koordinatorer, Oprerations Manager og tjenere.

Faglige kvalifikationer, kompetencer og uddannelse:

Uddannet kok, godt kendskab til alle køkkener herunder koldt, varmt, a la carte og dessert/bageri. Gerne erfaring fra storkøkken. Ledelsestræning/uddannelse. God forståelse af indkøb/økonomi generelt. Gode IT kundskaber.

Personlige kvalifikationer/Sociale kompetencer:

Gå forrest, godt humør, loyal, overblik, ansvarsfuld, tør at tage selvstændige beslutninger, udfordre det eksisterende, omstillingsparat og fleksibel. tålmodig og empatisk.

Vi tilbyder

  • Arbejde i en organisation i udvikling og vækst
  • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kollegaer og en uformel omgangstone
  • Egne ansvarsområder
  • Et dynamisk og uformelt miljø, der gør det sjovt at gå på arbejde
  • Kantineordning samt sociale events arrangeret af personaleforeningen
  • Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
  •  Faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Fast ansættelse med gode forhold
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning

Den rette person vil have gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Rasmus Fredslund på tlf. 40249192. Alle henvendelser vil blive behandlet i fortrolighed.

Du kan søge jobbet via følgende link:

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi vil løbende kalde kandidater til samtale.

Om Odense Sport og Event Odense Sport og Event-koncernen (OS&E) er skabt via sammenlægning af en lang række selskaber, der alle er væsentlige regionale aktører indenfor deres respektive områder af oplevelsesindustrien. Koncernens forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk leverer de den samme kerneydelse: Oplevelser og unikke øjeblikke!

Koncernens mest profilerede selskab er Odense Boldklub. OS&E har i dag ca. 150 fastansatte og ca.  300-400 reserver og omsatte for over 300 mio. kr. i 2019. OS&E ejes af den stærke 3C-koncern, der ejes af den fynske erhvervsmand Niels Thorborg. 

 

Tip en venAndre stillinger