Business Unit Manager (BUM)

Event Publiceret 22. november 2019

Endnu en dygtig, ambitiøs medarbejder søges til Odense Sport & Event A/S.

Odense Congress Center samler de store fagmesser inden for teknik og teknologiområdet til et målrettet selvstændigt forretningsområde. Den nyoprettede stilling som Business Unit Manager vil få det forretningsmæssige ansvar for E-20 - Skandinaviens førende elektronikmesse, samt R-21, der bliver fremtidens fagmesse inden for robotteknologi.

Derudover får du det forretningsmæssige ansvar for Danmarks største VVS-messe samt El & Teknik.Har du lyst til den helt store udfordring inden for teknik og teknologibranchen? Så er det måske dig, vi står og mangler til Danmarks mest ambitiøse konference- og messecenter.

Dine opgaver

Din hovedopgave bliver, i tæt samarbejde med projektlederen, at drive det salgs-, markeds- og forretningsområde, som samler vores aktiviteter inden for teknik og teknologiområdet. Det inkluderer et bredt spænd af opgaver, herunder:

  • Ansvar for salgs- og marketingsstrategi
  • Ansvar for koncept- og produktudvikling
  • Udarbejdelse af aktivitetsplaner
  • Programplanlægning og kampagnearbejde
  • Konkurrentovervågning og markedsanalyser
  • Ansvar for økonomi, budgetter og indtjening

Din faglige profil

Du har måske en videregående kommerciel eller teknisk uddannelse. Du har måske erfaring fra en lignende rolle inden for teknik og teknologi-segmentet og/eller konference- og mødeindustrien og har vist, at du kan skabe ekstraordinære resultater i et komplekst minefelt af politiske interesser og kommercielle hensyn. Du er stærk på data- og talsiden og har gode evner inden for kommunikation.

Din personlige profil

Som person er du analytisk stærk og i stand til at håndtere betydelig kompleksitet. Du er åben, konstruktiv og løsningsorienteret i jagten på at finde de helt rigtige veje, der skaber fagmesser med stor faglig profil.

Du er proaktiv og selvstændig, men samtidig en team-player, der skaber resultater sammen med andre. Du er stærk i at skabe personlige relationer, både ift. dine kolleger, forskellige aktører, brancher og kunder, og arbejder systematisk og faktuelt. Endelig har du en naturlig interesse og indsigt i både markeder, teknik- og teknologibrancherne.

Vi tilbyder en meget spændende stilling i Fyns største underholdningskoncern, hvor du får betydeligt forretningsmæssigt ansvar og mulighed for at påvirke udviklingen og retningen i en agil og veldrevet virksomhed, med kort vej fra idé til beslutning og handling.

Spørgsmål til stillingen rettes til head of events, Henrik Andersen, mobil 81725100 eller på mail hean@ose.dk">hean@ose.dk 

Odense Sport & Event A/S virksomhed omfatter Odense Congress Center, Odense Boldklub, Live Culture, Kai Thor, Hotel Odense, Hotel Odeon og Odense Eventyr Golf. Hvert år leverer vi messer, konferencer, topfodbold, koncerter med videre til flere end 700.000 mennesker.

Tip en venAndre stillinger