Presse- og kommunikationschef til ARoS (barselsvikar)

ARoS Aarhus Kunstmuseum Publiceret 1. juli 2024
Ansøgningsfrist 5. august 2024

Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell som kronjuvel, der forventes at åbne i sommeren 2025? 

 

ARoS leder efter en presse- og kommunikationschef, der kan tage ansvar for kommunikation og pressehåndtering gennem en historisk udvidelse af museet. 

 

Stillingen er et barselsvikariat og tiltrædelse vil være efter aftale med en forventet periode på ca. 12 måneder.

 

Som presse- og kommunikationschef lander du midt i museet med tæt kontakt til ARoS’ øverste ledelse, vores kuratorer, marketingteam, bygningsansvarlige og alle andre, der hver dag er med til at skabe banebrydende udstillinger og medrivende fortællinger. 

 

Det bliver din opgave at lede ARoS’ presse- og kommunikationsafdeling, der består af én fastansat kommunikationsmedarbejder. Sammen har I ansvar for at skabe omtale af museets aktuelle udstillinger i lokale, nationale og internationale medier samt at være medskabere af indhold til ARoS egne platforme, herunder aros.dk samt ARoS sociale medieplatforme, i samarbejde med ARoS’ marketingteam. Kommunikationsafdelingen er også tekstforfattere til kortere og længere tekster til brug i andre afdelinger, herunder oplæg til taler, salgsmateriale, udkast til manuskripter og invitationer samt redaktør og skribent på ARoS Magasin.

 

Derudover skal du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell som kronjuvel, der forventes at åbne i sommeren 2025.  Til den internationale pressedækning vil ARoS indgå samarbejde med et internationalt bureau, som du vil være primær kontakt til. Vi forventer derfor, at du har solid erfaring i at planlægge og eksekvere pressestrategier, at du har et stærkt netværk blandt lokale og nationale pressekontakter og at du kan dokumentere dagsordensættende mediegennemslag som resultat af dit arbejde.

 

Du skal være god til at håndtere arbejdspres og til at holde hovedet koldt, da du også får ansvar for den daglige mediehåndtering og vil være museumsdirektørens sparringspartner i tilfælde af presse- og kommunikationsmæssige overvejelser og udfordringer. 

Som ramme for det hele tilbyder vi en arbejdsplads i rivende udvikling, et engageret og loyalt team samt et museum af international kaliber og med international mediebevågenhed.

 

Din profil

 • Du har solid erfaring med presse- og kommunikationsarbejde og kan dokumentere, at du formår at tiltrække mediernes interesse. 
 • Du er knivskarp tekstforfatter, der kan arbejde med daglige deadlines og vinkle dine tekster til forskellige målgrupper og platforme. 
 • Du er struktureret og organiseret og er vant til at arbejde i en større, tværfaglig organisation.
 • Du skal have mod på at afprøve nyt og evner til at udfordre konventioner og formater. ARoS er et hus i konstant forandring og udvikling, og det skal vores kommunikation afspejle.
 • Du skal kunne fungere i en organisation, der har brug for ad hoc-opgaver, så det er vigtigt, at du fungerer godt i et omskifteligt miljø - ARoS Presse og kommunikation er en agil afdeling, der skal levere, når det kræves.
 • Det er en fordel hvis du har interesse i og forståelse af kunst og projekter relateret til kunst
 • Du har forståelse for kommerciel kommunikation, er vant til at følge overordnede strategier og implementere tone of voice og value propositions. 
 • Du kan holde hovedet koldt, også hvis kritiske historier lander på dit bord og er klar over din rolle i forbindelse med krisekommunikation.
 • Du er flydende på engelsk både i tale og på skrift.

 

Aktuelt om ARoS 

Orienter dig om museumsudvidelsen The Next Level her: 

https://www.aros.dk/da/kunst/the-next-level/

 

Find ARoS’ strategiske 10-årsplan ARoS Vision 2033 her: 

https://www.aros.dk/da/om/vision/

 

Løn og ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer, du vil blive ansat på kontraktsvilkår med jobløn.

 

Om ansøgningsprocessen

Stillingen referer til Kommerciel og kommunikationschef Bettina Bach Nielsen, som sammen med Presse- og kommunikationschef Astrid Ildor, Marketingansvarlig Rikke Gregers og Direktør for HR, økonomi og administration Erik Balch Frisgaard vil lede ansættelsesprocessen. 

 

Ansøgningsfristen er den 5. august og samtaler vil finde sted den 19. august.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Astrid Ildor (6190 4942) eller Bettina Bach Nielsen (5134 2397).

Tip en venDetaljer

Kok - faglært/ufaglært søges til ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum Publiceret 12. juni 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

Kan du se dig selv i et køkken med et kunstnerisk pust, hvor vi laver alt fra smørrebrød og salater til gourmetmad til sponsormiddage, ferniseringer, bryllupper og barnedåb?

Til ARoS’ køkkenteam søger vi en engageret og selvstændig kok, der er idérig og som har sit håndværk i orden. Er det dig?

Vi laver mad fra bunden af gode råvarer, og vores køkken er kendetegnet ved det gode håndværk og et stort fokus på grøn mad, lokale sæsonbestemte råvarer og bæredygtighed, ligesom vi har bronzemærket i økologi. 

 

Dine arbejdsopgaver

 • Tilberedning af brunch, frokost og aftenmenu i ARoS Café og Orangeri
 • Tilberedning til møder, konferencer, ferniseringsmiddage og private selskaber, med alt fra 2 til 1.000 gæster
 • Rengøring sammen med teamet, så køkkenet altid står klart
 • Bestille varer 

 

Kok med ambitioner indenfor sit fag

 • Du er udlært kok - men vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke er udlært, men har god erfaring inden for branchen
 • Du har interesse for mad og kan dit håndværk

 

Det bliver du en del af

Du bliver en del af et ambitiøst køkkenteam med 10 engagerede og fagligt dygtige kolleger, der hver dag arbejder for at give vores gæster en udsøgt madoplevelse, hvad enten det er til brunch, frokost eller aftenmenu.

 

ARoS lukker kl. 21 i hverdage og kl. 17 i weekender. Din ugentlige arbejdstid vil som udgangspunkt være 37 timer medmindre andet aftales, og dine arbejdstider vil typisk ligge fra kl. 8 og til museets lukker.

 

Et kreativt køkkenteam, der står klar til at tage imod dig

Som kok på ARoS får du ordnede forhold, og du bliver en del af et effektivt og dedikeret team, der løfter i flok. Derfor er det afgørende, at du er fleksibel og stabil. 

Derudover har vi betalt frokostpause og fordelagtige personalegoder. 

 

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Søren Lisager på 61 90 49 28.

Send os blot dit CV, med en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet. 

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når den ønskede kandidat er fundet.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Elev som rengøringstekniker eller serviceassistent søges til ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum Publiceret 4. marts 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

Til ARoS’ rengøringsafdeling søger vi en engageret og selvstændig elev. Hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads, hvor rengøring er mere end rengøring. 

Vores rengøringsafdeling består ca. 25 medarbejdere, heraf et fast team på 7 medarbejdere og der foruden weekendmedarbejdere og vikarer.

Som elev på ARoS får du ordnede forhold, og du bliver en del af et effektivt og dedikeret team, der løfter i flok. Du bliver også tilknyttet et fast vejlederteam.

Den elev vi søger, er en engageret teamspiller, der er klar til at lære, blive udfordret og vokse med opgaverne. Dine arbejdsopgaver bidrager til at skabe en ren og indbydende atmosfære for vores gæster!

Kvalifikationer

 • Inden ansættelsesstart har du afsluttet eller afslutter grundforløbet for rengøringsteknikerelev eller serviceassistentelev 
 • Du kan ubesværet kommunikere på dansk og har gode kommunikationsevner, da du dagligt skal tale med mange mennesker
 • Du er omstillingsparat og trives med arbejdsopgaver, der pludselig kan ændre sig 
 • Du tager ansvar for egen læring og arbejder aktivt for at opnå praktikmålene 
 • Du forstår vigtigheden i et godt samarbejde, er positiv og udadvendt


Arbejdsopgaver
På ARoS varetager vi alle indendørs rengøringsopgaver. Du kommer derfor til at arbejde med rengøring i blandt andet gallerier, butiks- og caféområde, kontor- og mødelokaler samt toiletter. 

Da det er vigtigt, at museet hele tiden fremstår rengjort, vil eftermiddags vagter have fokus på rengøring af publikumsområder.

I løbet af uddannelsen vil du få et større ansvar jo flere kompetencer du tilegner dig.

Som serviceassistentelev med virksomhedsspeciale vil opgaverne i dine praktikperioder være i vores café, restaurant, køkken samt med administrative kontoropgaver.


Arbejdstid
Din ugentlige arbejdstid vil som udgangspunkt være 37 timer medmindre andet aftales. Arbejdstiderne er efter en fastlagt vagtplan. Dine arbejdstider vil typisk ligge fra kl. 6.30 til kl. 14 eller 15 og være fordelt på alle ugens hverdage. Eftermiddagsvagter vil være med en arbejdstid fra kl. 12 til kl. 20 og weekendvagter med en arbejdstid i tidsrummet fra kl. 6.30 til kl. 16.30


Om ARoS
Vi er mere end 200 ansatte i alle aldre og med mange forskellige faglige baggrunde og nationaliteter, som hver dag arbejder for at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. 

Derudover er ARoS - som i forvejen er blandt Nordeuropas største kunstmuseer - ved at udvide med over 20 procent: The Next Level bestående af kunstværket The Dome, a Skyspace by James Turrell og et underjordisk udstillingsgalleri, som åbner i 2025.


Ansøgning og tiltrædelse
Det er muligt at indgå en uddannelsesaftale inden du er færdig med grundforløbet dog således, at uddannelsesaftalen først træder i kraft, når du har afsluttet grundforløbet. 

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send os din ansøgning og CV, med en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du vil være elev på ARoS.

Det skal tydeligt fremgå af din ansøgning, om du har taget grundforløbet eller hvornår du forventer at afslutte det.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Anette Egebjerg på ame@aros.dk eller på 2963 5331.

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når den ønskede kandidat er fundet.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.