Byggerådgiver

HorsensPubliceret 29. oktober 2020
Ansøgningsfrist 20. december 2020

Kan du sælge en drøm af et hus?

HusCompagniet, Horsens

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Så er her chancen for at hjælpe husbyggere med at konkretisere deres drømme og gøre dem til virkelighed i rollen som byggerådgiver hos HusCompagniet.

 

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller over 400 kolleger fordelt på 16 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.   

 

Tag kontakt til potentielle kunder   Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Horsens & Vejle området, og du arbejder fra vores kontor i Horsens.

Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

 

Konkretiser husdrømmene

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og ser på, hvad der kan lade sig gøre ud fra deres økonomi og ønsker. At bygge et hus er en kæmpe beslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og derfor sørger du for at:

 • tage kunden med ud i et af vores showrooms, hvor du hjælper med at vælge materialer
 • udarbejde et tilbud på baggrund af deres valg
 • holde et kontraktmøde
 • udarbejde salgstegning og overdrage til tegnestue.

 

Få frihed og fleksibilitet

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid alt efter, hvornår det passer med møder og deltagelse i arrangementer i vores udstillingshuse. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

 

Salgsprofil med flair for rådgivning Der kan være flere indgange til jobbet.

 • Du har måske en baggrund som ejendomsmægler, sælger, byggerådgiver, indretningskonsulent eller fra den finansielle verden, og er nu klar til at tage dit salgsarbejde til nye højder
 • Eller du kommer fra en tilsvarende stilling, hvor du har hjulpet kunder med deres boligvalg

Det er vigtigt, at du:

 • kan se mulighederne for salget og skabe den bedste løsning for kunderne
 • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
 • er vant til at arbejde selvstændigt og lader dit konkurrencegen udfolde sig helt

 

Lyder det som noget for dig? Ansøgningsfrist er d. 20. november 2020. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jens D. Olesen på tlf. + 45 29 65 56 99.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Byggerådgiver

AalborgPubliceret 29. oktober 2020
Ansøgningsfrist 23. november 2020

HusCompagniet Aalborg søger en ny topsælger!

Har du interesse for nybyggeri og indretning kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen? Og vil du have et job, hvor du i høj grad belønnes efter din indsats?  Så er her chancen for at hjælpe nybyggerfamilier med deres drømme og gøre dem til virkelighed i rollen som byggerådgiver hos HusCompagniet.

Velkommen til HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes drømme og give dem et skræddersyet hjem. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af spændende hustyper og materialer. Vi er de førende på markedet og tæller 16 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk. Desuden ligger vi nummer 1 i vores branche på Trustpilot med over 2000 anmeldelser og en score på 4,7 af 5.

Tag kontakt til potentielle kunder   Som vores nye byggerådgiver kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside, eller du møder dem i et af vores udstillingshuse/udstillingsbyer til åbent hus arrangementer.

Fra drøm til virkelighed

Når interessen er vakt, holder du et møde med kunden, og her lytter du til deres tanker og drømme og hjælper med, hvad der kan lade sig gøre ud fra kundens økonomi og ønsker. At bygge et hus er en stor livsbeslutning, og du hjælper kunden med at tage den. Når beslutningen er taget, begynder drømmen for alvor at tage form, og du sørger for at familien kommer igennem den perfekte kunderejse.

Få frihed og fleksibilitet 

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor frihed under ansvar samt en stærk vinderkultur er kendetegnende for vores virksomhed. Vi er et stærkt salgsteam, og for os er det her en livsstil og et karrierejob. Vi brænder for at skabe drømmehuse. Her er en stor fleksibilitet i hverdagen, og du planlægger selv din tid med afholdelse af møder. Sidst men ikke mindst er vi et team, der hjælper hinanden med sparring i et åbent kontorlandskab.

Salgsprofil med flair for rådgivning

Vi søger en sælgerprofil, der først og fremmest skal have stor erfaring med salg til privatkunder og har et naturtalent for at afdække en kundens behov. Du kommer måske fra en lignende stilling, og har erfaring inden for salg som eksempelvis kunne være i ejendomsmæglerbranchen eller den finansielle sektor. Det er ligeledes en fordel, hvis du kender til byggebranchen men er ikke et krav, da alle nye byggerådgivere kommer igennem et introduktionsforløb. Derudover forventer vi, at du:

 • kan se og skabe mulighederne for salget og dermed den bedste løsning for kunderne
 • kan skabe og opbygge relationer gennem din imødekommende personlighed
 • er vant til at arbejde selvstændigt med et naturligt drive
 • har evnen til at begejstre koblet med et stort konkurrencegen
 • er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV senest den 23. november 2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Thomas Lindholt på 26 23 08 55 eller på tl@huscompagniet.dk.

Tip en venDetaljer

Servicekoordinator

HillerødPubliceret 28. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Servicekoordinator - byg de gode kundeoplevelser

Har du kundetække og håndværkerbaggrund? Og kunne du tænke dig at få en vigtig rolle hos danskernes foretrukne husbygger-firma?

I denne rolle udfolder du din særlige evne til at løse udfordringer, når du med til at sikre, at vi fortsat har nogle af Danmarks mest tilfredse husejerkunder.

"Du kommer til at fungere som min højre hånd så at sige. Sammen skal vi nemlig sikre en god kundehåndtering på fejl- og mangelsager," fortæller teknisk chef Anders Hemmet Nielsen.

Velkommen til HusCompagniet

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Vi er i dag Danmarks største producent af typehuse og arkitekttegnede enfamiliehuse.

Læs mere om os her.

Koordiner eftersyn, og løs kundernes udfordringer

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed og får din daglige gang på vores åbne kontor i Hillerød. Her får du et hold af 34 engagerede kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes. Du får plads i vores produktionsafdeling, hvor vi er 15 medarbejdere i alt. Vi producerer huse i området fra Roskilde og nordpå.

I hverdagen samarbejder du tæt med vores tekniske chef og vores 2 udekørende teknikere, ligesom du bliver bindeled mellem byggeledernes afslutning af sagen og serviceafdelingen.

Helt konkret bruger du din tid på kontoret og hos kunderne, hvor du bl.a. står for at:

 • tage imod kundehenvendelser og fordele bestillingerne af hhv. 1. års- og 5. års-eftersyn mellem teknikerne
 • registrere mangler konstateret efter aflevering - du planlægger og følger op, så disse bliver udbedret
 • håndtere akutte situationer hos kunder, hvor der fx er tale om en sprængt rude eller en revne i murværket - enten ordner du det selv eller sørger for at bestille eksterne håndværkere.

"Dit mål er at gøre en forskel for kunderne. Derfor bliver det også din fornemmeste opgave at give dem den bedste behandling, mens du ændrer deres opfattelse af en eventuel fejl ud fra din viden og faglighed på området," slutter Anders, der ser frem til at byde dig velkommen.

Tillid og glade kunder er i fokus

Vi er en god arbejdsplads med en positiv ånd - og vores vigtigste mål er glade kunder.

Herudover stoler vi naturligvis på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider - så længe du når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

Serviceminded spydspids med forstand på husbyggeri

 • Du har håndværkerbaggrund eller er uddannet konstruktør.
 • Du har branchekendskab og er en god afslutter - for du forklarer byggearbejde- og regler i øjenhøjde, så selv Hr. og Fru Danmark kan være med.
 • Du har det strukturelle overblik og skarpe koordineringsevner.
 • Du har kørekort B.
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk på basisniveau.

Interesseret?

Kontakt teknisk chef Anders Hemmet Nielsen på tlf. +45 80 81 25 25, hvis du har spørgsmål eller vil høre flere grunde til, hvorfor du skal blive en del af os.

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

Byggeleder

OdensePubliceret 13. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Byggeleder til kvalitetshuse på Fyn.

HusCompagniet A/S

 

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger for 5. år i træk?

Hos HusCompagniet får du en central stilling, hvor du er med til at skabe varig værdi for vores kunder. Vi bygger drømmehuse over hele Danmark, og vi kan garantere dig en spændende stilling, hvor du dagligt navigerer mellem mange forskellige interessenter.

 

Velkommen til HusCompagniet

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Og vi er i dag Danmarks største producent af typehuse og enfamiliehuse.

 

Du leder hele processen

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • Udarbejder tidsplaner
 • Afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om Projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • Følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
 • Er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft
 • Sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet.
 • Laver kvalitetssikring.

 

Kolleger med faglig stolthed og et godt sammenhold

Du indgår i et team på 7 byggeledere. I har hvert jeres byggeprojekter, men I sparrer og hjælper hinanden med de daglige udfordringer. Vi har en faglig stolthed og et helt specielt sammenhold. For os er holdpræstationen nemlig det vigtige.

 

Byggeleder med gennemslagskraft

I løbet af en arbejdsdag er du i kontakt med både leverandører, kunder og håndværkere etc., og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan navigere mellem mange forskellige aktører med forskellige interesser. Du har evnen til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver, og du kan bevare overblikket over de forskellige projekter.

 

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har en håndværksmæssig baggrund, eventuelt med en overbygning som bygningskonstruktør
 • er fortrolig med it på brugerniveau
 • har kørekort.

Til gengæld tilbyder vi naturligvis en attraktiv løn, egen firmabil, pc og firmatelefon.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Karsten Jakobsen på tlf + 45 21 70 53 07.

 

Læs mere om os på https://www.huscompagniet.dk/.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Projektleder

B2BPubliceret 6. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Erfaren projektleder til rækkehusprojekter på Sjælland søges

Få en karriere i vores nye B2B-afdeling.

HusCompagniet - Danmarks største leverandør af enfamiliehuse

Hos HusCompagniet har vi 40 års erfaring i at levere drømmehuse til familier i hele Danmark. Faktisk er vi Danmarks største producent af parcelhuse med 16 afdelinger og showrooms spredt over hele landet. Og nu er vi i gang med at udvikle et nyt, spændende forretningsområde, som du får en central rolle i.

En helt ny afdeling

Du bliver en del af vores nye B2B-afdeling. Her er det rækkehuse i 1 plan, 1½ plan og 2 plan, vi projekterer, sælger og bygger til blandet andet udlejere, boligforeninger, pensionskasser og professionelle investorer.

"Vi er lidt som en startup i en etableret virksomhed. Vi har DK’s største byggefirma i ryggen og friheden til at forme forretningsområdet. Så hvis du vil være med helt fra start og sætte dit præg på afdelingen, er det nu, du skal springe på, " fortæller direktør for B2B Søren Ravn.

Du leder hele processen

Som projektleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Du får ansvaret for en byggeplads med 25+ boliger. Din daglige gang vil være på byggepladsen som du har ansvaret for og det indebærer, at du:

 • Udarbejder tidsplaner i programmet Lets build
 • Afholder byggemøder, har løbende dialog med leverandører og underentreprenører
 • Forstår af-kaldelse af materialer samt koordinerer leverancerne af disse på byggepladsen.
 • Følger op på tidsplanerne og sørger for de overholdes
 • Er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft.
 • Sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet.

Afdelingens kontor ligger i Virum son er vores afdeling for arkitekttegnede huse. Selvom det ikke er dine kollegaer i dagligdagen, vil du alligevel være en del af denne afdeling, der til dagligt huser 30-40 mennesker.

Projektleder med gennemslagskraft

I løbet af en arbejdsdag er du i kontakt med både leverandører, håndværkere, rådgivere etc., og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan navigere mellem mange forskellige aktører med forskellige interesser. Du har evnen til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver, og du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har en håndværksmæssig baggrund, evt. med en overbygning som bygningskonstruktør
 • Har 3+ års erfaring fra lignende stilling som byggeleder/projektleder
 • Er vant til at gennemfører fagentrepriser
 • Er fortrolig med IT på brugerniveau
 • Har kørekort.

Til gengæld tilbyder vi naturligvis en attraktiv lønpakke incl. pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Kontakt Projektchef Martin Søborg 51 96 46 99, hvis du har spørgsmål eller vil have flere grunde til, hvorfor du skal søge stillingen.

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Tip en venDetaljer

Intern Udvikler

Odense / KoldingPubliceret 5. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Intern udvikler med passion for Excel og gode samarbejdsevner

HusCompagniet, Odense / Kolding

 

Har du teknisk baggrund og kendskab til byggebranchen? Og kunne du tænke dig at få en vigtig rolle hos danskernes foretrukne husbygger-firma? 

Grib chancen og udfold dit skarpe Excel-talent hos os! Her står du nemlig for at opdatere, drifte og vedligeholde vores materialeberegningssystem.

 

Det husbyggende kompagni, der er kommet for at blive 

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Vi er i dag Danmarks største producent af typehuse og enfamiliehuse.

Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi også kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på http://www.anmeld-håndværker.dk/. Læs mere om os her.

 

En hverdag med Excel, udvikling og systemvedligehold

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed og får din daglige gang på vores åbne kontor i Odense eller Kolding. Her får du et hold af engagerede kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes. Du får plads i vores teknikafdeling, som er en stabsfunktion, hvor vi er 9 medarbejdere i alt.

Her samarbejder du tæt med vores supportchef samt indkøbschef, som du afholder ugentlige onlinemøder med, da vi sidder på forskellige lokationer i landet. Herudover sparrer du med din kollega, der har samme rolle som dig.

Med udgangspunkt i din analytiske arbejdstilgang, står du bl.a. for at:

 • opdatere systemet løbende, fx ved prisstigning fra leverandøren - du beregner, hvad ændringen betyder og tjekker, hvornår den træder i kraft
 • sende information om ændringer ud til dine kolleger, fx vores opmålere
 • være i kontakt med vores tegnestuer og produktionsafdelinger i Danmark, som du supporterer ved behov
 • deltage i møder med supportchefen og indkøbschefen, hvor I drøfter alt fra leverandørændringer, udgåede varer og priser - her byder du ind med din indgående viden om regnearket mm.

 

Form din egen udvikling 

Alt efter dine kompetencer og ønsker, får du også rig mulighed for at præge din rolle og få nye opgaver på sigt.

"Du kan fx være med til at stå for processen, når vi skal til at videreudvikle vores rekvisitionssystem og gøre det mere brugervenligt," uddyber din kommende leder, supportchef Tommy Jensen.

 

Entreprenørånden hersker og tilliden er i fokus

Her er der heller ikke langt fra idé til handling. Derfor kan du hurtigt se dine gode idéer blive implementeret, og du vil allerede fra dag 1 mærke det drive, der holder vores ungdommelige kultur kørende.

Og så stoler vi på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider - så længe du bare når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

 

Detaljeorienteret talnørd med forstand på husbyggeri

 • Du har helt styr på Excel og er vild med at nørde tal.
 • Du er udadvendt og trives med en tværgående samarbejdsrolle, hvor du også kigger op fra regnearket.
 • Du har teknisk relevant baggrund fx som murer, tømrer, eller lignende - og gerne med en ingeniør- eller konstruktøruddannelse oveni.
 • Du har fokus på at optimere og samarbejde på tværs - hos dig er der ikke plads til fejl.
 • Du taler og skriver dansk.

 

Interesseret?

Kontakt supportchef Tommy Jensen på tlf. +45 40 58 58 90 eller via mail på tje@huscompagniet.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre flere grunde til, hvorfor du skal blive en del af os.

Hvis du kan se dig selv i rollen, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen. Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Tip en venDetaljer

Projekterende bygningskonstruktør

HillerødPubliceret 27. august 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du bygningskonstruktør - gerne med baggrund som murer eller tømrer? Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 11 lokationer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.   

"Personligt motiverer det mig, at vi er totalentreprenører, og at vi har ansvaret for alle arbejdsgrupper. Det er op til os at få det hele til at passe sammen - statikken, energien, ventilationen - og sørge for, at alt falder i hak. Det er en spændende proces, og det giver en stor tilfredsstillelse at vide, at vi gør drømmehuset virkeligt,"  udtaler projekteringslederen i Hillerød.

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. Dine opgaver er:

 • skitsering af huse
 • projektering og konstruktion i Autodesk Revit
 • udarbejdelse af byggeansøgninger
 • færdigprojektering
 • overlevering til opmåler.

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

Bygningskonstruktør, der brænder for projekteringsfasen

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør - gerne med baggrund som murer eller tømrer. Derudover forventer vi, at du:

 • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
 • er struktureret og god til at planlægge
 • kender til de gældende regler på området
 • er superbruger i Autodesk Revit
 • er kreativ med kendskab til arkitektur.

Da du har meget kontakt med kunderne, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded. Du er desuden kreativ og har et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via dette link:  

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projekteringsleder

Helene Eriksen på 88 62 34 43.

Tip en venDetaljer

Byggeleder

VirumPubliceret 27. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Byggeleder til kvalitetshuse på Sjælland

HusCompagniet A/S, Virum

 

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger for 5. år i træk?

Hos HusCompagniet får du en central stilling, hvor du er med til at skabe varig værdi for vores kunder. Vi bygger drømmehuse over hele Danmark, og vi kan garantere dig en spændende stilling, hvor du dagligt navigerer mellem mange forskellige interessenter.

 

Velkommen til HusCompagniet

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Og vi er i dag Danmarks største producent af typehuse og enfamiliehuse.

 

Du leder hele processen

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
 • er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft
 • sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet

 

Kolleger med faglig stolthed og et godt sammenhold

Du bliver en del af vores afdeling beliggende på Kongevejen i Virum og indgår i et team på 7 byggeledere. I har hver jeres byggeprojekter, men I sparrer og hjælper hinanden med de daglige udfordringer. Vi har en faglig stolthed og et helt specielt sammenhold. For os er holdpræstationen nemlig det vigtige.

 

Byggeleder med gennemslagskraft

I løbet af en arbejdsdag er du i kontakt med både leverandører, kunder og håndværkere etc., og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan navigere mellem mange forskellige aktører med forskellige interesser. Du har evnen til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver, og du kan bevare overblikket over de forskellige projekter.

 

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har en håndværksmæssig baggrund, eventuelt med en overbygning som bygningskonstruktør
 • er fortrolig med IT på brugerniveau
 • har kørekort.

 

Til gengæld tilbyder vi naturligvis en attraktiv løn, egen firmabil, pc og firmatelefon.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Jakob Ivarsen på tlf. +45 21 33 87 47.

 

Læs mere om os på https://www.huscompagniet.dk/.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.