Salgstrainee HusOnline, Ringsted

HusCompagniet Holding A/S Publiceret 18. juni 2024
Ansøgningsfrist 15. august 2024

Drømmer du om en salgskarriere? 

Så tilbyder HusCompagniet nu et job som salgstrainee.

På grund af et stigende aktivitetsniveau for vores digitale online platform HusOnline søger vi en salgstrainee til vores team på Sjælland. Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

I HusOnline har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem en online byggeproces, hvor vejen til deres nye hjem er både kortere, smartere, nemmere og billigere. 

Vi har sammensat et alsidigt husprogram med alle de moderne valg og løsninger, som 90% af kunderne efterspørger netop nu. Convenience er nøgleordet.

Som salgstrainee får du chancen for at guide og vejlede vores kunder fra start til slut via deres online bestilling. Kommunikation med kunderne vil være online møder, chat eller mails.

Der vil også være mulighed for at møde vores kunder i vores udstillingshuse hver søndag. Du kan forvente at skulle arbejde cirka to ud af tre søndage.

En stor del af jobbet vil være den indledende kundehåndtering/screening og opfølgning, så kunden placeres i den rigtige kunderejse og forløb. Nogle kunder sælger du selv til, andre henvises med kvalitet til vores kerneforretning. Det vigtigste i jobbet som salgstrainee er, at kunden skal føle sig velkommen og imødekommet fra første klik eller chat.

At bygge et hus er en kæmpe beslutning, men det er netop dig som kan hjælpe kunden til, at de kommer trygt i hus med få klik og får gjort deres boligdrømme til virkelighed.

En naturlig udvikling for en salgstrainee er på sigt at blive byggerådgiver i HusCompagniet men tidshorisonten vil variere efter den profil, som vi ansætter og vi fastsætter individuelle udviklingsmål.

Bliv en del af et succesfuldt hold
Du bliver en del af dygtige kollegaer som vil støtte dig i at blive den bedste salgstrainee. Vi er et stærkt team, og for os er det en livsstil at skabe drømmehuse.

Vi har højt til loftet og nyder at komme på arbejde hver dag. Vi værdsætter humor og godt humør i vores fleksible hverdag, hvor du selv planlægger din tid og nyder at møde kunderne ved arrangementer i vores udstillingshuse og ved onlinemøder m.v.

Der kan være mange indgange til jobbet som salgstrainee f.eks. er du nyuddannet fra et pengeinstitut eller måske du allerede har lidt erfaring som ejendomsmægler, bankrådgiver eller sælger hvor du f.eks. har hjulpet kunder med online købsprocesser.

Din personlighed er vigtig. Vi forventer derfor:

 • Du er udadvendt og god til at skabe og opbygge relationer via online medier
 • Du er serviceminded og imødekommende, da kundetilfredshed er et altafgørende parameter 
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt
 • Du god til at formulere dig skriftligt

Herudover forventer vi, at du har egen bil.

Tiltrædelse og attraktiv lønpakke

Tiltrædelse snarest muligt. 

Du vil blive en del af vores HusOnline salgstrainee hold og samtidig være tilknyttet vores kontor i Ringsted.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke som indeholder garantiløn, provision, pension og sundhedsforsikring.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler efter ansøgningsfristen.

Ansøgningsfrist er 15. august 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Peter Jakobsen på tlf.  30 32 19 69.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen - i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms & udstillingsbyer i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.

 

Tip en venDetaljer

Skitsearkitekt - barselsvikariat

HusCompagniet, Virum, HusCompagniet Holding A/SPubliceret 7. juni 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du arkitekt, og vil du gerne videreudvikle dig? 

 • Har du lyst til at blive en del af vores afdeling på Sjælland med kontor i Virum? 
 • Vil du have en vigtig rolle hos danskernes foretrukne husbyggerfirma? 
 • Og vil du spille en central rolle i skitseringen hos den største producent af huse i Danmark?

Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

"Her får du virkelig mulighed for at prøve kræfter med dit fag og tegne huse som er alt andet end standard huse. Vi tegner og bygger det ypperste inden for branchen og alt fra standardhuse til helt unikke strandvejsvillaer. Og så har vi et super godt sammenhold, hvor vi er drevet af at se resultaterne af vores arbejde i form af både standardhuse og unikke projekter," fortæller projekteringsleder Martin Jeppesen. 

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z
Som skitsearkitekt indgår du i et tæt samarbejde med vores byggerådgivere i salgsafdelingen og du deltager ofte i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. 

Dine opgaver er:

 • Skitsering i Autodesk Revit
 • Deltage i kundemøder

Sparring og gode kolleger
Du bliver en del af vores tegnestue som arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et meget engageret og socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

Tillid og glade kunder er i fokus
Vi er en god arbejdsplads med en positiv ånd - og vores vigtigste mål er glade og tilfredse kunder. Herudover stoler vi naturligvis på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider - så længe du når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

Erfaren kollega med ambitioner
Du har formentlig en baggrund som arkitekt eller bygningskonstruktør. Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende rolle. Vi sørger for grundig og kyndig oplæring i vores arbejdsgange og processor.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har erfaring med Revit og Office-pakke
 • Kan arbejde selvstændigt og varetage skitseopgaver
 • Er struktureret og god til at planlægge
 • Kender til de gældende regler på området
 • Er god til at være i tæt kontakt med kunderne
 • Har lyst til at være på en tegnestue og arbejde tæt sammen med vores salgsafdeling
 • Er kreativ med kendskab til arkitektur
 • Er god til at forstå en kundes behov og ønsker

Vil du med på holdet?
Har du spørgsmål til stillingen - eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores skitsearkitekt? Så kan du ringe til Martin Jeppesen på tlf.  88 62 30 40. 

Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1. oktober 2024 - 30. september 2025. 

Send din ansøgning og dit CV via linket

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi vil se frem til at modtage din ansøgning allerede i dag.

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen - i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms & udstillingsbyer i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.

Tip en venDetaljer

Projekteringsleder til visionære tegnestuer

HusCompagniet, Ringsted og Virum, HusCompagniet Holding A/SPubliceret 3. juni 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

Vi har travlt og søger en projekteringsleder til både vores kontor i Ringsted og en projekteringsleder til vores kontor i Virum der vil gå forrest og vise vejen for vores teams af dygtige projekterende tegnere.

Velkommen hos HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et skræddersyet hjem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige arkitekturer, huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Stort set alle vores byggerier er individuelle planløsninger og der findes ikke 2 ens huse.

Daglig ledelse og egne projekteringsopgaver

Du bliver en central del af HusCompagniets afdeling i Ringsted eller Virum. Her får du ansvaret for

tegnestuens i alt 7-10 medarbejdere, som primært har baggrunde som bygningskonstruktører eller arkitekter. Din opgave er at gå forrest og sikre en optimal planlægning af tegnestuens opgaver, og du indgår også selv i projekteringsopgaver på lige fod med dine medarbejdere.

Konkret betyder det, at du:

 • har det fulde personaleledelsesansvar, hvor du står for ansættelser og MUS m.m.
 • gennem planlægning sikre at du har det optimale flow af husene fra salg til byggestart
 • indgår i det projekterende arbejde fra skitseringen af huse og udarbejdelse af byggeansøgninger til færdigprojektering 
 • sikrer et godt samarbejde mellem salg, tegnestue og produktion for at optimere overdragelsesprocedurerne mellem afdelingerne
 • løbende kvalitetssikrer projekterne

Et tæt samarbejde med ledergruppen

Som en del af ledergruppen på Sjælland sparrer du tæt med afdelingsdirektøren, salgschefen og den tekniske chef om tegnestuens drift og udvikling. Derudover får du også et godt samarbejde med HusCompagniets øvrige projekteringsledere, som er fordelt på lokationer over hele Danmark.  

Samtidig får du muligheden for at sætte dit præg på, så vi sammen leverer den gode holdpræstation. Her er fart over feltet, og vi vil kunne følge med den stigende efterspørgsel på vores produkter. 

Vi brænder for at skabe drømmehuse.

Godt arbejdsmiljø

Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor du kan være dig selv, og hvor humor og godt humør er værdsat. Du vil hurtigt mærke, at vi er en social virksomhed, hvor vi kan lide at være sammen selvom vi har travlt.

Projekteringsleder med god energi

Der er flere indgange til denne stilling. Men vi ser gerne, at du har:

 • ledelseserfaring fra byggebranchen eller en naturlig interesse for ledelse
 • en uddannelse som bygningskonstruktør, arkitekt eller har en anden tilsvarende baggrund
 • erfaring med konstruktion i Revit
 • forståelse for kundetilfredshed og er en dygtig kommunikator, så vi sikrer et højt serviceniveau
 • forståelse for og kendskab til planlægning

Lyder det som noget for dig?

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV. Skriv gerne om du ønsker at søge stillingen i Ringsted eller Virum.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Søren Ravn på tlf. 51 15 64 14.

Om os

HusCompagniet bygger hvert år et stort antal huse sammen med vores kunder, og vi er med hele vejen - i rådgivning, projektering og byggeri.  Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms & udstillingsbyer i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper familier med at forvandle deres boligdrøm til drømmebolig. Vi hjælper også familier med at bygge drømmeboligen i Sverige, og med investorer udvikler vi skønne rækkehusområder til udlejning. Du bliver en del af et motiveret team, der sætter barren højt og har et godt sammenhold.

 

Tip en venDetaljer

Projekterende bygningskonstruktør

Virum eller Ringsted, HusCompagniet Holding A/SPubliceret 22. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du projekterende bygningskonstruktør, og vil du gerne videreudvikle dig? 

 • Har du lyst til at blive en del af vores afdeling på Sjælland med kontor i Virum eller Ringsted? 
 • Vil du have en vigtig rolle hos danskernes foretrukne husbyggerfirma? 
 • Og vil du spille en central rolle i projekteringen hos den største producent af huse i Danmark?

Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

"Her får du virkelig mulighed for at prøve kræfter med dit fag og tegne huse som er alt andet end standard huse. Vi tegner og bygger det ypperste inden for branchen og alt fra standardhuse og kælderprojekter til helt unikke strandvejsvillaer. Og så har vi et super godt sammenhold, hvor vi er drevet af at se resultaterne af vores arbejde i form af både standardhuse og unikke projekter," fortæller projekteringsleder Martin Jeppesen. 

Velkommen til HusCompagniet - Danmarks største producent af enfamiliehuse

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og vi er kendt for vores kvalitet og har altid kundetilfredsheden i fokus, hvilket også ses tydeligt på vores høje Trustpilot score.

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z
Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. 

Dine opgaver er:

 • projektering og konstruktion i Autodesk Revit
 • udarbejdelse af byggeansøgninger
 • færdigprojektering 
 • overlevering til opmåler og byggeleder.

Sparring og gode kolleger
Du bliver en del af tegnestuen, der består af 12 kolleger, som arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

Tillid og glade kunder er i fokus
Vi er en god arbejdsplads med en positiv ånd - og vores vigtigste mål er glade og tilfredse kunder. Herudover stoler vi naturligvis på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider - så længe du når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

Erfaren kollega med ambitioner
Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, men du kan også være arkitekt. Det er en fordel, hvis du også har en håndværksmæssig baggrund som f.eks. murer eller tømrer. Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende rolle. Men intet krav. Vi sørger for grundig og kyndig oplæring i vores arbejdsgange og processor.

Derudover forventer vi, at du:

 • har erfaring med Revit og Office-pakken
 • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
 • er struktureret og god til at planlægge
 • kender til de gældende regler på området
 • er struktureret og god til at være i tæt kontakt med kunderne

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen - eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores projekterende bygningskonstruktør? Så kan du kontakte projekteringsleder Martin Jeppesen på tlf. +45 88 62 30 40. 

Send din ansøgning og dit CV. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

Tip en venDetaljer

Byggeleder

Virum, HusCompagniet Holding A/SPubliceret 11. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Byggeleder til kvalitetshuse i Virum

HusCompagniet A/S, Virum

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark?

Hos HusCompagniet får du en central stilling, hvor du er med til at skabe varig værdi for vores kunder. Vi bygger drømmehuse over hele Danmark, og vi kan garantere dig en spændende stilling, hvor du dagligt navigerer mellem mange forskellige interessenter.

Velkommen til HusCompagniet

Hos HusCompagniet er et hus ikke bare et hus. Det er en livsinvestering. Vi tegner og bygger individuelt tilpassede drømmehuse, som opfylder vores kunders ønsker. Og det går godt. Og vi er i dag Danmarks største producent af enfamiliehuse.

Du leder hele processen

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
 • er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft
 • sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet

Kolleger med faglig stolthed og et godt sammenhold

Du indgår i et team på 7 byggeledere. I har hvert jeres byggeprojekter, men I sparrer og hjælper hinanden med de daglige udfordringer. Vi har en faglig stolthed og et helt specielt sammenhold. For os er holdpræstationen nemlig det vigtige.

Byggeleder med gennemslagskraft

I løbet af en arbejdsdag er du i kontakt med både leverandører, kunder og håndværkere etc., og derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og kan navigere mellem mange forskellige aktører med forskellige interesser. Du har evnen til at planlægge, gennemføre og afslutte opgaver, og du kan bevare overblikket over de forskellige projekter.

Derudover besidder du følgende kvalifikationer:

 • har en håndværksmæssig baggrund med en overbygning som bygningskonstruktør
 • er fortrolig med it på brugerniveau
 • har kørekort

Til gengæld tilbyder vi naturligvis en attraktiv løn, egen firmabil, pc og firmatelefon.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Thomas Christensen på tlf. +45 30 80 08 53.

Læs mere om os på https://www.huscompagniet.dk/.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Projekterende bygningskonstruktør

B2B, HusCompagniet Holding A/SPubliceret 17. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du erfaring med projektering og rækkehuse?

… Så bliv tegner i vores nye B2B-afdeling.

 

Her kan vi byde dig et spændende miljø, hvor ekspertisen fra Nordens største byggefirma mødes med startupstemning.

 

HusCompagniet - Danmarks største leverandør af enfamiliehuse

Hos HusCompagniet har vi 40 års erfaring i at levere drømmehuse til familier i hele Danmark. Faktisk er vi Danmarks største producent af parcelhuse med 16 afdelinger og showrooms spredt over hele landet. Og nu er vi i gang med at udvikle et nyt, spændende forretningsområde, som du får en central rolle i.

 

En helt ny afdeling

B2B-afdelingen projekterer, sælger og bygger rækkehuse i 1 plan, 1½ plan og 2 plan til blandt andet udlejere, boligforeninger, pensionskasser og professionelle investorer.

B2B afdelingen holder til i Virum.

 

Projektering fra A til Å

Som vores nye tegner får du ansvar for at projektere større og mindre rækkehusprojekter i 1, 1½ og 2 plan. Du får projekterne fra vores salgsafdeling og har ansvaret for at overlevere til opmåler og produktionsleder for endelig udførelse. Du indgår desuden i løbende dialog med byggeledelsen og håndværkerne på pladsen under byggeprocessen.

Dit arbejde vil bl.a. indebære:

 • projektarbejde, hvor du tegner og detailprojekterer.
 • myndighedsarbejde/-behandling, hvor du udarbejder ansøgninger til kommuner og andre myndigheder og bidrager med forståelse af og info om tegninger, de vil mere i dybden med.
 • løbende kontakt til aktuelle myndigheder efter godkendelse.
 • samarbejde med salg og produktion.

 

Kom med fra start og bliv hørt

Du skal søge denne stilling, hvis du vil have et arbejde med stor variation i opgaverne. Fordi det er dig, der har ansvaret for hele tegneprocessen, bliver det aldrig samlebåndsarbejde - du kommer hele vejen rundt i husene og får virkelig sat din erfaring i spil.

"Vi er lidt som en startup i en etableret virksomhed. Vi har DK’s største byggefirma i ryggen og friheden til at forme forretningsområdet. Så hvis du vil være med helt fra start og have mulighed for indflydelse, er det nu, du skal springe med, " fortæller direktør for B2B Søren Ravn.

 

Du er en erfaren projekterende og superbruger i Revit

Vi søger dig, der ikke kun bidrager med tegninger, men også visioner og engagement. Du motiveres af at forene kvalitet og effektivitet - og du kan se dig selv løfte ansvaret som den første projekterende i afdelingen.

 • Du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende.
 • Du har 3+ års erfaring fra en tegnestue.
 • Du har erfaring med rækkehusprojekter eller andre større byggerier og tilhørende bygningsreglementer.
 • Du er yderst hjemmevant i Revit.

 

Interesseret?

Kontakt Projektchef B2B Martin Søborg på tlf. +45 51 96 46 99, hvis du har spørgsmål eller vil høre flere grunde til, hvorfor du skal blive en del af os.

Hvis du kan se dig selv i rollen, så send ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så søg hellere i dag end i morgen.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.