Teamleder, Nathold

VTI Vinderup TræindustriPubliceret 4. maj 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

VTI VINDERUP TRÆINDUSTRI SØGER TEAMLEDER TIL NATHOLDSPRODUKTION

VIRKSOMHEDEN

VTI Vinderup Træindustri er etableret i 1976, og er i dag en af Europas største limtræsfabrikker. Møbellimtræ i fyrretræ er VTI´s oprindelige produkt, men der leveres også limtræsprodukter til vindues-, dør- og trappeindustrien, ligesom der tilbydes et bredt sortiment af DIY produkter til trælaster og byggemarkeder.

Der er pt. ansat omkring 120 medarbejdere, fordelt på 15 funktionærer og 105 timelønnede medarbejdere på tre skift i produktionen. Heraf er de 25 tilknyttet natholdet, fordelt på tre teams.

STILLINGEN

Med reference til produktionschefen søges en kompetent teamleder der har indgående erfaring med produktionsledelse og implementering af selvstyrende teams. VTI har i 2021 igangsat en bred kulturel forandringsproces i produktionen, hvor teamlederne i samarbejde med den øvrige ledelse er den primære drivkraft i at initiere forandringer.

I jobbet som teamleder får du et alsidig, spændende og udfordrende "hands on" job, hvor du størstedelen af arbejdstiden indgår i, og arbejder tæt sammen med, medarbejderne i dine teams. Herved er du kontinuerligt i tæt dialog med dine medarbejdere, hvilket skaber optimale forhold for god sparring, samarbejdet styrkes, optimeringer initieres og produktionseffektiviteten øges.

Der er tale om en 5 dages uge med en arbejdstid fra søndag aften kl. 22.00 til 06.35 og mandag til torsdag aften fra kl. 23.30 til 06.35.  En del af introduktionen til jobbet og virksomheden vil ske i dagtimerne, ligesom du løbende i dagtimerne vil skulle deltage i diverse informations- og koordineringsmøder.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke begrænset til eller prioriteret, være at: 

 • Fortsætte implementeringen og udviklingen af teamkulturen
 • Drifts- og ledelsesmæssigt ansvar for produktionslinjerne 
 • Sikre overholdelse af kvalitetsnormer, produktionsplaner og produktionsmål
 • Vise vejen for dine teams - gå forrest, skabe overblik og retning
 • Kompetenceudvikle medarbejderne og procesudvikle mod det bedst mulige. 
 • Sikre overholdelse af gældende arbejdsmiljø- og miljølovgivning

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangfoldig, men det vil være en fordel, hvis du har en baggrund i træindustrien, f.eks. som produktionsteknolog, trætekniker, maskintekniker eller lignende.

Du har maskinteknisk indsigt og erfaring og vigtig er det, at du kan dokumentere produktionsmæssig ledelseserfaring med personaleansvar.

Du har IT kundskaber på minimum udvidet brugerniveau, da der forekommer almen registrering og opfølgning af produktions- og medarbejderdata. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er den ambitiøse leder, der leder dine medarbejdere ved at være synlig og kommunikativ i produktionen, og du eksekverer de ledelsesmæssige beslutninger på en tillidsfuld, empatisk men samtidig konsekvent måde. 

Som leder er du robust, og du udstråler en naturlig autoritet. Du fremstår ekstrovert og ikke mindst brænder du for teamledelse. Via din faglighed, dit lederskab, dit engagement, dit gode humør og din samarbejdsevne får du dit team med dig, og I når sammen jeres mål.

I din tilgang til jobbet anlægger du en udadvendt, proaktiv og nysgerrig attitude på dine omgivelser. Du evner at tage selvstændige og at implementere fælles ledelsesmæssige beslutninger, og underkender aldrig betydningen af at resultater skabes sammen med dine medarbejdere.

Du er fleksibel og planlægger selv din indsats. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig den naturlige teamplayer.

VTI VINDERUP TRÆINDUSTRI TILBYDER

Du får en grundig oplæringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et væsentligt aktiv i en spændende ledelsesmæssig og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide værdier og med stærke vækstambitioner. Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer. Bl.a. er der en god pensionsordning med tilknyttet sundhedsforsikring. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen.

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til VTI Vinderup Træindustri A/S generelt, bedes du derfor kontakte Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: mm@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Bygningskonstruktør

HPH Totalbyg A/SPubliceret 12. april 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KONSTRUKTØR TIL BYGNINGSPROJEKTERING

HPH Totalbyg A/S i Hinnerup ved Aarhus er en velrenommeret byggevirksomhed, der i disse år oplever en markant vækst. Udover HPH Totalbyg A/S består koncernen også af Dansk halbyggeri A/S samt HPH Detail- og boligbyg A/S. Vi har egen projekteringsafdeling, hvor vi varetager indledende skitseforslag, salgsmateriale, myndighedsbehandling og produktionstegninger. HPH Totalbyg A/S udfører alle typer opgaver indenfor hal - og industribyggeri. Opgaverne udføres primært i totalentreprise. Vi beskæftiger pt. ca. 115 medarbejdere med egenproduktion indenfor jord/kloak-, beton-, tømrer-, VVS- og ventilationsafdeling. Udover egenproduktionen udliciteres en del underentrepriser til dygtige samarbejdspartnere.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Som vores nye projekttegnerkollega bliver det din opgave at udarbejde et højkvalitets tegningsmateriale, der overholder vores interne standarder og retningslinjer, og som underleverandører og egne håndværkere direkte kan arbejde ud fra. Mere konkret kommer du til at arbejde koncentreret med detailprojektering af solgte byggesager. Her er det dig, der med dit øje for detaljen og omhyggelige tilgang til opgaven:

 • optimerer projektet byggeteknisk
 • sparrer og afklarer løsninger med ingeniør, leverandører og HPH´s projektledere
 • styrer projekteringsforløbet og sikrer fremdrift
 • følger op på e-mails og aftaler
 • bidrager til udvikling af vores tegnestandarder i Revit.

 FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige tilgang til stillingen er i form af en byggehåndværksmæssig uddannelse, suppleret med bygningskonstruktøruddannelsen og/eller bygningsingeniørstudiet. Du har et godt kendskab til bygningsreglementet, og det er væsentligt for os, at du har nogle års erfaring på området, da vi forventer en hurtig indføring i virksomheden og jobbet. Du taler og skriver perfekt dansk, og er fortrolig med at kommunikere bredt til dine interessenter i dagligdagen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder. 

HPH TOTALBYG A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor tingene siges lige ud. Din gagepakke sammensættes på et attraktivt niveau i forhold til dine kvalifikationer.  

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til HPH Totalbyg A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.