Projektleder til Erhvervsbyg

IBG Erhvervsbyg A/SPubliceret 2. marts 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

PROJEKTLEDER TIL IBG ERHVERVSBYG 

Da vi har forrygende travlt, har vi brug for endnu en projektleder til IBG Erhvervsbyg. Du får ansvaret for projektledelsen på spændende byggeprojekter primært i Jylland. 

Som vores nye projektleder står du for dine egne byggesager fra start til slut og er ofte involveret i hele processen omkring projektet - fra kalkulation og salg over projektering, planlægning og projektstyring til afslutning og aflevering af opgaven.

Du får en meget selvstændig rolle og løfter ansvaret for projekternes gennemførelse, økonomi og kvalitetsmål i tæt samarbejde med afdelingslederen.

VI SER DET SOM EN SUCCES, NÅR VORES PROJEKTLEDERE LYKKES MED AT:

 • skabe tilfredse kunder der anbefaler os til andre
 • bevare overblikket over økonomi, planlægning og processer, selv når det går stærkt
 • tage ansvar for projekterne, hvor du er synlig og agerer professionelt
 • have et godt købmandskab og gide forhandlingsevner
 • sikre kvalitet og sikkerhed samt dokumentation i vores kvalitetssikringssystem ajour
 • etablere gode relationer til dine kolleger i hele IBG´s organisation. Vi lægger meget vægt på et godt, sjovt og udviklende arbejdsmiljø hvor der er plads til nye idéer og udvikling

Du vil i meget høj grad være med til at præge udviklingen i IBG Erhvervsbyg, og du får stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver. Vi vægter faglig og personlig udvikling højt, og du vil opleve, at du får stor mulighed for at blive udfordret.

Ansvaret er dit fra dag et. Du planlægger selv din tid, og du får mulighed for at sætte dine ideer i spil.

HVEM ER DU, OG HVAD HAR DU MED I BAGAGEN?

Du er sikkert uddannet bygningskonstruktør og har minimum 2-4 års erfaring med projektledelse/byggeledelse indenfor byggebranchen. Du er en udadvendt person med god sans for planlægning, og et godt indblik i, hvad det vil sige at drive gode projekter.

Vi forstiller os, at du har bopæl i Midtjylland og trives med at arbejde både på byggepladser, på kontoret i Lemvig og på din hjemmearbejdsplads.

Dine kommunikationsevner er i top og du kan begå dig på alle niveauer. Med dit gode humør, samarbejder du ubesværet med både kunder og kolleger. Du forstår at sætte retningen for dem omkring dig, og har en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne.

DU BLIVER EN DEL AF…

IBG Erhvervsbyg er er en del af IB G Jensen A/S.

Vi udfører byggerier i hoved- og totalentreprise i hele landet, primært erhvervsbyggerier, skoler og idrætshaller. Vi skaber fremtidens erhvervsbyggeri og stræber altid efter at levere et produkt i høj kvalitet og have tilfredse kunder. Vi har hovedkontor i Lemvig og et satellitkontor i Køge.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

Vi lægger stor vægt på, at du kan efterleve vores værdier i hverdagen: Ærlighed og Ordentlighed.

Et ord er et ord og det står vi ved. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere kan regne med os, og vi opfører os ordentligt!

ANSØGNING

Lyder det som noget for dig, så ser vi frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til IBG Erhvervsbyg generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk

 

Tip en venDetaljer

Produktionsleder

MIFApladen A/SPubliceret 18. februar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

MIFAPLADEN A/S SØGER PRODUKTIONSTLEDER

MIFApladen i Vinderup er et produktionsselskab under MIFA Gruppen, der bl.a. også ejer VTI Vinderup Træindustri og NORTO. MIFApladen producerer et stort udvalg af massive og eksklusive træbordplader, snedkerkøkkener, træmøbler og diverse køkkentilbehør, som individuelt tilpasses efter kundernes ønsker. Produkterne sælges via egen webshop, og der er effektiv levering via egen distribution. Ca. 20% af afsætningen er til erhvervskunder. MIFApladens motto er: "Til alle os der elsker træ".

MIFApladen og NORTO oplever en større og større efterspørgsel efter sine produkter, og der spottes et øget potentiale for sublimt kundetilpasset håndværk og bæredygtige produkter i fremtiden.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor dyder som ordentlighed, trivsel og samarbejde er gennemgående.    

STILLINGEN

Med reference til MIFApladens adm. direktør får du ledelsesansvaret for produktionen, herunder er du garanten for, og bindeleddet i, det tværgående samarbejde mellem produktion, ordrebehandling og salg. Du planlægger og tilrettelægger således den daglige produktion i tæt samarbejde med dine kolleger.   

Der er pt. ansat 5 medarbejdere i produktionen, hertil 1 chauffør. Der produceres i øjeblikket udelukkende på dagskift, men for at følge med efterspørgslen skal der igangsættes aftenskift hurtigst muligt. Derfor vil der på kort sigt tiltræde yderligere medarbejdere inden for dit ansvarsområde.

Stillingen og dens ansvarsområde medfører naturligt en stor indflydelse på dine kollegers og medarbejders motivation. Derfor understøtter du sammenholdet på tværs i virksomheden, og ikke mindst er det vigtigt for dig, at de opnåede resultater realiseres i lyset af en fællesskabsfølelse.  

Du er ansvarlig og proaktiv i implementeringen af løbende forbedringer, og din ledelsesstil er engagerende, så alle dine kolleger yderligere får styrket arbejdsglæden som følge af kontinuerlige optimeringer og et heraf forbedret procesoutput.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Du ansættes på dagsskiftet, men får jf. ovenfor også ansvaret for aftenskiftet.

I din tilgang til jobbet anlægger du en åben og videbegærlig attitude på dine omgivelser. Du coacher dit personale, ansætter og afskediger, afholder medarbejderudviklings­samtaler og varetager alle øvrige ledelsesopgaver i relation til produktionen.

Alt efter behov deltager og hjælper du i produktionen med diverse produktions-, vedligeholdelses- og forsendelsesopgaver. 

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en grunduddannelse i træindustrien, gerne suppleret med en overbygning som f.eks. produktionsteknolog eller lignende. Har du dokumenteret ledelseserfaring er det et plus. Du behersker MS Office pakken.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er er vant til at arbejde selvstændigt men erkender betydningen af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt og fleksibel indstilling. Det forventes at du af natur er robust, har gennemslagskraft og samtidig er en god kommunikator der ser værdien i en god tværgående sparring med virksomhedens øvrige funktioner. Det er vigtigt for dig, at håndværket er i orden, så kunderne kommer igen.   

MIFAPLADEN A/S TILBYDER

Du får en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder, gode og velfunderede værdier og med stærke vækstambitioner.

Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til MIFApladen A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Intern sælger

MIFApladen A/SPubliceret 18. februar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

MIFAPLADEN A/S SØGER INTERN SÆLGER

MIFApladen i Vinderup er et produktionsselskab under MIFA Gruppen, der bl.a. også ejer VTI Vinderup Træindustri og NORTO. MIFApladen producerer et stort udvalg af massive og eksklusive snedkerkøkkener, træbordplader, træmøbler og diverse køkkentilbehør, som individuelt tilpasses efter kundernes ønsker. Produkterne sælges via egen webshop, og der er effektiv levering via egen distribution. Ca. 20% af afsætningen er til erhvervskunder. MIFApladens motto er: "Til alle os der elsker træ".

MIFApladen oplever en større og større efterspørgsel efter sine produkter, og der spottes et øget potentiale for sublimt kundetilpasset håndværk og bæredygtige produkter i fremtiden.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ord til handling, og hvor dyder som ordentlighed, trivsel og samarbejde er gennemgående.    

STILLINGEN

Med reference til MIFApladens adm. direktør er det dig der fra kontoret i Vinderup håndterer den første kundekontakt. Du er således virksomhedens "single point of contact" på salget. Ud over at modtage og håndtere ordrer fra kunder der selv har henvendt sig, anlægger du også en proaktiv og opsøgende tilgang til at skaffe nye kunder, bl.a. via onlineressourcer og heraf tilgængelig information, eksempelvis fra web-salget.  

Med din position er du ligeledes garanten for den tværgående kommunikation i virksomheden omkring kundens behov og forventninger, det gode interne samarbejde og sidst men ikke mindst planlægningen med produktion og forsendelse.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Din primære opgave bliver salg af køkkener, komponenter og tilbehør hertil, samt andre specialopgaver.

Du afdækker, rådgiver og afstemmer kundens behov og forventninger, og du tegner køkkenet og alle delkomponenternes produktionstegninger, så de er klar til produktion. Det samme gælder for andre specialopgaver.

Det er således dig der "holder kunden i hånden" gennem alle ordrebehandlingens faser, og du følger naturligvis op på projektet og kundens tilfredshed, efter leveringen har fundet sted.

Som en naturlig del af salget ligger indkøbsforberedelsen af bl.a. forbrugsmaterialer, samt indkøbet heraf.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangfoldig, f.eks. inden for dekoration, teknisk design eller lignende. Du har indgående tegningsforståelse og besidder en udpræget sans for detaljen. Samtidig har du en god teknisk forståelse, gerne fra træindustrien. 

Du er superbruger i AutoCAD og behersker MS Office - herunder gerne ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du ved hvad sublim kundeservice betyder for virksomhedens succes.

Du har en udsøgt æstetisk sans og har overblikket, der underbygger dine innovative løsningsforslag i kunderådgivningen.

I din tilgang til jobbet anlægger du en udadvendt, proaktiv og nysgerrig attitude på dine omgivelser.

Du er er vant til at arbejde selvstændigt men erkender betydningen af at skabe resultater sammen med og gennem andre. Du er fleksibel og planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk, og er samtidig en god teamplayer.

MIFAPLADEN A/S TILBYDER

Du får en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden og dens kultur at kende. Du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder, gode og velfunderede værdier og med stærke vækstambitioner.

Lønpakken forhandles individuelt på et niveau, der matcher dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til MIFApladen A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Projektleder til Erhvervsbyg

Kjargaard Byg A/SPubliceret 8. februar 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KJARGAARD BYG A/S SØGER PROJEKTLEDER TIL ERHVERVSBYGGERI

Kjargaard Byg A/S udspringer oprindelig af landbrugssektoren og produktionsbyggerier og -anlæg hertil.

Igennem de senere år er forespørgsler og heraf følgende byggeaktiviteter indenfor erhvervsbyggerisegmentet dog vokset støt. Selskabet er solidt, og råder over en kompetent egenproduktion. Herudover samarbejdes der efter behov med en række dygtige underleverandører.

For yderligere at styrke erhvervssegment søger Kjargaard Byg A/S en kompetent Projektleder, der kan og vil være et aktiv på rejsen i denne fase af virksomhedens udvikling.      

STILLINGEN

Med reference til Projektdirektøren får du ansvaret for at styre erhvervsbyggeriprojekterne i hoved-, fag- og totalentreprise. Det er væsentligt, at du fagligt og erfaringsmæssigt formår at spænde bredt i din tilgang til opgaveløsningen, da der arbejdes med entrepriseopgaver fra simpelt grundskitseniveau til mere komplekse projekter.  

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

I din tilgang anlægger du en merkantil vinkel på projektlederfunktionen, da du forventes at være med helt i front, fra den første og indledende kontakt til bygherren og til byggeriet overdrages til kunden. Når projektet er solgt, er det herefter dig der sikrer byggeledelsen, projektstyringen og kontakten til bygherren, ligesom du er ansvarlig for tidsplaner og økonomistyringen.

Du leder byggemøderne, underentreprenørerne og egenproduktion på pladsen, samt sikrer at byggematerialerne altid er tilgængelige efter behov. Du er garanten for sikkerheden på byggeriet og udfører den løbende kvalitetssikring så opgaverne løses rigtigt første gang. Dit succeskriterie er opfyldt, når både kunden og Kjargaard Byg A/S er tilfredse med projektet.

FAGLIGE/IT KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en byggehåndværksmæssig uddannelse, og at du har suppleret denne med en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har indgående erfaring med projektleder­funktionen, herunder gerne kalkulations- og tilbudsberegning i entreprenørbranchen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er er vant til at arbejde selvstændigt, trives med frihed under ansvar og du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk i din projektledelse, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, nysgerrig og videbegærlig attitude. Vi forventer at du af natur er robust, har gennemslagskraft og samtidig en god kommunikator med fokus på samarbejde. Det er vigtigt for dig, at håndværket er i orden, så kunderne kommer igen.   

KJARGAARD BYG TILBYDER

Du får tid til en grundig indkøringsperiode med plads til at lære virksomheden at kende, og du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder og med vækstambitioner. Du bliver en del af en virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der matcher dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Kjargaard Byg A/S generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Salgschef til Erhvervsbyg

Kjargaard Byg A/SPubliceret 17. december 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KJARGAARD BYG A/S SØGER SALGSCHEF TIL ERHVERVSBYGGERI

Har du fundamentet i orden, og er du klar til yderligere at bygge oven på din karriere? Som Kjargaard Bygs salgschef vil du indgå i selskabets ledergruppe med reference til adm. direktør. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for medejerskab.  Kjargaard Byg A/S udspringer oprindelig af landbrugssektoren og produktionsbyggerier og -anlæg hertil. Igennem de senere år er aktiviteterne indenfor industri- og erhvervsbyggerisegmentet dog øget betragteligt. Selskabet er solidt, og råder over en kompetent egenproduktion. Herudover samarbejdes der efter behov med en række dygtige underleverandører.

For yderligere at styrke erhvervssegment søger vi nu en ambitiøs og branchevant salgschef, der kan og vil stå i spidsen for næste fase i virksomhedens udvikling       

STILLINGEN

Du får ansvaret for at videreudvikle salgsfunktionen inden for Erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise. Det er væsentligt, at du formår at spænde bredt i din tilgang til opgaveløsningen, da der arbejdes med opgaver fra simpelt grundskitseniveau til mere komplekse projekter.     

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine primære opgaver vil herudover i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:

 • Opsøgende projektsalg i Erhvervssegmentet
 • Tilbudsbehandling og totalentrepriseberegninger
 • Projektdesign i samarbejde med bygherrer og tegnestuen
 • Projektgranskning så der realisere optimale og kosteffektive byggeløsninger
 • Totalansvar for tilbudsopgaven fra idé til kontrakt indgåelse
 • Mængdeudtag og prissætning iht. standardkalkulation
 • Udarbejdelse af kontraktgrundlag iht. Kjargaards standarder

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en solid byggefaglig grunduddannelse og indsigt suppleret med en videregående uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller tilsvarende. Du har indgående erfaring med byggeprojektøkonomi, -salg og -ledelse, herunder kalkulations- og tilbudsberegning i entreprenørbranchen.  

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er er vant til at arbejde selvstændigt, og du planlægger selv din dag. Du er struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, nysgerrig og videbegærlig attitude. Vi forventer at du af natur er robust og en god kommunikator, og ikke mindst at du bekender dig til, at en aftale er en aftale.

KJARGAARD BYG TILBYDER

Du får en grundig oplæringsperiode, og du bliver et vigtigt aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en virksomhed med solide rødder og med vækstambitioner. Gagepakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der matcher dine kvalifikationer. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Kjargaard Byg A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.   

Tip en venDetaljer

Serviceteknikere

Sølvsten Biler A/SPubliceret 14. december 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

TO SERVICETEKNIKERE TIL SØLVSTEN BILER A/S

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner ŠKODA, SEAT og CUPRA.  Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. 

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Har du hænderne skruet ordentligt på, og kunne du tænke dig at have et job i en travl hverdag med vores fire stærke brands Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner ŠKODA, SEAT og CUPRA, så er det måske lige dig, vi mangler til vores serviceteam. I vores servicecenter er der høj fokus på kvalitet, kunde- og medarbejdertilfredshed. Dine arbejdsopgaver vil primært være reparation, fejlfinding og service. 

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER

Du er uddannet automekaniker, er teknisk velfunderet og har flere års erfaring. Du har gode IT-kundskaber, og det er en klar fordel, hvis du har mærkekendskab og måske endda kendskab til mærkernes fabrikssystemer og udstyr. Det er en selvfølge, at du har kørekort til minimum personbil.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj kvalitetssans. Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Du fremstår velformuleret og kan gennemføre en god faglig dialog med kunden. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder. 

SØLVSTEN BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne servicecenter med det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau iht. dine kvalifikationer. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.  Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.   Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.   

Tip en venDetaljer

Karosseritekniker

Sølvsten Biler A/SPubliceret 14. december 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

KAROSSERITEKNIKER TIL SØLVSTEN BILER A/S

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner ŠKODA, SEAT og CUPRA.  Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. 

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Har du hænderne skruet ordentligt på, og kunne du tænke dig at have et job i en travl hverdag med vores fire stærke brands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner ŠKODA, SEAT og CUPRA, så er det måske lige dig, vi mangler til vores skadecenter team. I vores skadecenter er der høj fokus på kvalitet, kunde- og medarbejdertilfredshed. Dine arbejdsopgaver vil primært være reparation og genopbygning af havarerede biler og taksering af skader. 

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER

Du er formentlig uddannet karosseritekniker, eller har autodidakt og dokumenteret erfaring på karosseriområdet. Du har god erfaring fra autobranchen, har gode IT-kundskaber og det er en klar fordel, hvis du har mærkekendskab. Det er en selvfølge, at du har kørekort til minimum personbil.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj kvalitetssans. Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder. 

SØLVSTEN BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne skadescenter med det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau iht. dine kvalifikationer. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.  Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.   Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.