Finance Manager/CFO

Anonym, lemo-recruitment ApSPubliceret 26. august 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

FINANCE MANAGER/CFO

lemo-recruitment ApS søger Finance Manager/CFO for anonym kunde.

VIRKSOMHEDEN OG JOBBET

Virksomheden er beliggende i det midtjyske, og søger en "hands-on" Finance Manager/CFO til at styrke den Nordiske økonomifunktion.

Produktpaletten er på et højt teknisk niveau, og virksomheden er det danske datterselskab i en multinational koncern, som er en førende aktør inden for sit felt.

Du vil agere sparringspartner og ledelsesmæssig substitut for CEO i dennes fravær, og du bliver en vigtig nøgleperson i den danske ledergruppe. 

Din primære opgave vil være at skabe struktur og synergi i økonomifunktionens processer, hvorfor du også er direkte involveret i de daglige opgaver. 

Vi leder efter en økonomiprofil, som har solid erfaring med regulær bogføring, budgetudarbejdelse og økonomirapportering, periodiseringer, momsregnskab, forberedelse til års luk, leasingaftaler, revisor- og bankkontakt osv. 

Din formelle uddannelse er sikkert cand.oecon, cand.merc., HDR, eller måske er du i dag revisor og ønsker at prøve kræfter med den "anden side af bordet".

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringsprocessen håndteres fortroligt af lemo-recruitment ApS.

Er du nysgerrig på denne meget spændende mulighed, og ser du et muligt match imellem dine personlige jobønsker og stillingens krav, så kontakt os og lad os starte dialogen.

Henvendelser vedrørende stillingen rettes til lemo-recruitment ApS, Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776 eller mail mm@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da der vægtes diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk, at der ønskes tiltrædelse hurtigst muligt.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Tip en venDetaljer

Salgskonsulent

Interlink A/S, lemo-recruitment ApSPubliceret 3. maj 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Salgskonsulent til INTERLINK A/S

Som salgskonsulent hos INTERLINK A/S bliver du en vigtig spiller på holdet, som skal lykkedes med at udvikle og vækste vores forretning. Såvel gennem nye kunder som produkter. Ambitionerne er høje, men vi mangler en spiller eller to til at gennemføre planerne. Dine primære opgaver som salgskonsulent, bliver at sælge vores produkter både til eksisterende og nye kunder. Stillingen omfatter også løbende udvikling af vores produktkatalog, så vi fortsat kan være på forkant med markedets behov. 

Konkrete opgaver:

 • Skabe og etablere kontakt med nye kunder, samt vedligeholdelse af eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Daglig kommunikation og kundeopfølgning
 • I samarbejdet med resten af holdet og vores produktionsselskaber, skal du sikre at produkterne imødekommer kundernes og markedets krav

Du vil indgå i det eksisterende hold af kompetente kolleger, som elsker en travl hverdag og hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Din baggrund er ikke det vigtigste, men du brænder for salget og får energi af at tale med kunder. Du har en god forståelse for tegninger, beregninger og er stærk kommunikativ, så budskabet kan formidles enkelt til kunderne. Du har sandsynligvis nogle års erfaring inden for salg. 

Dine kvalifikationer:

 • Imødekommende, proaktiv og opsøgende
 • Troværdig og formår at skabe relationer der bygger på tillid
 • Teamplayer, der kan se en styrke i det interne samarbejde
 • Selvstarter og selvstændig
 • Struktureret og vedholdende
 • Fleksibel og nytænkende
 • Kan formidle tekniske stof både i skrift og tale på dansk og engelsk

 

Din fremtidige arbejdsplads:

INTERLINK A/S har siden 1986 været en international spiller inden for salg og produktion af tekniske dele til industrien og rederier med hovedkontor i Ringkøbing. INTERLINK A/S er en handels- og Ingeniørvirksomhed, vi udvikler ordrespecifikke løsninger, til motorer, produktionsanlæg mv. Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed både i vores rådgivning, vores produkter og kundesamarbejdet. Disse værdier skal du derfor også besidde. 

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte, Jeppe Kannevorff på telefon 22 85 77 02 eller mail: jdk@interlink-marine.com 

 

Vi afholder samtaler løbende med henblik på tiltrædelse snarest.

Tip en venDetaljer

Elektriker

Arne Hald A/S, lemo-recruitment ApSPubliceret 19. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

FOR ARNE HALD A/S I HOLSTEBRO SØGES DET UMULIGE.......

Er du noget så sjældent som elektriker, og er du klar på noget nyt?

Nej, det tænkte vi nok - men for det tilfælde, at du er nysgerrig anlagt, bør du alligevel lige læse, hvorfor et jobskifte kunne være værd at overveje. Altså på sigt - for vi ved udmærket godt, at du kan vælge og vrage med den uddannelse, du har på hånden.

I stillingen hos Arne Hald får du masser af afveksling.

Om formiddagen klarer du en simpel opgave i et villakvarter, mens du om eftermiddagen får din sag for hos en større industrikunde.

Du er et ordentligt menneske og meget dygtig. Alle kunder er vilde med dig, og derfor stoler de så meget på dig hos Arne Hald, at du nærmest kan få det, som du vil.

Hos Arne Hald kan din arbejdstid tilrettelægges meget ’familievenligt’, hvis du fx har børn, der skal bringes og hentes på bestemt tid. Faktisk er der hos Arne Hald virkelig tale om frihed under ansvar.

Ikke så meget snik-snak der - og ikke nok med det…

Skulle du fagligt ’ramme muren’, er der altid forstærkninger at trække på. (Det er klart med p.t. halvtreds medarbejdere). Og hos Arne Hald er de helt med på at sende dig på kursus, hvis du vil, og når det behøves.

Ja, måske har du endda ambitioner om at skifte til en af de andre funktioner hos Arne Hald, og den drøm kan også blive virkelig.

Hos Arne Hald er de meget mere nytænkende, end man skulle tro om en virksomhed, der har eksisteret siden 1950. De gode folk bag virksomheden mener selv, at det netop er hemmeligheden bag de mange år i branchen.

For at nævne bare lidt om deres bredde er virksomheden fx rådgivende og udførende (dimensionering, opsætning og service) indenfor ABA, ABV, AVA, ABDL, AIA, TVO og ADK.

Vil du vide endnu mere?

Selvfølgelig kan du ’google’ og læse mere om Arne Hald. Du må bare være forberedt på, at de er bedre til el-tekniske opgaver end til markedsføring. Derfor har de hyret os.

Ring eller skriv endelig til os hos lemo-recruitment ApS, Morten Madsen, på tlf. +45 2176 0776 eller mail: mm@lemo-recruitment.dk.

Vi er klar til at oplyse dig om alt det, der står imellem linjerne.

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.