printshare

Senior Projektleder

KILDE A/S Automation, lemo-recruitment ApSPubliceret 27. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

For KILDE A/S Automation i Skive søges en Senior Projektleder

KILDE A/S Automation er en visionær og fremtidsorienteret virksomhed, og er udviklingspartner, producerende og rådgivende indenfor avanceret maskinteknologi til nogle af markedets helt store aktører.

KILDE A/S Automation har et internationalt format med ’best practice’ i fokus. 

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere, heraf omkring 50 i produktionen. Medarbejderne "lever" et stærkt værdisæt, baseret på innovation, cirkulær økonomi og klimaaftryk, og har en ambition om at være den bedste arbejdsplads med frie og trygge rammer, understøttet af et højt kompetenceniveau og en stærk holdånd.

Til positionen som den nye Senior Projektleder må du gerne have en teknisk baggrund som f.eks.  produktionsteknolog, maskinmester eller lignende.

Hvert eneste kundeprojekt er individuelt og unikt mht. anvendt teknologi og omfang, og du kan derfor se frem til en spændende og afvekslende hverdag. Selvfølgelig under attraktive løn- og ansættelsesvilkår og i et godt arbejdsmiljø, som alle i virksomheden gør sig umage for.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er der stor sandsynlighed for, at dette job kan blive lidt af et drømmejob.

Dig som Senior Projektleder

Som Senior Projektleder er du ansvarsbevidst med en veludviklet sans for de små detaljer uden at miste hverken overblik eller respekt for deadlines.

Du er struktureret i din tilgang til opgaverne og du motiveres af dynamikken i samspillet mellem mennesker og teknik. Vigtigst er det, at du kan drive projekter i samspil med de mange forskellige interessenter, der er i projekterne.

Det vil således være en fordel, hvis du har erfaring fra automationsbranchen og/eller projektledelse på certificeret niveau, men det er ikke et krav.

Du kommer til at indgå i et team af i alt syv projektledere, med hvem du styrer opgaverne fra de er solgt, til de er godkendt hos kunderne.

Skal alt dette lykkes overbevisende, er følgende egenskaber blandt de allervigtigste:

  • Du er løsningsorienteret og kan omsætte ny viden i praksis
  • Du har gode kommunikations- og sprogkundskaber i skrift og tale (dansk og engelsk)
  • Du kan begå dig på tværs internt og eksternt
  • Du har en proaktiv tilgang til enhver opgave

Fristet? Er du nysgerrig på denne spændende mulighed, så tag kontakt til Morten Madsen fra lemo-recruitment ApS på tlf. +45 2176 0776 eller mail mm@lemo-recruitment.dk for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk, at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholdes samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

 

Tip en venAndre stillinger