Salgsbackup til ŠKODA, SEAT & CUPRA

Sølvsten Biler A/SPubliceret 14. december 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

SALGSBACKUP TIL SØLVSTEN BILER A/S

Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner ŠKODA, SEAT og CUPRA.  Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør.

Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. 

Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Du er administratoren og praktikeren der dækker opgaverne af omkring vores dygtige salgsrådgivere. For vores brands ŠKODA, SEAT og CUPRA understøtter du salgsprocessen og sikrer en professionel og serviceorienteret kundehåndtering i første møde med kunden. Du brænder for god kundeservice og salg, og det er således dig der varetager den indledende behovsafdækning, indtil en salgsrådgiver kan tage over på salgsprocessen.

Herudover er opgaverne:

- Gennemgang af bilen/udstyr etc. ved afleveringsforretningen med kunden

- Proaktiv og opfølgende kommunikation med kunden for at sikre kundetilfredshed, herunder mulighed for mersalg af tilbehør og fencingprodukter

- Deltagelse i weekendbemanding, åben hus arrangementer og eksterne udstillinger

- Være behjælpelig ved prøvekørsel

- Diverse ad-hoc opgaver      

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige tilgang til stillingen kan være bred. Vigtigst er det, at du er bilinteresseret og hurtigt formår at tilegne dig viden og produktkendskab omkring vores brands. Du er erfaren bruger af IT, og du har flair for digital kundebetjening, så du via online kommunikation, chats og video håndterer kundeleads og bidrager til vores digitale tilstedeværelse på diverse sociale medier. Det er en selvfølge, at du har kørekort til minimum personbil.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder selvstændigt, struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder. 

SØLVSTEN BILER A/S TILBYDER

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men fagligt professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du kommer til at arbejde i et topmoderne bilhus, der har det nyeste udstyr og den mest avancerede teknologi på området. Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau iht. dine kvalifikationer. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling med optimale rammer for at påvirke og skabe de bedste kundeoplevelser. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Sølvsten Biler A/S generelt, bedes du kontakte lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail morten@lemo-recruitment.dk

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.  Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.   Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

 

Tip en venAndre stillinger