Elkonstruktør/projektleder til automationsprojekter

Holtec, Sønderborg, Pay-Back specialist rekruttering ApS

På vegne af Holtec i Sønderborg søger vi en projektleder (automation/elkonstruktør), der sammen med teamet vil være med til at udbygge Holtecs afdeling i Sønderborg.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 150+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 10 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Ikast, Aarhus, Odense og Struer. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec her

Om jobbet

Holtec i Sønderborg oplever god vækst, og vi søger derfor yderligere en projektleder/elkonstruktør, der kan være med til at forme og udbygge afdelingen i samarbejde med afdelingslederen og de 12 medarbejdere, der allerede har skabt et solidt grundlag. Som et aktivt medlem af Holtecs tekniske team bliver du en del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe, i tæt samarbejde med såvel softwareteamet, produktion som øvrige afdelinger i Holtec-gruppen. 

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • dialog med kunder om problemstillinger og løsninger
 • tilbudsarbejde herunder kalkulation
 • tegning og arbejde i PCSCHEMATIC og EPLAN
 • projektmøder
 • dokumentationsarbejde
 • indkøb af materialer.

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du arbejder med projektledelse på tværs af organisationen. Du bliver ansvarlig for, at procedurer, ressourceplaner, tidsplaner og budgetter overholdes i projekterne og deltager i montage, sluttest og ikke mindst formulering af løsningens dokumentation. 

Om dig

Du har en relevant elteknisk baggrund som f.eks. elektriker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør og med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Har du erfaring med UL, CSA, CE, Atex, offshore er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • er entreprenør af natur og drives af udvikling og vækst
 • kan arbejde selvstændigt med projekter
 • har evnen til at samarbejde både internt/eksternt og kan skabe tillid
 • er kvalitetsbevidst og leverer til tiden
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
 • har en god føling med både HW og SW
 • ser mersalg som en god service til din kunde og kan sælge disse løsninger til eksisterende kunder
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Du får mulighed for at sætte dit præg og være med til at bygge en afdeling op i en multidynamisk virksomhed. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret8. december 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktCarsten Pedersencp@pay-back.dk40713213

Arbejdsstedets adresseEllegårdvej 36, 6400 Sønderborg, DanmarkÅbn i Google Maps