Sales Coordinator

OdensePubliceret 22. juni 2021
Ansøgningsfrist 6. august 2021

Salgskoordinator med gode sprogkundskaber til vores salgsafdeling i Odense.

Brænder du for kundepleje, samarbejde og følger du opgaverne til dørs? Har du gode sproglige kompetencer, indgående kendskab til SAP og er du en struktureret holdspiller? Så er du lige den nye kollega, vi står og mangler til vores interne salgsafdeling i Odense.

Om stillingen

Som salgskoordinator får du et selvstændigt job i et dynamisk miljø med reference til Head of Sales Support og dit arbejdssted vil være på vores lokation i Odense.

Du vil få ansvaret for en række kunder helt fra ordremodtagelsen til den endelige afsendelse af varer og du skal sikre, at kunden føler sig i gode hænder igennem hele processen. For at sikre, at du kan holde, hvad vi lover kunden, skal du arbejde tæt sammen med produktionen og planlægningen, ligesom du er backoffice support for vores eksterne sælgere.

Som en del af jobbet, skal du håndtere en lang række administrative forretningsgange, herunder skal du følge op på indgåede aftaler/kontrakter og udfærdige eksportdokumenter.

Du må forvente rejseaktivitet i størrelsesordenen 10 dage årligt både i ind- og udland, da du skal deltage i møder, kundebesøg, samt på 2 årlige messer.

Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, fysioterapi og massage på lokationen, kantineordning, pension og mulighed for tilmelding til en attraktiv sundhedsforsikring.

Hvem er du?

Du er omgængelig, empatisk og god til at kommunikere tydeligt og imødekommende med mange forskellige personligheder såvel ved personligt møde, telefonisk og på mail. Du bevarer en venlig tilgang og tone også under pres.

Det er helt afgørende, at du kan bevare overblikket, selv med mange bolde i luften, at du arbejder struktureret, og har en stærk forståelse for værdikæden. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt, uden at køre dit eget løb og at du har et indgående kendskab til SAP, Microsoft Word og Excel.

Vi forestiller os, at du har en BA i erhvervssprogene engelsk, tysk, fransk eller spansk eller et tilsvarende sprogligt niveau og at du har flerårig erfaring fra en salgsfunktion eller lignende.

Du er villig til at yde en ekstra indsats når det brænder på, og er i besiddelse af gejst, godt humør og viljen til at gøre en forskel.

Er du interesseret i stillingen, og har du lyst til at vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte Head of Sales, Jette Hartvig på telefon 6312 4219. 

Ansøgningsfristen er den 6. august 2021 og på grund af ferie vil vi først gennemgå indkomne ansøgninger efter denne dato. Vi ser frem til snarest at modtage din ansøgning og dit CV.

Tip en venAndre stillinger